- 10 Ağustos 2021
- 5.751
- 4.507
- 103
- Konu Sahibi mucizeOldu
-
- #2.181
İnofolik al güzeldirKızlar ben muayene oldum tahlil temiz ultrasonda temiz 3.ay olucak bu deneme için de folik asit başlattı ama ben reçete kaçırdım alamadım ilacı bana marka ne önerirsiniz alayım ?
5 gün var ekşına devam mı etsek o zamanKızlar adet bitimi ve adete yakın ilişki olduğunda tutma olasılığı çok yüksek oluyormuş bende yeni duydumkafama gire yaptim hep bu ay sadece adet bitimine denk getirdik olduysa o zaman olmuştur sizinle de paylaşmak istedim
Maşallah canım hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallahKan sonucum geç de olsa çıktı kizlaaar
Beta 10 çıktı pozitif ama çok erken dediler kan takibi önerdiler. Sonuç kağıdında referans aralığı 0-7 yaziyor size resmini atarım şimdi çok güvenmedim ben pazartesi başka yerde yaptırmayı düşünüyorum.Ginnys @pheebs M mucizeOldu
Evet Kızlar alalım tecrübeleriniziKızlar öncelikle tüm hamileleri tebrik ediyorumsizlere bir sorum olcaktı. Ne sıklıkla ilişkiye girdiniz. Ve yumurtlamadan birgün önce ilişkiye girilse yeterli mi yoksa o günüde mi değerlendirmeliyim?
Kuzum 3. Olacak BenimIlkmi ikinci mi
Kızlar öncelikle tüm hamileleri tebrik ediyorumsizlere bir sorum olcaktı. Ne sıklıkla ilişkiye girdiniz. Ve yumurtlamadan birgün önce ilişkiye girilse yeterli mi yoksa o günüde mi değerlendirmeliyim?
Günü değil diye mi kaçmadı kız hayırdırEkşın dikşın oooolduuuu bizimki kaçamaaadıııı
Anladım canım teşekkür ederim ben 3günde bir yaptım şimdiye kadar daha vaktim var gerçi ama inşallah tutarGarantiye almak açısından (ki aslında garanti diye birşey yok da hani ihtimali arttırmak açısından diyelim) adet biter bitmez günaşırı veya 3-2-3-2beraberlik öneriliyor. Kaçma şansı olmaz diye. Ama daha da az yapmak istersen yumurtlama öncesi ve yumurtlama günü, yine de şansın yüksek olduğu günlerdir, yaparsan iyi olur diye biliyorum çünkü sperm 3-5gun arası canlı kalabiliyor kadında. Yumurta gelince hooop büyük kavuşma
Kuzum 3. Olacak Benim
Bazen evet ama garanti olsun diye adet sonrası başlayıp diğer adete yada yumurta çatladıktan sonraki güne kadar düzenli ilişki önemli 2 dolu bir boş yada 1 dolu bir boş olabilir yumurtlama ve çatlama altın günler. Kşmisşnde olacağı var 1 günde 1 kestik olandan tutuyor. Bizde şansı artırmak için bunu yapıyoruz sık değerlendirmeKızlar öncelikle tüm hamileleri tebrik ediyorumsizlere bir sorum olcaktı. Ne sıklıkla ilişkiye girdiniz. Ve yumurtlamadan birgün önce ilişkiye girilse yeterli mi yoksa o günüde mi değerlendirmeliyim?
Et kız ettttt durmaaaaaaaa5 gün var ekşına devam mı etsek o zaman
Valla ben bu ay sadece 5 kez ilişkiye girmişim takvime baktım az önce ilki adet bitimi ikincisi 3 gün sonra 3 Cudi de tam yumurtlama günüm de resmini atıyorum şimdi kalp olanlar ilişki günleri
VuhuuuuuuuuEkşın dikşın oooolduuuu bizimki kaçamaaadıııı
Benimde öyle adet olcakmisim gibi karnım ağrıyor bütün vücudum sızlıyor ağrıdan ayağa kalkamiyorumKızlar yarın bat günü sancıya uyandım şuan kımıldayamıyorun aşırı ağrım var Ölüyorum sanki tek taraflı gibi ama dua edin
6gğn var değer normal iki katına çıkarak artacak bat günü 100 suları olacak güzel yani relaxHafta referans aralıklarıni kafam almadi
Çok şükür sancı bıttı baktım. Hiç bir şey gelmemiş testte daha parlak düne göre demekki yeri iyi şükürBenimde öyle adet olcakmisim gibi karnım ağrıyor bütün vücudum sızlıyor ağrıdan ayağa kalkamiyorum
Adet olamadığın için oluyodur kuzumKızlar yarın bat günü sancıya uyandım şuan kımıldayamıyorun aşırı ağrım var Ölüyorum sanki tek taraflı gibi ama dua edin
AA doğru sen hamistin dimiÇok şükür sancı bıttı baktım. Hiç bir şey gelmemiş testte daha parlak düne göre demekki yeri iyi şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?