Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de eşime söylemeden durabilirsem pozitif gördüğümde, arkadaşlarla selfie cekinelim diyecem, ben çeker gibi yapıp videoyu acicam foto yerine. Gülümseyin dicem hamileyiiiiim diyecem eşimin yüzünü anbean çekmek istiyorum

Özel hastanenin aciline gitsem bahane bulmama gerek var mı yoksa hemen yaparlar mi
Tebrik ederim canım bes belli testin gözüküyor. Evet özelde ben ilk gebeliğimde hep yaptırıyordum yapıyorlardı acilde gebelik testi yaptırmak istiyorum diyordum yapıyorlardı. İnşallah güzel sonuçlarla gelirsin

Çok teşekkür ederim yaptirinca sonucu burada paylaşırım. Ben gelene kadar birkaç tane güzel haber görürüm burada bekleyenlerden inşallah

Duramam ki sabah mutlaka bir tane daha patlatirim ilk idrarla bu arada özelden betam kaç diye soruyorlar son beta bükücü de ben olayım mi

İlk silik gördüğünde erken gebelik 6 gün vardı balım çok sağol iki belirtim vardı biri canım acayip sigara çekti ki ben nefret ederim ikincisinde ilk ilişkiden bu yana sarı sulu kokusuz akıntı dönümü islatacak şekilde geliyordu ki hala devam ediyo 3 gündür de midede ufaktan bulantı başladı şimdilik rahatsız etmiyo öyle başka dundne beride sancım var

Bende bitti 7 günü şuan 10 gününde başlamayı düşünüyorum ilk defa kullancam hangi gün başlamak uygun olur ki birde pik günü mü çatlama günü mü ilişki olmalı acaba
10.gundsn sonda ideal sabah ilk idrarla sanılanın aksine pek doğru sonuç vermiyor bilginiz olsun , aynı gün sabah ve sonraki akşam üstü

Eklentiler

• IMG20220926200805.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 52
Hayırlı olsun canım benim çok sevindim

Bende bitti 7 günü şuan 10 gününde başlamayı düşünüyorum ilk defa kullancam hangi gün başlamak uygun olur ki birde pik günü mü çatlama günü mü ilişki olmalı acaba
Bende 10. Günü başlayacağım canim canim.
Bu benim geçen ayki ovulasyon.
Bu şekilde kaçıncı gün ise numaralandir, her gün burada paylaş yorumlayalim.

Pik olduktan sonra 6 saat sonra da catlayabiliyor, 36 saat sonra da. Bundan dolayı pik olduğunda da ilişki tavsiye ediliyor. Pik olduğunda ve sonrası 3 gün üst üste

Eklentiler

• IMG_20220917_140758.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 66
Baya baya var kuzu hayırlı olsun canım benim

Szc
SizcE benim attığım test pik mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…