Ekim Ayı Gebelik Bekleyenler Gelin Birlikte Bekleyelim

Anladım değerleriniz güzelse süper ben 1 senedie toparlayamadım anlayamıyorum 3 gündür tahin limona başladım sabah aç karna inş işe yarar
Ocean markasının takviyelerini öneririm ben kullandım bütün değerlerimi bir tek o güzel yükseltti özellikle b12 spreyi çok iyi

İki çocuğuma hamile kalmdan önce hayıt suyu içmiştim bu kez bir yıl oldu yok bir yıl içinde de iki üç defa hayıt suyu kullandım yine ara ara içiyorum bu kez eşime aktarda kür yaptırdım doktor deseniz gittim tahlillerim temiz çıktı eşinde sorun olabilir dedi eşim de gitmiyor doktora

Eşiniz neden gitmiyor ?

Şuna bi bakar mısınız ben görmek istediğim için mi görüyorum sizce öğlen yaptım bunu

Eki Görüntüle 3647344
Şuna bi bakar mısınız ben görmek istediğim için mi görüyorum sizce öğlen yaptım bunu
Bende sanki gördüm gibi
İki çocuğumuz var bende sıkıntı yok diyor halbuki bazi sorunları da var doktora gitti aslında doktor sende birşey çıkmaz demiş
Anladım. Bu erkekler neden böyle ama onu anlamıyorum. Toz kondurmak istemezler. Sanki her sorun kadında oluyormuş gibi davranırlar

Bende sanki gördüm gibi

Anladım. Bu erkekler neden böyle ama onu anlamıyorum. Toz kondurmak istemezler. Sanki her sorun kadında oluyormuş gibi davranırlar

Bu da awox bunu da akşam yaptım dpo9 hayal görmüyorum değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…