Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
5 gün var ekşına devam mı etsek o zaman

Maşallah canım hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah

Garantiye almak açısından (ki aslında garanti diye birşey yok da hani ihtimali arttırmak açısından diyelim) adet biter bitmez günaşırı veya 3-2-3-2beraberlik öneriliyor. Kaçma şansı olmaz diye. Ama daha da az yapmak istersen yumurtlama öncesi ve yumurtlama günü, yine de şansın yüksek olduğu günlerdir, yaparsan iyi olur diye biliyorum çünkü sperm 3-5gun arası canlı kalabiliyor kadında. Yumurta gelince hooop büyük kavuşma
Kuzum 3. Olacak Benim
Kızlar öncelikle tüm hamileleri tebrik ediyorum sizlere bir sorum olcaktı. Ne sıklıkla ilişkiye girdiniz. Ve yumurtlamadan birgün önce ilişkiye girilse yeterli mi yoksa o günüde mi değerlendirmeliyim?

Ekşın dikşın oooolduuuu bizimki kaçamaaadıııı
Günü değil diye mi kaçmadı kız hayırdır yoksa sen mi izin vermedin??

Biz de adet bitimiyle birlikte bi gün aşırı gittik sadece son hafta 3 güne uzadı ara bata kadar böyle mi gitse bilemedim belki geç yumurtlama olur?!

Anladım canım teşekkür ederim ben 3günde bir yaptım şimdiye kadar daha vaktim var gerçi ama inşallah tutar

Kızlar öncelikle tüm hamileleri tebrik ediyorum sizlere bir sorum olcaktı. Ne sıklıkla ilişkiye girdiniz. Ve yumurtlamadan birgün önce ilişkiye girilse yeterli mi yoksa o günüde mi değerlendirmeliyim?
Bazen evet ama garanti olsun diye adet sonrası başlayıp diğer adete yada yumurta çatladıktan sonraki güne kadar düzenli ilişki önemli 2 dolu bir boş yada 1 dolu bir boş olabilir yumurtlama ve çatlama altın günler. Kşmisşnde olacağı var 1 günde 1 kestik olandan tutuyor. Bizde şansı artırmak için bunu yapıyoruz sık değerlendirme

Eklentiler

• Screenshot_20221002-090224.webp
    33,8 KB · Görüntüleme: 68
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…