- 29 Ekim 2016
- 4.226
- 9.282
- 158
- Konu Sahibi mucizeOldu
-
- #2.021
Üff gerçekten ne nedir belli değil. Hiçbir belirti yol acaba bu bir belirti mi seviyesine gelmiş olmam ama aynı zamanda yalnız olmamam da mükemmel
Ama bu ay maşallah bereketli başladı daha Ekim gelmeden bebek haberleri peş peşe geldi. Ben senden de bekliyorum bi mucize
Ya bu baya pozitiiiifKızlaaaaaar Silik Çizgi alarmıı
bat 7 Ekim. Dün gece kahverengi leke görünce dayanamadım test yaptım. İlk dakikadan çıktı silik cizgi Comfort marka erken gebelik testi. Sevineyim mi güvenipbaşka testler mi yapmalıyım bana da bir akıl verin
İlk dakikadan da cikmis kesinlikle bebe
Tamam comfort cizgi cikarabiliyo dedikte golge gibi cikariyo senin ki hem pembe hem ilk dk cikmis mutlaka kan ver hayirli ugurlu olsun omurlu olsunGerçekten mi
Kız ben testlere bakınca genelde görüyorum çizgi yaa gözüm direk röntgenini çekiyor testin eğer gördüğüm kendi çizgisi değilse çok hafif görüyor gibiyim ikinci fotoda ama daha gününe çok var kuzum yumurtlama üzerinden kaç gün geçti ki?
Kızlaaaaaar Silik Çizgi alarmıı
bat 7 Ekim. Dün gece kahverengi leke görünce dayanamadım test yaptım. İlk dakikadan çıktı silik cizgi Comfort marka erken gebelik testi. Sevineyim mi güvenipbaşka testler mi yapmalıyım bana da bir akıl verin
Tebrik ederim hamilesinizKızlaaaaaar Silik Çizgi alarmıı
Çok teşekkür ederim isteyen herkese sağlıkla gelsin inşallah vardır gerçekten nasıl beklicem pazartesiniTamam comfort cizgi cikarabiliyo dedikte golge gibi cikariyo senin ki hem pembe hem ilk dk cikmis mutlaka kan ver hayirli ugurlu olsun omurlu olsun
Teşekkür ederimTebrik ederim hamilesiniz
Valla bekleyemem dersen ozele gidebilirsin. Yada acile bi bahaneyle gidip gebelik testim pozitif diyebilirsinÇok teşekkür ederim isteyen herkese sağlıkla gelsin inşallah vardır gerçekten nasıl beklicem pazartesini
Canim testleri sıralayıp daha aydınlık bir ortamda ceksene, böyle karşılaştırma zor oluyorBugün tekrar yaptım sanırım yine aynı çatlama olmuş mu olmamış mı acaba kızlar?
Alıntı eklemeyi sürekli unutuyorum . Özele acile gitsem bahaneye gerek var mı yineValla bekleyemem dersen ozele gidebilirsin. Yada acile bi bahaneyle gidip gebelik testim pozitif diyebilirsin
OlsunAlıntı eklemeyi sürekli unutuyorum . Özele acile gitsem bahaneye gerek var mı yine
Sen Kasımdaki tatili yakmak istemiyorsun zaten biliyorumİnşallah kuzum ama bu ay ben hiç test yapmak için bile gün saymıyorum belirti de aramıyorum çünkü yumurtlama dönemi çok karambol geçti. Yumurtlama oldu gününde ama ilk defa iki gün boyunca asla çatlamadı. Ben bu ay çatlamada denemek istiyordum test siliklesmek bilmeyince ne olacaksa olsun deyip bir aralarda derelerde değerlendirme yaptık sonra da ovulasyon testim bitti gerisini hiç kontrol edemedim
Neyse zaten bu ay olmazsa Kasım ayına bonuslu gireceğim çünkü Kasım da iki kere yumurtlama ve regl olacak görünüyor bir başı bir de sonu ayrıca o ay tatile de gideceğizdaha umutluyum Kasımdan
3-4 gün sonra bi daha yaparsınAaaah ooo goooolgelermahzunun ah o gözlerin şarkısı geldi aklıma valla yandı beyinler Kız ben onu bile seçemedim biliyor musun, ama şöyle bişey oldu ki ilk idrarı damlattigimda o test çizgisi daha c çizgisi belirmeden önce bir göründü sonra gitti saniyelik biseydi bu birşey olabilir mi diye de düşünmedim değil
Çok sağol canim amin inşallah Allahım isteyen herkese tatdırsın bu sevgiyi. Ne demekMerhaba canım öncelikle Allah kızına sağlık uzun ömür versin. İnşallah kardeşi de gelir en kısa zamanda. Mesajın çok moral verdi bana böyle hikayeler duymak istiyor insan. Çok teşekkür ederimBiz eşimle düşük sonrası tıbbi genetiğe gittik canım. 1 ayda çıkıyormuş sonuçlar. İki haftaya çıkması gerekiyor merakla bekliyorum bakalım. Pıhtılaşmaya da bakılacak. İlk düşükte gerek yok demişti doktorum ama ben niye ikinci düşüğü bekleyeyim bunun için. Tekrar aynı üzüntüyü yaşamak istemem. O yüzden test yaptırdım bakalım nasıl gelecek sonuçlarımız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?