Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım doğru duydun b HCG kanda daha hızlı çıkıyor diye kanıyla idrarini karıştırıp yapan var. Hatta videoları falan bile varmış bunun yabancı isimli bir videoydu sanırım, yanlış hatırlamıyorsam
Şu an benim gözlerim fırladı hatta yanlış okudum diye 3 kere okudum sen ciddi misin

Bahsettiğim gibi miydi aynı. Çünkü çok azdı daha önce hiç reglimden önce böyle olmamıştı, inşallah canım . Umudumuzu kaybetmiyoruz
İplik gibi beyaz akıntının içinde hatta ben 9 gün öncesinde gördüm kirpiğim yarısı kadardı neyse dedim evvel günden beride günde bir yada iki defa akıntının içinde geldi yine bugğn lekenme ve final seninde böyle değil mi

Kiizzz en guzeli de beedaaaveee
Telefonda uygulamaya kaydediyorum yarın da ölçücem çok heyecanlı
Canım klomen yumurta geliştirici bir ilaç ise olabilir. Sonuçta mesela Mfk nin urunleri de kaliteli yumurta gelişimine yardımcı oluyoruz, hep içenler reglim gecikti diyor. Döngü uzuyor sanırım. Ama kullanmadım inan fikrim yok başka

Aynen bugün oldu ilk defa, iplik gibi 2cm kadar. O zaman ben de Regl olcam sanırım. Yine de daha 3gun var sabır

Kız benim emektarı buldum oğlumdan beri duruyor çekmecede dit dit lilara geçiş yapmıştık yarın olcuyorum

Eklentiler

• IMG20221003214401.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 36
Evde de bin beş yüz tane test var. Adet yükselirse tak tak tak yaparım hepsini hahahhahahah

Aa dr soyledigi cok ilgincmis ilk defa duydum. Rahmimiz bizimle sakalasiyo sanki hadi hayirli olsun tazecik yumurta hucren diyorum o zaman

Kızlar an itibari ile 13 cü gün ovulasyon testimi yaptım 7:35 de
Bakın hala pik yok
Canim ben geçen ay 21. Günde gördüm mesela.
Normalde 15-17 de görüyordum.
Devam et sen test yapmaya
Canim yunurtlamissindir ama belki kaliteli bir yumurtlama olmamıştır ondan gorunmemistir teste.
Kimse bu testlere guvenmesin, ben aylardır takip ediyorum hamilelik oluşmadı, her ay yumurtlama gormeme rağmen. Kaliteli sperm kaliteli yumurta ve zaman zamanlama denk gelecek.
Sen 2 güne bir ilişki yasa, en garanti yöntem bu aslında.
Kızlar cuma günü pik oldu hafta sonu çatlama oldu büyük ihtimalle dün çatladı test yapamadım kahverengi çok az bi leke oldu neden olmuştur ki günlük ped takıyorum takip etmek için
Yumurtlama kanaması olabilir canim.
Kızlar folik asit regl tarihini geciktirir mi?
Yok canım regle bir etkisi.
Evde de bin beş yüz tane test var. Adet yükselirse tak tak tak yaparım hepsini hahahhahahah
Bende her ovulasyon almama yanında bir kaç tane hediye verdiler ama daha o aşamaya hiç gecemedim, hiç kullanamadan kırmızılar göründü

Daha ikinci deneme bu canım henüz çok çok erken üzülmek için,ama yine de biraz içi burkuluyor insanın insan hemencik olsun istiyor. Allah yürekten isteyen herkese versin
İnan bana 3 sene 5 sene yada bir ay iki ay farketmiyor ne kadar süre denendiği çünkü her ay yeni bi umut oluyor insanın içinde Rabbim en kısa zamanda kolaylıkla hepimize nasip etsin

Aa dr soyledigi cok ilgincmis ilk defa duydum. Rahmimiz bizimle sakalasiyo sanki hadi hayirli olsun tazecik yumurta hucren diyorum o zaman
Ya öyle deyince kendimi hamile sandım görsen eşim bana iş yaptırmadı 2 gün snra kan testi negatif şimdi de adet oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…