Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

anaaaam kızlar ne zaman açtınız da bu kadar ilerlediniz maşallah :)
bende varım ama ben daha adet olmadım..test negatif nasılsa bi sabah akşam sonra aranızda olurum...

inş.adet olmazsın.eger geç döllenme olduysa adetin 1 hafta 10 gün kadar geçince testte pozitif çıkabilir...kaç gün geçti adetin....

kızlar az önce doktorum aradı.hafta sonu tahlil falan yapmıştı sonuçlarını söylemek için..ben kızamıkçık geçirmemişim ve aşısınıda olmamışım tahlillere göre..doktorum diyoki sana kızamıkçık aşısı yapalım 3 ay sonrada hamile kal diyo..aşı olmadan hamile kalırsan sıkıntı yaşayabilirsin diyo... nerden çıktı bu 3 ay...siz geçirdinizmi kızamıkçık? cnm sıkıldı ya...

geldimm sultann ay hakkaten dolmuş burası yaw bugün bizde gireriz bu listeye ümitlendirmiyorum kendimi ((
mistrall banada dr tahlil yapmıştı bisürü geçirdiğin hastalıklar falan bisürü şey sormuştu ama bu kızamıkçık olayından hiç bahsetmedi hamilelerin tetanoz aşısı olduklarını duymuştum ama bunu hiç duymadım

inş.adet olmazsın.eger geç döllenme olduysa adetin 1 hafta 10 gün kadar geçince testte pozitif çıkabilir...kaç gün geçti adetin....

inşallah canım geç döllenmedir..çok üzüldüm çünkü :çok üzgünüm:
sabah arkadaşlar çok ısrar ettiler bende yaptı...
ben geçen ay 29 da oldum... 2 aydır 2 gün erken oluyodum bu ayda 27 de olurum sanıyodum
bugün 31.günüm
..bilmiyorumkismile

günaydın kızlar nasılsınız ben meslegım ıcabı hergün dogum yapan kadınları görüyorum ALLAH kimlere nasıl çocuklar verıyor bır görsenız oduygu çok harıka istemeden hamıle kalanlar 40 dan sonra hamıle kalanlar 30 yıl sonra bebek sahıbı olanlar 14 yasında bebek sahıbı olanlar sadece bu sene sadece burda 2400 dogum oldu yanı sunu demek istiyorum herkezın sınavı çok farklı herkez ayrı ayrı sınavlardan geçiyor çok çok dua edelım YÜCE RABBIM bızım yüreklerımızı bılıyor nekadar ıstedıgımızıde aynı zamanda bızım için hayırlı olanıda bılıyor oyüzden stresı atalım teslımıyet halınde olalım vaktı satı gelınce olacaktır bız boşuna kendımızı yıpratıyoruz unutmayalımkı ALLLAH OL DEMEDEN OLMAZ bizide ALLAH yarattı bızımde dualarımıza bırgün cevap verecek...ALLAH HEPİMİZE HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR NASİP ETSİN...AMİNNN..:ecrin_bebek::Saruboceq:çok uzattım bılıyorum duygularımı paylaşmak istedım sızlerle.....olumunekankayizsmileopuyorumnanaktan

canım kızamıkçık geçirmiş olman önemli..
vüvudunun bu hastalıgın virüsüne bağısıklık kazanması gerekıyor
eger asıyı yaptırmazsan bebeğinin özürlü olur..
ALLAH MUHAFAZA

canım kızamıkçık geçirmiş olman önemli..
vüvudunun bu hastalıgın virüsüne bağısıklık kazanması gerekıyor
eger asıyı yaptırmazsan bebeğinin özürlü olur..
ALLAH MUHAFAZA

cnm bu aşı okullarda vurulmuyomuydu? ben vuruluyo diye hatırlıyorum..kızamıkçık geçirmedim biliyorum ama aşı oldum diye biliyorum..

çok güzel anlatmışsın duygularını...Rabbim isteyen herkese onlarla birlikte bizede nasip etsin inşallah...:Saruboceq:

ben bilmiyorum kızamıkçık gecirip gecirmedigimi...ama bildigim kadarıyla eger hamileyken kızamıkçık gecirmek çok tehlikeli çünkü anne karnında bebege de gecebiliyormuş mikrobu ve allah korusun bebeğin gelişimini etkiliyormuş...bence ol asıyı öyle bir risk göze alınmaz

ger geç yumurtladıysan geç döllenme olmuş olabilir...eger adet olursanda üzülme herseyin hayırlısı olsun hakkında

çocukluk çağında kızamıkçık geçirip geçirmediğini bilmeyen tüm anne adaylarının gebe kalmadan önce kan testi yaptırırark durumlarını öğrenmeleri yararlı olacaktır. Çok nadiren de olsa bağışıklığı olmayan kişilerde gebe kalmadan önce aşı yapılması uygun bir yaklaşımdır.

Gebe kaldıktan sonra rubella taraması yapılan ve bağışıklığı olmadığı saptanan kadınlarda ise aşı yapılamaz. Böyle bir durumda kişi hamileliği süresince rubella geçiren kişilerden uzak durmalıdır. (alıntıdır)

kızlar bakın ne buldum ben..sizde okuyun istedim.

Konuyu Toplam 14 Kullanıcı okuyor. (14 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
karats, 2504, ensarnaz, Funda89, GurbetGuzeli, HAVALIKIZ, irm83, kahvekolik, mistrall, pocapoca, su__su, YeniHayat, _zeynep, şeker-leblebi
maşallah kızlarrr

Merhaba arkadaşlar bugün geç geldim aranıza 11 e kadar uyumuşumohaoldumsmile dün çok başım döndü yatağa yatınca kalktığımdada acayip midem kazınıyodu.çok acıkmışım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…