- 20 Ekim 2021
- 1.207
- 1.664
- 63
- Konu Sahibi mucizeOldu
-
- #2.961
Kuzum senin bu ağrın regl zamanındaki ağrı gibi miydi?? Benim normalde regl öncesi ağrım olmaz şu anda kıvranıyorumBu artık 25 ml bir test yani normal gebelik testleri gibi duyarlılığı bunda çıktı bugün. Ama gece ağrılardan uyuyamadım dilerim yolunda ilerler buraya kadar herşey güzeldi ama şimdi korkulu haftaya giriş yapıyorum asıl buradan sonrası diyecek herşeyi dilerim devem eder dua edin
Evett doğaya zarar vermek istemiyoruz uslu uslu yaşayıp yaşatıp gideceğiz lütfeennnSevimli pandalarız biz ama yaaa eyyy seleksiyon izin ver üreyelim
Ayyy canım aynı benim gibi. Benim de nasip olursa ilk olacak. Allahım sağlık sıhhatle nasip etsin hemencecik inşallah
Bir de bat da aynıymış 10 ekimi bekliyorum ben de. Beklemekten ölmezsem tabi(( maalesef hiçbir belirti yok. Kendimi deli gibi yapıp bi sürü test yapıyordum bu ay söz verdim adet gecikmeyinceye kadar yapmıcam.. pöffff allahım bizlere sabır versin cidden
Geri dönüştürülebilir bio-organik çevreye aşırı duyarlı hayvan sever doğa sever insan sever (birkaç tanesini sevmeme hakkını saklı tutarakEvett doğaya zarar vermek istemiyoruz uslu uslu yaşayıp yaşatıp gideceğiz lütfeennn
Üzülme canım en kısa zamanda bebişin seninle olacak buna hep inan
Çok umutlanmistim ama nasip değilmişÜzülme canım en kısa zamanda bebişin seninle olacak buna hep inan
Yaa çok erken gelmiş hem de
Evet 3gun önce geldi .çok ağladım ne kadar umutluydumYaa çok erken gelmiş hem devardır bi hayır henüz zamanı değilmiş demek ki kuzum. Zamanı geldiğinde en hayırlı şekliyle olur inşallah üzme kendini
Evet canım ben de hep 36.2 de adet olurum dediğim gibi adetin bikac gün öncesi düşmeye başlar , zaten bugün düşmeye başladı ben de bekliyorum bati bikac güne olurumCanım ben özellikle hamilelik için ateş ölçmedim fakat geçen aylarda ve bu ayda da farklı zamanlarda ateşimi ölçtüm. Yani aklıma geldikçe. Ve ateşim yüksek seyrederken bir anda 3 4 derece düşüp gününe adet oluyordum. Bu ayda aynı oldu 37. 1, 37,2 gibi ateşlerde dün 36.7 oldu ve başladı adetim bügün de tamamen geldi. Bu da benim tecrübe ettiğim bilginize
Kiiizzz eneee bak bunda net işte tebrikler kuzuyu
Yaa evet evet bende çok şaşırdım bugün kan verecegim balım teşekkür ederim darısı sana da inşallahEvet canım ben de hep 36.2 de adet olurum dediğim gibi adetin bikac gün öncesi düşmeye başlar , zaten bugün düşmeye başladı ben de bekliyorum bati bikac güne olurum
Kiiizzz eneee bak bunda net işte tebrikler kuzuyu
Sağol canım amin inşallah darısı sana Allah'ın izniyleHayırlı olsun canımsağlıkla ilerlesin inşallah
Bakalim bi hemen adet demeyelim yarinda olcte. insallah firlar birdenGünaydın canlar sanırım bu da gol değil ateşim 36.6 ya düştü, yerleşme düşüşü değildir diye düşünüyorum çünkü o daha az bir düşüş oluyor. Yarın da düşerse bikac güne kırmızılar gelirfnd_50 Pheebs Ginnys M mucizeOldu LeucotheaThemis Bearhug Papatyamaviss T TASUU Safransari
Günaydınlar bende öyle hissediyorum nedense 36.8 çıktı ama karnımdaki o adet öncesi şeyler başladıGünaydın canlar sanırım bu da gol değil ateşim 36.6 ya düştü, yerleşme düşüşü değildir diye düşünüyorum çünkü o daha az bir düşüş oluyor. Yarın da düşerse bikac güne kırmızılar gelirfnd_50 Pheebs Ginnys M mucizeOldu LeucotheaThemis Bearhug Papatyamaviss T TASUU Safransari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?