Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
En alttaki bugünse pik olmuş değerlendir canım

En alttaki bugünse pik olmuş değerlendir canım
Bugün canım çok teşekkür ederim cevap için 19. Günüm. Bu durumda adetim ileri gidecek mi sizce başına gelen var mı FLO uygulama gidecek diyor 36.gün bat gösterdi ovulasyon böyle işaretleyin ve çok korkuyorum hiç böyle düzensiz adet olmadım
16. Gün olan pembelik testin hatası mı acaba

Aynen canım inşallah nedeni belli olsunda en azından. Tabi ki istediğini sorabilirsin istediğini danışabilirsin her zaman seve seve yardımcı olurum elimden geldiğince.

Kızlar adet bitimi ve adete yakın ilişki olduğunda tutma olasılığı çok yüksek oluyormuş bende yeni duydumkafama gire yaptim hep bu ay sadece adet bitimine denk getirdik olduysa o zaman olmuştur sizinle de paylaşmak istedim

Yaa seninkini yeni duyuyorum hayırlı olsun kuzum valla benim adete iki gün var büyük ihtimal o iki gün de ilişki olacak

Canım ben fodega kullanıyorum Mfk nin ürünü, içinde D ve K vitamini ve diğer vitaminler de olduğundan böylesi daha mantıklı geldi bana. 2. Kutumdayim
Kızlar hangi folik asiti kullanıyorsunuz öneriniz var mı gebelik öncesi

Ben floya çok güvenmiyorum bilemiyorum uygulamaya bakmayın hiç pik gününün üzerine max 16 gün sayın

Tamamdır çok teşekkür ederim burda sohbet etmek ne güzelmiş ya şubattan beri deniyorum bebişi ilk kez bu ay yazmaya başladım
Birileriyle birlikte geçirmek bu süreci, yaşadıklarının başkasının da yaşadığını görmek, zamanın daha kolay geçmesini sağlıyor

Tamamdır çok teşekkür ederim burda sohbet etmek ne güzelmiş ya şubattan beri deniyorum bebişi ilk kez bu ay yazmaya başladım
Ben şubatta hamile kalmıştım sonra nisanda düştü covid yüzünden şubat diyince aklıma geldi yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…