Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

İnşallah kuzum ama bu ay ben hiç test yapmak için bile gün saymıyorum belirti de aramıyorum çünkü yumurtlama dönemi çok karambol geçti. Yumurtlama oldu gününde ama ilk defa iki gün boyunca asla çatlamadı. Ben bu ay çatlamada denemek istiyordum test siliklesmek bilmeyince ne olacaksa olsun deyip bir aralarda derelerde değerlendirme yaptık sonra da ovulasyon testim bitti gerisini hiç kontrol edemedim
Neyse zaten bu ay olmazsa Kasım ayına bonuslu gireceğim çünkü Kasım da iki kere yumurtlama ve regl olacak görünüyor bir başı bir de sonu ayrıca o ay tatile de gideceğiz daha umutluyum Kasımdan

Ya bu baya pozitiiiif bence kana gitmelisin kuruma falanfisman degil pembis bide

Ay yumurtlama 24 Eylül sanırım yani belirtilerime göre öyle ama tabi ben onu hiç yapmadım. Ateş takibi ve akıntı migren gaz bunlardan çözüyorum

Bence de var bebişim

Tebrik ederim hamilesiniz

Sen Kasımdaki tatili yakmak istemiyorsun zaten biliyorum saunaydı spaydı hamamdı vs derken rahatlamış vücuda romantik ekşınlar

3-4 gün sonra bi daha yaparsın of benim de yapasım var ama hem daha 5 gün var diye beklemek istiyorum hem de toto kadar evde benimki evdeyken gizli saklı test yaşamayabilirim bi de adama dert anlatmaya uğraşmayayım, güzel bi haber olursa gönlümce sürpriz yapabilmek istiyorum diye bekliyorum

Çok sağol canim amin inşallah Allahım isteyen herkese tatdırsın bu sevgiyi. Ne demek inşallah sonuçların temiz çıkar ama kan pıhtılaşması çıkarsada veya öyle korkmayın çok şükür herşeyin tedavisi var artık ve kendiliğinize çok şükür hamike kalabiliyorsunuz önemli olan o şimdi nedeni ortaya çıkar en azından iyi yapmışsınız yaptırmakla insan tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korkuyor çünkü en çokta yaşayan bilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…