- 12 Temmuz 2016
- 4.626
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.664
- 158
- Konu Sahibi mucizeOldu
-
- #2.161
Ya o laboratuardan hastaneden dolayi farklilik gosteriyo ama genel gecerdir 5 ustu gebelikHafta referans aralıklarıni kafam almadi
Test bozuktur in şa Allah ben adet oldum sandım sonradan bi hekim arkadaş söylediYaa geçmiş olsun,benim de öyle mi oldu acabainşallah test bozuktur ,peki nasıl anladın düştüğünü
Canım daha gri gebelik yükselmesini bekliycen umduğun gibi olur in şa AllahHafta referans aralıklarıni kafam almadi
Sorun bende demek kiIctim de geç bendede baş ağrısı var ilaç vereyim falan diyorlar yok ben içtim geçirmedi arka arkaya içmeyeyim diyorum ve olursa inşallah benimde 2. Olacak ama çok fena heyecanliyim paniğim aynı ilki gibi
Çok sevindim canım hayırlı olsun inşallah düzenli bir şekilde artış olur maşallah size
Teşekkür ederimCanım daha gri gebelik yükselmesini bekliycen umduğun gibi olur in şa Allah
Ya o laboratuardan hastaneden dolayi farklilik gosteriyo ama genel gecerdir 5 ustu gebelik
Bencede 2 gğn olmuş oluyor başka yerde yaptır bakalım kaç gelecekKan sonucum geç de olsa çıktı kizlaaar
Beta 10 çıktı pozitif ama çok erken dediler kan takibi önerdiler. Sonuç kağıdında referans aralığı 0-7 yaziyor size resmini atarım şimdi çok güvenmedim ben pazartesi başka yerde yaptırmayı düşünüyorum.Ginnys Pheebs M mucizeOldu
Canım Ovulasyon testi yaparmısın onda nasıl çıkacak bakalımTeşekkür ederim
Ovulasyon testim yok canım yarın yakında nöbetçi eczane varsa alır yaparımCanım Ovulasyon testi yaparmısın onda nasıl çıkacak bakalım
O zaman dedigim gibi starti baska yerde vermis gibi dusunceksinSürekli takip edebileceğim bir yere gidip devamlı ordan takip edeyim diyorum. Bu hastaneye gittim yakın diye ama aşırı pahalı fazlaca üst segment .
Tamam sşko ama merak etme sağlıklı olacakOvulasyon testim yok canım yarın yakında nöbetçi eczane varsa alır yaparım
Evet dediğin gibi startı başka yerde vermek mantıklıO zaman dedigim gibi starti baska yerde vermis gibi dusunceksinama beta 10 gebelik var yeni yeni tutunuyo dikkat et kendine iyi bak dinlen bol bol su yesillikler protein ne varsa bas bas bas
İnşallahTamam sşko ama merak etme sağlıklı olacak
Ne demek bebisimiz yok henuz ama az bucuk tecrubemiz var sukurEvet dediğin gibi startı başka yerde vermek mantıklıdesteklerinize teşekkür ederim
Boşver öözellere para yedirme hamilesin işte 1 ay daha dur sonra ultrason için randevu alSürekli takip edebileceğim bir yere gidip devamlı ordan takip edeyim diyorum. Bu hastaneye gittim yakın diye ama aşırı pahalı fazlaca üst segment .
Benimde adet yarın aynı endişeler bende de var hakim ama ne yapcaz mutlu olmak kazım şimdi bu habere o nedenle sevin.çok sevin ki tutsun. İyice. Gebelik testinin fotosunu atarmısın yine birde bata kaç varİnşallahönceki gebeligim adet günümde tutunamayıp düştü diye endişem varsam sevinemedim adetim geçsin çok ziplamadan oyanaycagim
Canım ben bugün adet oldum
Hafta referans aralıklarıni kafam almadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?