Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ictim de geç bendede baş ağrısı var ilaç vereyim falan diyorlar yok ben içtim geçirmedi arka arkaya içmeyeyim diyorum ve olursa inşallah benimde 2. Olacak ama çok fena heyecanliyim paniğim aynı ilki gibi
Sorun bende demek ki bugün elma topladım ağaca çıktım . Sonra aklıma geldi . Yok mu acaba ben daha kabullenemedim

Bencede 2 gğn olmuş oluyor başka yerde yaptır bakalım kaç gelecek

Sürekli takip edebileceğim bir yere gidip devamlı ordan takip edeyim diyorum. Bu hastaneye gittim yakın diye ama aşırı pahalı fazlaca üst segment .
O zaman dedigim gibi starti baska yerde vermis gibi dusunceksin ama beta 10 gebelik var yeni yeni tutunuyo dikkat et kendine iyi bak dinlen bol bol su yesillikler protein ne varsa bas bas bas

O zaman dedigim gibi starti baska yerde vermis gibi dusunceksin ama beta 10 gebelik var yeni yeni tutunuyo dikkat et kendine iyi bak dinlen bol bol su yesillikler protein ne varsa bas bas bas
Evet dediğin gibi startı başka yerde vermek mantıklı desteklerinize teşekkür ederim

İnşallah önceki gebeligim adet günümde tutunamayıp düştü diye endişem varsam sevinemedim adetim geçsin çok ziplamadan oyanaycagim
Benimde adet yarın aynı endişeler bende de var hakim ama ne yapcaz mutlu olmak kazım şimdi bu habere o nedenle sevin.çok sevin ki tutsun. İyice. Gebelik testinin fotosunu atarmısın yine birde bata kaç var

Kızlar ben muayene oldum tahlil temiz ultrasonda temiz 3.ay olucak bu deneme için de folik asit başlattı ama ben reçete kaçırdım alamadım ilacı bana marka ne önerirsiniz alayım ?

Kızlar ben bugün adet oldum 5 Ekim gozuyordu aslında ama erken yumurtlama olmuş sanırım. İkinci turda yine size eşlik ediciim bir sonraki bat 29 Ekim. Artık ona kısmet

Canım ben bugün adet oldum ama hala Ekim mucizesini bekliyor olacağım beni 29 Ekim diye güncelleyebilir misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…