Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adetim geçmedi ilk gebeligimde adetten önce öğrendim biraz beklim yükselsin mi kaset test yapım mi yarin
Valla bi rahatsizligin yoksa bekle az buz deger gorecegine soyle dolu dolu gor testle takip et istersen ama merakim var duramam diyosan kos hemen ver gitsin erken verince iki defadan fazla vermek zorunda kaliyoruz 1500lere kadar ondan dedim

Valla bi rahatsizligin yoksa bekle az buz deger gorecegine soyle dolu dolu gor testle takip et istersen ama merakim var duramam diyosan kos hemen ver gitsin erken verince iki defadan fazla vermek zorunda kaliyoruz 1500lere kadar ondan dedim
Bende erken kan verme taraftarı değilim 45 kiloyum zaten

Benim karın ağrım kesilmeden devam ediyor. Arada da alt tarafımda vajinamda gibi bir tuhaf hisler var gibi doluluk gibi yanma gibi tarifi zor. Beklemek sen ne zor şeysin :) Gece de uyandım hah namaz gelmiş dedim saate bir bakarsam saat daha 1 şaka gibi 11 de uyumuştum saat 1 de uyandım baktım sıkışmışım, yaptım geri yattım yine uyandım baktım saat 3 lerde, geri yattım namaza kalktım düşünün , dedim bana noluyor uyan uyan dur, hatta dedim ateş de geçerli sonuç vermezse falan diye :) Neyse ki 1 de basmıştım ayagımı yere, gece gece onu düşünüyorum sabaha kadar en az 5 saat uyusam yine geçerli sonuç alırım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…