- 25 Ağustos 2009
- 1.567
- 1.443
- 658
- Konu Sahibi mucizeOldu
-
- #2.081
En alttaki bugünse pik olmuş değerlendir canımHanımlar ben de danışmak istiyorum size bir türlü anlayamadım ovulasyonu
İlk kez kullanıyorum sat 13 Eylül döngünün 28. Günü olmuştum. Adetlerim en fazla 2ileri 2 geri olur genelde düzenli.
Bugün döngünün 19. Günü en alttaki test bugün. Döngünün 16. Günü de pembe 2.çizgi olmuştu şuan solmuş ama
Nedir bu akıl verin 20sinde başladık ilişkiye bir gün boş bir gün ilişki devam ediyor
Biraz yoruldum süreçten. Bir haftadır yumurtlama belirtim var Bugün çok aşırı kasık ağrım var
Tamam canm teşekkürlerFolbiol kullanıyorum canim. Memnunum
Bana sağlık ocağında benexol verdi aile hekimi. Önce kan tahlili yaptı. Demir hariç her vitamin normal dedi gene de benexol yazmış aşağı yukarı folik asitle aynı şeyler var içindeKızlar hangi folik asiti kullanıyorsunuz öneriniz var mı gebelik öncesi
Bugün canım çok teşekkür ederim cevap için 19. Günüm. Bu durumda adetim ileri gidecek mi sizce başına gelen var mı FLO uygulama gidecek diyor 36.gün bat gösterdi ovulasyon böyle işaretleyin ve çok korkuyorum hiç böyle düzensiz adet olmadımEn alttaki bugünse pik olmuş değerlendir canım
Dün değerlendirdim yarın yapsam sıkıntı olur mu ki ama zorundaysa yaparım tabii baya ağrım var da şuanCanim yarın daha koyu da olabilir, o zaman yumurtlama yarın, açıkta olabilir, o zaman çatlamış demektir. Sen bugünü değerlendir yine de.
Aynen canım inşallah nedeni belli olsunda en azından. Tabi ki istediğini sorabilirsin istediğini danışabilirsin her zaman seve seve yardımcı olurum elimden geldiğince.Öyle tabi canım hamile kalabildiğim için çok şükrediyorum ben de. Pıhtılaşma çıkmasından korkuyorum ama sebepsiz düşükler daha kötü Allah korusunSonucum çıkınca sana danışabilir miyim buralarda olursan
Benim gözüm kör ozaman ben silik bişi gördüm orda uzaktan bakınca yakında da baktım benmi korum kızEki Görüntüle 3138423 sanirim kaset test yaniltmis bizi iki gün var erken yaptım bembeyaz ayol
İnşallah balım dabiki gün önce de kaset testte böyle çıktı idrar da ilk idrar değil ama neyse gecikmesjnj beklicezBenim gözüm kör ozaman ben silik bişi gördüm orda uzaktan bakınca yakında da baktım benmi korum kızins vardır bebegim
Yaa seninkini yeni duyuyorum hayırlı olsun kuzum valla benim adete iki gün var büyük ihtimal o iki gün de ilişki olacakKızlar adet bitimi ve adete yakın ilişki olduğunda tutma olasılığı çok yüksek oluyormuş bende yeni duydumkafama gire yaptim hep bu ay sadece adet bitimine denk getirdik olduysa o zaman olmuştur sizinle de paylaşmak istedim
Kızlar hangi folik asiti kullanıyorsunuz öneriniz var mı gebelik öncesi
Ben floya çok güvenmiyorum bilemiyorum uygulamaya bakmayın hiç pik gününün üzerine max 16 gün sayınBugün canım çok teşekkür ederim cevap için 19. Günüm. Bu durumda adetim ileri gidecek mi sizce başına gelen var mı FLO uygulama gidecek diyor 36.gün bat gösterdi ovulasyon böyle işaretleyin ve çok korkuyorum hiç böyle düzensiz adet olmadım
16. Gün olan pembelik testin hatası mı acaba
Yap tabi canim.Dün değerlendirdim yarın yapsam sıkıntı olur mu ki ama zorundaysa yaparım tabii baya ağrım var da şuan
Tamamdır çok teşekkür ederim burda sohbet etmek ne güzelmiş ya şubattan beri deniyorum bebişi ilk kez bu ay yazmaya başladımBen floya çok güvenmiyorum bilemiyorum uygulamaya bakmayın hiç pik gününün üzerine max 16 gün sayın
Tamamdır çok teşekkür ederimYap tabi canim.
Tamamdır çok teşekkür ederimYap tabi canim.
Birileriyle birlikte geçirmek bu süreci, yaşadıklarının başkasının da yaşadığını görmek, zamanın daha kolay geçmesini sağlıyorTamamdır çok teşekkür ederim burda sohbet etmek ne güzelmiş ya şubattan beri deniyorum bebişi ilk kez bu ay yazmaya başladım
Ok koyduğum yerde gözle görünür çizgi var mı ben mi yanılıyorumEki Görüntüle 3138423 sanirim kaset test yaniltmis bizi iki gün var erken yaptım bembeyaz ayol
Ben şubatta hamile kalmıştımTamamdır çok teşekkür ederim burda sohbet etmek ne güzelmiş ya şubattan beri deniyorum bebişi ilk kez bu ay yazmaya başladım
KesinlikleBirileriyle birlikte geçirmek bu süreci, yaşadıklarının başkasının da yaşadığını görmek, zamanın daha kolay geçmesini sağlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?