- 26 Aralık 2015
- 12.511
- 20.754
- 398
- 35
- Konu Sahibi mucizeOldu
-
- #2.141
Ya daha çok vaaaaaar bence biraz daha beklemelisinBeni de gaza getirdiniz ya daha bişey demiyorumdaha bat a 7-8 var test yaptım, aceyle yıkanmış gibi testim hiç sanmam minnacık bir ihtimal var mıdır ama oynat bakalım @LeucotheaThemis belki kenarda köşede dibinde biryerde vardır siyirsak bulamaz miyiz Ginnys @Bearhug M mucizeOldu fnd_50 @miresl Pheebs ve diğer güzellikler
Yaaaaa sana bebiş oradan el sallıyorKızlaaaaaar Silik Çizgi alarmıı
bat 7 Ekim. Dün gece kahverengi leke görünce dayanamadım test yaptım. İlk dakikadan çıktı silik cizgi Comfort marka erken gebelik testi. Sevineyim mi güvenipbaşka testler mi yapmalıyım bana da bir akıl verin
Olsun olsun sen beni dinle balım bana bunu çok kişi dedi de doğruymuş bu ay öyle yapmıştım sadece diğer aylar kafama gireydiYaa seninkini yeni duyuyorum hayırlı olsun kuzum valla benim adete iki gün var büyük ihtimal o iki gün de ilişki olacak
Amin canım amin bi kaç hoca ebeyle görüştüm onlardan gebelik başlıyor dediler Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin bende senden haber bekliyorumUmutsuz olma canim insallah bebis var sende ben haberi bekliyorumsaglikli sihatli omurlu olsun tum gebelik haberlerimiz
Bilmiyorum belki de öyle olmuştur bakalım ben hemen test yapmayacağımSizin dün büyük ihtimalle yerleşme günüydü,bahsedilen dalgalanma olabilir yada test bozuk olabilir . Zaten epey erken bence yarın sabah tekrar deneyin. Sizinle bat aynı bende yarın sabah deneyeceğim çünkü 7 gün varken kanamam var şuan çok az az
Sabah ilk idrarla denemek daha iyi sonuç verirmiş
Merhaba . kadın doğuma gitmiştim gebelik öncesi bunu önerdi görseli ekledim.Kızlar hangi folik asiti kullanıyorsunuz öneriniz var mı gebelik öncesi
Kaç liraya aldınız ?Merhaba . kadın doğuma gitmiştim gebelik öncesi bunu önerdi görseli ekledim.
2 hafta önce 210 tl ye aldım 60 lıKaç liraya aldınız ?
Maalesef 2 saat sonra çizgi kayboldu test bozuk çıktı diye düşünüyorumYaaaa ben görüyorum
Ama iki saat sonra çizgi kaybolduGebelik olmasa o pembik çizgi hiç çıkmaz
Bence git kan ver olmuş bu tuttuş yani daha ne yapsın çocuk çıkıp yüzünü gösterip. Mi kız ne istiyorsunKızlaaaaaar Silik Çizgi alarmıı
bat 7 Ekim. Dün gece kahverengi leke görünce dayanamadım test yaptım. İlk dakikadan çıktı silik cizgi Comfort marka erken gebelik testi. Sevineyim mi güvenipbaşka testler mi yapmalıyım bana da bir akıl verin
O zamn tekrarlayın derim :)Ama iki saat sonra çizgi kayboldu
Hadi sag salim insallahAmin canım amin bi kaç hoca ebeyle görüştüm onlardan gebelik başlıyor dediler Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin bende senden haber bekliyorum
Canım kimyasallarda genelde öyle oluyoMaalesef 2 saat sonra çizgi kayboldu test bozuk çıktı diye düşünüyorum
Benimde öyle olmuştu kimyasal gebelik miş düştüMaalesef 2 saat sonra çizgi kayboldu test bozuk çıktı diye düşünüyorum
Oy daha cok minnosKan sonucum geç de olsa çıktı kizlaaar
Beta 10 çıktı pozitif ama çok erken dediler kan takibi önerdiler. Sonuç kağıdında referans aralığı 0-7 yaziyor size resmini atarım şimdi çok güvenmedim ben pazartesi başka yerde yaptırmayı düşünüyorum.Ginnys Pheebs M mucizeOldu
Yaa geçmiş olsun,benim de öyle mi oldu acabaBenimde öyle olmuştu kimyasal gebelik miş düştü
Çok sevindim canım hayırlı olsun inşallah düzenli bir şekilde artış olur maşallah sizeKan sonucum geç de olsa çıktı kizlaaar
Beta 10 çıktı pozitif ama çok erken dediler kan takibi önerdiler. Sonuç kağıdında referans aralığı 0-7 yaziyor size resmini atarım şimdi çok güvenmedim ben pazartesi başka yerde yaptırmayı düşünüyorum.Ginnys Pheebs M mucizeOldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?