Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum senin bu ağrın regl zamanındaki ağrı gibi miydi?? Benim normalde regl öncesi ağrım olmaz şu anda kıvranıyorum

Ayyy canım aynı benim gibi. Benim de nasip olursa ilk olacak. Allahım sağlık sıhhatle nasip etsin hemencecik inşallah

Amin canım inşallah hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin hepimize Allah'ım
Belirti işine takılma hiç ben geçen ay listelerde yazan bütün hamilelik belirtilerini yaşadım ama meğer regl belirtisiymiş, daha geçen gün konuşmuştuk LeucotheaThemis ile, herkeste belirti olacak diye bir şey olmuyor bazılarının aksine asıl belirtisi belirtisizlik oluyor.
O belirti işi karışık ve aslında hiç de sağlam değil çünkü beta hcg aslında bat gününe kadar belirti verecek derecede çok salgılanmıyor genellikle asıl belirti dönemi keseler filan gorundukten sonra başlıyor. Sadece bazı bünyeler aşırı hassas olduğu için düşük betadan bile etkileniyor belki de ama genelde hissetmek için betanin biraz yükselmesi lazım
Evet 10 Ekim beklenen gün ben bu ay uslu uslu bekliyorum arada periler durtse de bekleyeceğim bakalım nereye kadar.
Siz ne zamandır istiyorsunuz bebek?

Evett doğaya zarar vermek istemiyoruz uslu uslu yaşayıp yaşatıp gideceğiz lütfeennn
Geri dönüştürülebilir bio-organik çevreye aşırı duyarlı hayvan sever doğa sever insan sever (birkaç tanesini sevmeme hakkını saklı tutarak ) yaşama tarihe değerlere saygılı ahlaklı bir insan yetiştirme sözü veriyorum ben de haydi bakalım
El mi yaman bey mi yaman yoksa pandalar mı! Hodri meydan

Kızlar belirtisizlikte bir belirti sanırım her ay regli den 1 hafta öncesinde başlayan göğüs hassasiyeti şişmesi ağrıması bu ay yok şüphelenmedim değil çünkü ben bu göğüs hassasiyetin den çok muzdarip biriyimdir cok dehşet ağrılar çekerdim kendim bile dokunamaz dim simdi hic bisey yok garibime gitti valla ama cok iyi böyle olsa hep

Kızlar ben de Kasım ayı için listeli konu açtım regl olanlar gelebilir "KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR (Listeli)"

Bu arada M mucizeOldu bu listeyi yapma ne karmaşık ne zormuş arkadaşım iki saat uğraştım tebrik ediyorum seni, senin ki kadar güzel olmadı ama maksat bir arada olmak bu ay birlikte bekledik çok güzel oldu hepinize teşekkür ediyorum. Bugün kırmızıları görmüş olsakta Kasım ayı için denemelere devam edeceğiz bu ay olan bütün hamişleri tebrik ederim

Yaa çok erken gelmiş hem de vardır bi hayır henüz zamanı değilmiş demek ki kuzum. Zamanı geldiğinde en hayırlı şekliyle olur inşallah üzme kendini
Evet 3gun önce geldi .çok ağladım ne kadar umutluydum şimdi daha iyiyim sonra ki ay için topik yaptım. İnşallah sen hamilesindir canım

Eklentiler

• IMG_20221005_063019.webp
    48,3 KB · Görüntüleme: 61
Evet canım ben de hep 36.2 de adet olurum dediğim gibi adetin bikac gün öncesi düşmeye başlar , zaten bugün düşmeye başladı ben de bekliyorum bati bikac güne olurum
Eki Görüntüle 3140395 kizlar buna kuruma çizgisi denmez heralde
Kiiizzz eneee bak bunda net işte tebrikler kuzuyu

Yaa evet evet bende çok şaşırdım bugün kan verecegim balım teşekkür ederim darısı sana da inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…