Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Öyle tabi canım hamile kalabildiğim için çok şükrediyorum ben de. Pıhtılaşma çıkmasından korkuyorum ama sebepsiz düşükler daha kötü Allah korusun Sonucum çıkınca sana danışabilir miyim buralarda olursan

Papatyamaviss bak benimki bu 15. Günü pik yaptı o gün iki tane yaptım test 15. Gün oldu ilişki 16. Gün çatladı dün yani yine oldu aslında bugünde olsa ilişki 3 gün ustuste öneriyorlar ama yeterli diye yapmadik

Eklentiler

• 16646270947231851892024198505839.webp
    42 KB · Görüntüleme: 36
Çok teşekkür ederim çok güzel açıklayıcı oldu bu

Bende bitti 7 günü şuan 10 gününde başlamayı düşünüyorum ilk defa kullancam hangi gün başlamak uygun olur ki birde pik günü mü çatlama günü mü ilişki olmalı acaba
Sana tavsiyem regliden bi kac gun sonra yapmanın beb gecen ay 3 gün önce yumurtladim bu ay 1 gün sonra cok karmaşık oldu yani belli olmuyor

Sana tavsiyem regliden bi kac gun sonra yapmanın beb gecen ay 3 gün önce yumurtladim bu ay 1 gün sonra cok karmaşık oldu yani belli olmuyor
Regl bitti 3 gün sonra başlamış olcam işte. 1 2 günde olmaz herhalde bazılarında olabiliyormuş gerçi ama onuda kendimiz değerlendiririz 1 er gün arayla :)

Hanımlar ben de danışmak istiyorum size bir türlü anlayamadım ovulasyonu
İlk kez kullanıyorum sat 13 Eylül döngünün 28. Günü olmuştum. Adetlerim en fazla 2ileri 2 geri olur genelde düzenli.
Bugün döngünün 19. Günü en alttaki test bugün. Döngünün 16. Günü de pembe 2.çizgi olmuştu şuan solmuş ama
Nedir bu akıl verin 20sinde başladık ilişkiye bir gün boş bir gün ilişki devam ediyor
Biraz yoruldum süreçten. Bir haftadır yumurtlama belirtim var Bugün çok aşırı kasık ağrım var

Eklentiler

• IMG-20221001-WA0001.webp
    84,9 KB · Görüntüleme: 44
Canim yarın daha koyu da olabilir, o zaman yumurtlama yarın, açıkta olabilir, o zaman çatlamış demektir. Sen bugünü değerlendir yine de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…