- 4 Temmuz 2013
- 5.185
- 12.264
- 448
- Konu Sahibi mucizeOldu
-
- #2.561
Şu an benim gözlerim fırladı hatta yanlış okudum diye 3 kere okudum sen ciddi misin
Bahsettiğim gibi miydi aynı. Çünkü çok azdı daha önce hiç reglimden önce böyle olmamıştı, inşallah canım . Umudumuzu kaybetmiyoruzCanım bende de o oldu bekledim bugğn gecikmenin 3. Günü Adet olduminşallah sen hamişsindir
Keşke bunu duymasaydımCanım doğru duydunb HCG kanda daha hızlı çıkıyor diye kanıyla idrarini karıştırıp yapan var. Hatta videoları falan bile varmış bunun yabancı isimli bir videoydu sanırım, yanlış hatırlamıyorsam
İplik gibi beyaz akıntının içinde hatta ben 9 gün öncesinde gördüm kirpiğim yarısı kadardı neyse dedim evvel günden beride günde bir yada iki defa akıntının içinde geldi yine bugğn lekenme ve finalBahsettiğim gibi miydi aynı. Çünkü çok azdı daha önce hiç reglimden önce böyle olmamıştı, inşallah canım . Umudumuzu kaybetmiyoruz
Canım klomen yumurta geliştirici bir ilaç ise olabilir. Sonuçta mesela Mfk nin urunleri de kaliteli yumurta gelişimine yardımcı oluyoruz, hep içenler reglim gecikti diyor. Döngü uzuyor sanırım. Ama kullanmadım inan fikrim yok başkaTelefonda uygulamaya kaydediyorum yarın da ölçücem çok heyecanlı
Bu arada listenin başından listenin sonuna atanmış oldumtotemim tutmadı gecikmenin 3. Günü geldi kırmızılar. Kızlar ya klomen böyle gecikme yapar mı biliyor musunuz Ginnys pozitifbiri diğer canım kızlar
Aynen bugün oldu ilk defa, iplik gibi 2cm kadar. O zaman ben de Regl olcam sanırım. Yine de daha 3gun var sabırİplik gibi beyaz akıntının içinde hatta ben 9 gün öncesinde gördüm kirpiğim yarısı kadardı neyse dedim evvel günden beride günde bir yada iki defa akıntının içinde geldi yine bugğn lekenme ve finalseninde böyle değil mi
Üzülme ne zamandır deniyorsunuz canmAynen bugün oldu ilk defa, iplik gibi 2cm kadar. O zaman ben de Regl olcam sanırım. Yine de daha 3gun var sabır
Bat 9 Ekim yapali oldu testleriNaısl 9 ekime kaldı anlamadım kız
Kız benim emektarı buldum oğlumdan beri duruyor çekmecede dit dit lilara geçiş yapmıştık yarın olcuyorumKiizzz en guzeli de beedaaaveee
Canım klomen yumurta geliştirici bir ilaç ise olabilir. Sonuçta mesela Mfk nin urunleri de kaliteli yumurta gelişimine yardımcı oluyoruz, hep içenler reglim gecikti diyor. Döngü uzuyor sanırım. Ama kullanmadım inan fikrim yok başka
Evde de bin beş yüz tane test var. Adet yükselirse tak tak tak yaparım hepsini hahahhahahahKiizzz en guzeli de beedaaaveee
Canım klomen yumurta geliştirici bir ilaç ise olabilir. Sonuçta mesela Mfk nin urunleri de kaliteli yumurta gelişimine yardımcı oluyoruz, hep içenler reglim gecikti diyor. Döngü uzuyor sanırım. Ama kullanmadım inan fikrim yok başka
Daha ikinci deneme bu canım henüz çok çok erken üzülmek için,ama yine de biraz içi burkuluyor insanınÜzülme ne zamandır deniyorsunuz canm
Aa dr soyledigi cok ilgincmis ilk defa duydum. Rahmimiz bizimle sakalasiyo sankiBen şokkkk
yinede belli olmaz canım ben hala eğer gebelik olmasa o çizgilerin çıkacağına inanmıyorum mutlaka bişeyler oluyor ki o çizgilr çıkıyorbende de öyle oldu 2 gün snra dr alttan kontrol etti hamilelik mukusu yüksek gebe olabilirsin dedi. Yani hakatten de o çizgiler sonradan çıktı ama doğru çıkmış yani haaa gel gör ki kan verdim negatif ve zaten bugün de gelecek olan geldi
Ana az kalmış :) ay hadi insssssss tutunsun anasıBat 9 Ekim yapali oldu testleri
Ay bilemiyorum hiç daha birinci ay bu olur mu pek bilmiyorumAna az kalmış :) ay hadi insssssss tutunsun anası
Ana daha yenı :) ins bizim gbii uzun sürmez kuzumAy bilemiyorum hiç daha birinci ay bu olur mu pek bilmiyorum
Canim ben geçen ay 21. Günde gördüm mesela.Kızlar an itibari ile 13 cü gün ovulasyon testimi yaptım 7:35 de
Bakın hala pik yok
Canim yunurtlamissindir ama belki kaliteli bir yumurtlama olmamıştır ondan gorunmemistir teste.Adetin 10. Gününden başladım , polikistik olduğum için sürekli ovülasyon testi yaptım bugün 32 gün oldu son adetten bu yana , ne ovülasyon testi pik oldu ne de çatlama bu hafif pembelik nerden geldi anlamadım ovülasyonda da güvenemicem sanırım artık1 - 2 güne adet olurum heralde
Yumurtlama kanaması olabilir canim.Kızlar cuma günü pik oldu hafta sonu çatlama oldu büyük ihtimalle dün çatladı test yapamadım kahverengi çok az bi leke oldu neden olmuştur ki günlük ped takıyorum takip etmek için
Yok canım regle bir etkisi.Kızlar folik asit regl tarihini geciktirir mi?
Bende her ovulasyon almama yanında bir kaç tane hediye verdiler ama daha o aşamaya hiç gecemedim, hiç kullanamadan kırmızılar göründüEvde de bin beş yüz tane test var. Adet yükselirse tak tak tak yaparım hepsini hahahhahahah
Sizin ne kadar oldu denemeye başlayalıAna daha yenı :) ins bizim gbii uzun sürmez kuzum
İnan bana 3 sene 5 sene yada bir ay iki ay farketmiyor ne kadar süre denendiği çünkü her ay yeni bi umut oluyor insanın içinde Rabbim en kısa zamanda kolaylıkla hepimize nasip etsinDaha ikinci deneme bu canım henüz çok çok erken üzülmek için,ama yine de biraz içi burkuluyor insanıninsan hemencik olsun istiyor. Allah yürekten isteyen herkese versin
Ya öyle deyince kendimi hamile sandım görsen eşim bana iş yaptırmadıAa dr soyledigi cok ilgincmis ilk defa duydum. Rahmimiz bizimle sakalasiyo sankihadi hayirli olsun tazecik yumurta hucren diyorum o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?