Ekim Ayı Gebelik Bekleyenler Gelin Birlikte Bekleyelim

Günaydın kızlar ben size bir şey soracaktım ben geçen ay ovulasyon testi yaparak ilerledim ama pikin öncesi, pik günü ve ertesi günü değerlendirdim sonra değerlendirmedik hiç acaba doğru mu yaptım yoksa sonra da değerlendirmek gerekli mi kalp koyduklarımı değerlendirdim

Eklentiler

• 1E60C3CF-5E4D-478E-B4DD-934C76DB7B91.webp
    33 KB · Görüntüleme: 36
Yok yapmadım 5 gün var reglime çıkmaz diye düşünüyorum dpo7deyim
Benim anlamadığım benimde saydım dpo7 oldu bugün reglime 7 gün var ama erken hamilelik testindede diyorki 6 gün kala regl yapsanız çıkar diyor yani 3 haftalık bebek gösterir kendini ne kadar bekleyeceğiz adet gününümü?

Ben olsam pil gördüğüm ya da koyu kırmızı gördüğüm her anı değerlendirirdim. Sperm 3 gün canlı kalıyor ama yine de değerlendirmekte fayda var

Vallahi o biraz döllenmeye göre değişir diye düşünüyorum ben dpo8 bu sabah test yaptım negatif gördüm ama bu forumda böyle olup regl gecikmesinde silik pozitif gören çok kişi okudum inşallah öyledi bizimde

Ben erken hamilelik testi aldım geldi ama tırsıyorum yapmaya 2 gün daha beklemeyi düşünüyorum moral bozmayalım dpo benim yarın 8 oluyor

Yaa neredeyse tamamen aynıymış bat ve çatlama tarihlerimiz. Benim de 15’i pikti. Ben de bu ay ilk kez ovu ile takip ettim. İnşallah hayırlı haberler alırız:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…