- 4 Temmuz 2013
- 5.185
- 12.264
- 448
- Konu Sahibi mucizeOldu
-
- #2.041
Çok sağol canim amin inşallah Allahım isteyen herkese tatdırsın bu sevgiyi. Ne demekinşallah sonuçların temiz çıkar ama kan pıhtılaşması çıkarsada veya öyle korkmayın çok şükür herşeyin tedavisi var artık ve kendiliğinize çok şükür hamike kalabiliyorsunuz önemli olan o şimdi nedeni ortaya çıkar en azından iyi yapmışsınız yaptırmakla insan tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korkuyor çünkü en çokta yaşayan bilir.
Tebrik ederim canım bes belli testin gözüküyor. Evet özelde ben ilk gebeliğimde hep yaptırıyordum yapıyorlardı acilde gebelik testi yaptırmak istiyorum diyordum yapıyorlardı. İnşallah güzel sonuçlarla gelirsinÖzel hastanenin aciline gitsem bahane bulmama gerek var mı yoksa hemen yaparlar mi
Çok teşekkür ederimTebrik ederim canım bes belli testin gözüküyor. Evet özelde ben ilk gebeliğimde hep yaptırıyordum yapıyorlardı acilde gebelik testi yaptırmak istiyorum diyordum yapıyorlardı. İnşallah güzel sonuçlarla gelirsin
3-4 gün sonra bi daha yaparsınof benim de yapasım var ama hem daha 5 gün var diye beklemek istiyorum hem de toto kadar evde benimki evdeyken gizli saklı test yaşamayabilirim bi de adama dert anlatmaya uğraşmayayım, güzel bi haber olursa gönlümce sürpriz yapabilmek istiyorum diye bekliyorum
Ben kullanacam canim. Ama adetin 5. Gunundeyim daha başlamadım.Kızlar merhaba ovulasyon testi kullanan varmı bu ay?
Ben kullanacam canim. Ama adetin 5.Kızlar merhaba ovulasyon testi kullanan varmı bu ay?
İlk silik gördüğünde erken gebelik 6 gün vardı balım çok sağol iki belirtim vardı biri canım acayip sigara çekti ki ben nefret ederim ikincisinde ilk ilişkiden bu yana sarı sulu kokusuz akıntı dönümü islatacak şekilde geliyordu ki hala devam ediyo 3 gündür de midede ufaktan bulantı başladı şimdilik rahatsız etmiyo öyle başka dundne beride sancım varEvet canım bende sultanbeylideydim başka şehire gelin geldim orda cok tatli bi dr vardi simdi gitmis tabi üzerinden baya zaman geçti başka bir çocuğum oldu kardeş istiyoruz bizde şimdi değerin kat kat artsn insallah sağlıcakla kavusun belirtin varmiydi canım ilk silik gördüğünde regliye kac gun vardi
İnşaAllah kuzum rabbim hepinizin haberini versin bende dua ediyorum sizlereHayırlı olsun canım benim rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin annene de şifa olur inşallah bu minik bebek
Bende bitti 7 günü şuan 10 gününde başlamayı düşünüyorum ilk defa kullancam hangi gün başlamak uygun olur ki birde pik günü mü çatlama günü mü ilişki olmalı acabaBen kullanacam canim. Ama adetin 5. Gunundeyim daha başlamadım.
Ben kullandimKızlar merhaba ovulasyon testi kullanan varmı bu ay?
10.gundsn sonda ideal sabah ilk idrarla sanılanın aksine pek doğru sonuç vermiyor bilginiz olsun , aynı gün sabah ve sonraki akşam üstüBende bitti 7 günü şuan 10 gününde başlamayı düşünüyorum ilk defa kullancam hangi gün başlamak uygun olur ki birde pik günü mü çatlama günü mü ilişki olmalı acaba
Hayırlı olsun canım benim çok sevindimSlm kızlar bende Eylül ayı hamişiyim ne güzel paylaşım olmuş okudum hepsini keşke önce gorseydım katılsaydım bende ümidinizi kaybetmeyin benim son ana kadar kanda 0 testlerde silik çıktı ve ben teste güvendim nedense yanıltmadı.adetim bugün 4gün geçti dün test yaptım koyulasmayı gördüm adet günü silik ama belırgındı beta 188,76 çıktı haftaya doktora gidicem
Bende 10. Günü başlayacağım canim canim.Bende bitti 7 günü şuan 10 gününde başlamayı düşünüyorum ilk defa kullancam hangi gün başlamak uygun olur ki birde pik günü mü çatlama günü mü ilişki olmalı acaba
Ben ikinci de gördüm silik ama zor görünendenBeni de gaza getirdiniz ya daha bişey demiyorumdaha bat a 7-8 var test yaptım, aceyle yıkanmış gibi testim hiç sanmam minnacık bir ihtimal var mıdır ama oynat bakalım LeucotheaThemis belki kenarda köşede dibinde biryerde vardır siyirsak bulamaz miyiz @Ginnys @Bearhug M mucizeOldu @fnd_50 @miresl @pheebs ve diğer güzellikler
Ahahahah test bile yapmamış bana bi beta tahminin var mıDuramam ki sabah mutlaka bir tane daha patlatirim ilk idrarlabu arada özelden betam kaç diye soruyorlar son beta bükücü de ben olayım mi
Baya baya var kuzu hayırlı olsun canım benimKızlaaaaaar Silik Çizgi alarmıı
bat 7 Ekim. Dün gece kahverengi leke görünce dayanamadım test yaptım. İlk dakikadan çıktı silik cizgi Comfort marka erken gebelik testi. Sevineyim mi güvenipbaşka testler mi yapmalıyım bana da bir akıl verin
SizcE benim attığım test pik miBende 10. Günü başlayacağım canim canim.
Bu benim geçen ayki ovulasyon.
Bu şekilde kaçıncı gün ise numaralandir, her gün burada paylaş yorumlayalim.
Pik olduktan sonra 6 saat sonra da catlayabiliyor, 36 saat sonra da. Bundan dolayı pik olduğunda da ilişki tavsiye ediliyor. Pik olduğunda ve sonrası 3 gün üst üste
Ben kullandım bu ay beklemedeyim şuan için değerlendirmeler bittiKızlar merhaba ovulasyon testi kullanan varmı bu ay?
Bence seninki tam pik olmamış gibi ama olacak t çizgisinin c den koyu olması gerekiyorSzc
SizcE benim attığım test pik mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?