- 7 Temmuz 2021
- 187
- 84
- 48
- 32
Merhaba bende 2 senedir deniyorum bugün ovülasyon testine başladımHerkese merhaba
Böyle bir konuyu ilk defa açıyorum. İstiyorum ki tüm tecrübelerimizi paylaşalım.Ben 3 ay deneyip ara vermiştim. Şimdi ekim ayı için tam teşekküllü hazır girmeyi düşünüyorum. folikasit, multivitamin ve omega 3 kullanıyorum 3 aydır. Ekim ayında da kür deneyeceğim. Siz neler yapıyorsunuz? deneyeceğiniz yada deneyip hamile kalmayı kolaylaştıran kürler vitamin takviyeleri vs kullanan arkadaslar destek verelim birbirimize
Merhaba bende 2 senedir deniyorum bugün ovülasyon testine başladım
Eki Görüntüle 3647615
Şuan böyle çıkt
Benim adetime 3 gün var nimo marka test yaptım da 5 dakika içinde çıktı acaba hamile miyimdir yaMerhaba bende 2 senedir deniyorum bugün ovülasyon testine başladım
Gebelik testiyse evet hamilesiniz iki çizgi varBenim adetime 3 gün var nimo marka test yaptım da 5 dakika içinde çıktı acaba hamile miyimdir ya
Ay evet gebelik yarın gidicem kese görünür mü yada bebek ua adete 3 gün kalmış oluyorGebelik testiyse evet hamilesiniz iki çizgi var
Kan tahlili verdiniz mi?Ay evet gebelik yarın gidicem kese görünür mü yada bebek ua adete 3 gün kalmış oluyor
Evet verdim değerim 287 iyi mi acaba adete 3 gün varKan tahlili verdiniz mi?
Maşallah düzenli artışı takip edinEvet verdim değerim 287 iyi mi acaba adete 3 gün var
Maşallah canım değerin iyi bence. İki güne bir 2 katı artış olması gerekEvet verdim değerim 287 iyi mi acaba adete 3 gün var
İnşallah 2 ay önce kimyasal geçirdim korkuyorumMaşallah canım değerin iyi bence. İki güne bir 2 katı artış olması gerek
Benimde 1 Ekim inşallah bu ay olurBenimde bat 1 ekim ama belirtiler başladı sanki bende ya ben anlamadım sol kasığım çok ağrıyo akıntıda var bilemedim
Belirtileriniz neydi acaba hayırlı olsun inşallahBenim adetime 3 gün var nimo marka test yaptım da 5 dakika içinde çıktı acaba hamile miyim
Ya bi uygulamada 1 ekim gösteriyor başka uygulama 29 eylül bilemedim benBenimde 1 Ekim inşallah bu ay olur
Uygulamalar bazen yanıltıyor maalesef en son ne zaman regl oldunuz birde ben ek olarak Combinol kullanıyorum doktor verdi bakalım 2 senedir deniyoruz bende de eşimde de hiçbir sıkıntı yokYa bi uygulamada 1 ekim gösteriyor başka uygulama 29 eylül bilemedim ben
25 Haziran'dan beri folik ait kullanıyorum 20 eylu de çatlatma iğnesi vuruldum ayrı karı koca protime men ve women vitamin aldık beş gün oldu beş günü değerlendirdim lütfen bana da dua edin ekim ayında hamilelik haberimi paylaşayım sizinle bir senedir uğraşıyoruzHerkese merhaba
Böyle bir konuyu ilk defa açıyorum. İstiyorum ki tüm tecrübelerimizi paylaşalım.Ben 3 ay deneyip ara vermiştim. Şimdi ekim ayı için tam teşekküllü hazır girmeyi düşünüyorum. folikasit, multivitamin ve omega 3 kullanıyorum 3 aydır. Ekim ayında da kür deneyeceğim. Siz neler yapıyorsunuz? deneyeceğiniz yada deneyip hamile kalmayı kolaylaştıran kürler vitamin takviyeleri vs kullanan arkadaslar destek verelim birbirimize
Bende yaptırmak istiyorum ama devlette yapılıyormu çok araştırıyorum soruyorum ama bulamıyorum cevap verirsen çok sevinirim yaaTakviyenin adı ne canım ben de bu ay yumurta takibi yaptıracağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?