- 30 Temmuz 2025
- 92
- 28
- 3
- 31
İlk birkaç gün hissetmiştim ama şu an göğüs hassasiyeti dışında bir belirtim yok. O da zaten regl öncesi hep oluyor, erken başlıyor. Farklı bi belirti görmeyi heyecanla bekliyorumAy insallahhvar sizde de kasik agrisi
Ocean markasının takviyelerini öneririm ben kullandım bütün değerlerimi bir tek o güzel yükseltti özellikle b12 spreyi çok iyiAnladım değerleriniz güzelse süper ben 1 senedie toparlayamadım anlayamıyorum 3 gündür tahin limona başladım sabah aç karna inş işe yarar
İki çocuğuma hamile kalmdan önce hayıt suyu içmiştim bu kez bir yıl oldu yok bir yıl içinde de iki üç defa hayıt suyu kullandım yine ara ara içiyorum bu kez eşime aktarda kür yaptırdım doktor deseniz gittim tahlillerim temiz çıktı eşinde sorun olabilir dedi eşim de gitmiyor doktoraHerkese merhaba
Böyle bir konuyu ilk defa açıyorum. İstiyorum ki tüm tecrübelerimizi paylaşalım.Ben 3 ay deneyip ara vermiştim. Şimdi ekim ayı için tam teşekküllü hazır girmeyi düşünüyorum. folikasit, multivitamin ve omega 3 kullanıyorum 3 aydır. Ekim ayında da kür deneyeceğim. Siz neler yapıyorsunuz? deneyeceğiniz yada deneyip hamile kalmayı kolaylaştıran kürler vitamin takviyeleri vs kullanan arkadaslar destek verelim birbirimize
Olur yapalım10’da yapsak mı:)
İşin ilginç tarafı regl öncesi benim göğüs hassasiyetim hiç olmadıİlk birkaç gün hissetmiştim ama şu an göğüs hassasiyeti dışında bir belirtim yok. O da zaten regl öncesi hep oluyor, erken başlıyor. Farklı bi belirti görmeyi heyecanla bekliyorum
Yaptım negatif testİlk birkaç gün hissetmiştim ama şu an göğüs hassasiyeti dışında bir belirtim yok. O da zaten regl öncesi hep oluyor, erken başlıyor. Farklı bi belirti görmeyi heyecanla bekliyorum
Eşiniz neden gitmiyor ?İki çocuğuma hamile kalmdan önce hayıt suyu içmiştim bu kez bir yıl oldu yok bir yıl içinde de iki üç defa hayıt suyu kullandım yine ara ara içiyorum bu kez eşime aktarda kür yaptırdım doktor deseniz gittim tahlillerim temiz çıktı eşinde sorun olabilir dedi eşim de gitmiyor doktora
Moral bozmayın daha çok erken. Birkaç gün sonra tekrar yaparızYaptım negatif test
Ben dpo9 da yaptım erken mi bu da bat 25 eylülMoral bozmayın daha çok erken. Birkaç gün sonra tekrar yaparız
Allahın izniyle hepimiz gebeyizdir inşaAllahhhhMoral bozmayın daha çok erken. Birkaç gün sonra tekrar yaparız
dpo 12’den önce erken diyorlar genelde. Benim de akıntım var bugün ama, yapay zekaya sorduğumda yumurtlama sonrası normal bir akıntıdır daha belirti için erken diyorBen dpo9 da yaptım erken mi bu da bat 25 eylül
İki çocuğumuz var bende sıkıntı yok diyor halbuki bazi sorunları da var doktora gitti aslında doktor sende birşey çıkmaz demişEşiniz neden gitmiyor ?
Bende sanki gördüm gibiEki Görüntüle 3647344
Şuna bi bakar mısınız ben görmek istediğim için mi görüyorum sizce öğlen yaptım bunu
Anladım. Bu erkekler neden böyle ama onu anlamıyorum. Toz kondurmak istemezler. Sanki her sorun kadında oluyormuş gibi davranırlarİki çocuğumuz var bende sıkıntı yok diyor halbuki bazi sorunları da var doktora gitti aslında doktor sende birşey çıkmaz demiş
Bende sanki gördüm gibi
Anladım. Bu erkekler neden böyle ama onu anlamıyorum. Toz kondurmak istemezler. Sanki her sorun kadında oluyormuş gibi davranırlar
Ben de gördüm benim bundan daha koyuydu maalesef çıkmadı ama inşallah vardır sende
Aaaa neden çıkmadıBen de gördüm benim bundan daha koyuydu maalesef çıkmadı ama inşallah vardır sende
Valla canım bende görüyorum awox ta yalancı çıkartmaz. Ama dpo nedir bilmiyorum
Dpo9Valla canım bende görüyorum awox ta yalancı çıkartmaz. Ama dpo nedir bilmiyorum
Dpo açılımı nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?