- 26 Aralık 2015
- 12.511
- 20.754
- 398
- 35
- Konu Sahibi mucizeOldu
-
- #2.981
Hadi ya ama dur bakalım bekleyelim yine de. Benim de 36.8 çıktı. Bilmiyorum umut vadiyor mu ama:) 8-9 gün var adete.Günaydın canlar sanırım bu da gol değil ateşim 36.6 ya düştü, yerleşme düşüşü değildir diye düşünüyorum çünkü o daha az bir düşüş oluyor. Yarın da düşerse bikac güne kırmızılar gelirfnd_50 Pheebs Ginnys M mucizeOldu LeucotheaThemis @Bearhug Papatyamaviss @TASUU Safransari
Daha da şiddetli hatta gece oldu yine korktum bir şey olacak diye olmadı şükür kaslar geriliyormuş bağlar benek için ben ölüyorum zannettimKuzum senin bu ağrın regl zamanındaki ağrı gibi miydi?? Benim normalde regl öncesi ağrım olmaz şu anda kıvranıyorum
Bugün değilse de bi gün olacak kuzum. Hayat varsa umut hep var. En güzelini yapmışsın belki topuk uğurlu gelir sanaEvet 3gun önce geldi .çok ağladım ne kadar umutluydumşimdi daha iyiyim sonra ki ay için topik yaptım. İnşallah sen hamilesindir canım
Canım o şeyler gebelikte de olabiliyor.Bakalim bi hemen adet demeyelim yarinda olcte. insallah firlar birden
Günaydınlar bende öyle hissediyorum nedense 36.8 çıktı ama karnımdaki o adet öncesi şeyler başladı
Hadi ya ama dur bakalım bekleyelim yine de. Benim de 36.8 çıktı. Bilmiyorum umut vadiyor mu ama:) 8-9 gün var adete.
19. Gün 36.7
20. Gün 36.7
21. Gün 36.8
22. Gün 36.8 yumurtlamadan sonra böyle devam ediyor
Daha da şiddetli hatta gece oldu yine korktum bir şey olacak diye olmadı şükür kaslar geriliyormuş bağlar benek için ben ölüyorum zannettim
Canım o şeyler gebelikte de olabiliyor.
Ölçmeye devam kırmızılar gelene kadar umut var. Hem daha senin adet ateşini bilmiyoruz dimi biz , hiç ölçmüş müydün daha önce
bebeğim ben o benzeri agrıları ilk oğlumda 5 ay çektim, korkma
Hayırlısı olsun canim.Günaydın canlar sanırım bu da gol değil ateşim 36.6 ya düştü, yerleşme düşüşü değildir diye düşünüyorum çünkü o daha az bir düşüş oluyor. Yarın da düşerse bikac güne kırmızılar gelirfnd_50 Pheebs Ginnys M mucizeOldu LeucotheaThemis @Bearhug Papatyamaviss @TASUU Safransari
Yok daha önce ölçmedim adet ateşimi bilmiyorumCanım o şeyler gebelikte de olabiliyor.
Ölçmeye devam kırmızılar gelene kadar umut var. Hem daha senin adet ateşini bilmiyoruz dimi biz , hiç ölçmüş müydün daha önce
bebeğim ben o benzeri agrıları ilk oğlumda 5 ay çektim, korkma
Yok daha önce ölçmedim adet ateşimi bilmiyorum
kıyamam yaa sebebi güzel ağrılar bunlarDaha da şiddetli hatta gece oldu yine korktum bir şey olacak diye olmadı şükür kaslar geriliyormuş bağlar benek için ben ölüyorum zannettim
Bata 2 gün kaldı. Benim de birkaç gündür goguslerimde çok fazla hassasiyet var. Hassasiyet demek hafif kalır. Sütyeni çıkarmıyorum o derece açıyor. Bata 7 kala bende yerleşme lekelenmesi görüp test yapmıştım pozitiiiif çıkmıştı. Lekelenme de hala devam ediyor. Sen de birkaç güne test yap belirtin var belki çıkar erkenden seninki deKIZLAR BATA 7 GÜN VAR GÖGÜSLERİM HALA ÇOK ŞİŞ DOKUNAMIYORUM EŞİM BİLE SARILAMIYOR O DERECE BÖYLE DURUM YAŞAYAN OLDU MU ÖZELLİKLE POZİTİF ÇIKAN ARKADAŞLAR
Canim o şeffaf akıntıyı yoğun bir şekilde bende yaşarım.Günaydın kızlar nasılsınızz?
Ovülasyon testleri beni strese sokuyor diye almadım, normalde yumurtlama dönemimi anlayabiliyorum cinsel istediğimden ve o dönemki akıntımdan. Fakat bu ay öyle bir akıntım olmadıNormalde 1-2 Ekim civarı yumurtlamam olması gerekirken bir belirti yaşamadım ama birkaç gün öncesinde cinsel isteğim çoktu. O şeffaf akıntı olmadan yumurtlama olmuş mudur, ya da bu ay yumurtlama olmamış mıdır diye düşünmekten sinirim bozuldu..
Dış gebelik ve kürtaj geçirmiştim doktor birkaç ay regl düzensizliğin olabilir demişti ama yumurtlama belirtileri bozulabilir dememişti....
Yaşadım ama pozitif çıkmadıKIZLAR BATA 7 GÜN VAR GÖGÜSLERİM HALA ÇOK ŞİŞ DOKUNAMIYORUM EŞİM BİLE SARILAMIYOR O DERECE BÖYLE DURUM YAŞAYAN OLDU MU ÖZELLİKLE POZİTİF ÇIKAN ARKADAŞLAR
aşkım ben 3 gün önce yaptım dayanmayıp hiç bişey göremedim , bu gögüs ağrısı benim daha doğrusu hassasiyeti nerdeyse son regl tarihimden beri var pazartesi günü kadın doğuma gitcem zaten randevum vardı başka sebepten solayı o arada baktırırm bi olmadı inşallah umudumuz boşa çıkmaz senin pozitif çıkmış çok sevindim inşallah bnada pozitif görmek nasip olurBata 2 gün kaldı. Benim de birkaç gündür goguslerimde çok fazla hassasiyet var. Hassasiyet demek hafif kalır. Sütyeni çıkarmıyorum o derece açıyor. Bata 7 kala bende yerleşme lekelenmesi görüp test yapmıştım pozitiiiif çıkmıştı. Lekelenme de hala devam ediyor. Sen de birkaç güne test yap belirtin var belki çıkar erkenden seninki de
ya nasip kuzum benim allah hayırlı zamanda hayırlısıyla versin inşallahYaşadım ama pozitif çıkmadı
canım geçen ay ne hassasiyetler ne ağrılar yaşadım çıkmadı, bu ay açıkça gebeliğe yorabileceğim hiçbir belirti yok. Göğüslerim hiç olmadığı kadar büyük ama sıfır ağrı/hassasiyet bakalım göreceğiz. Bence ovülasyonla vs takip yapmadıysan erkenden test yapma, negatif çıkar canın sıkılır. Dua edip beklemek en güzeli.KIZLAR BATA 7 GÜN VAR GÖGÜSLERİM HALA ÇOK ŞİŞ DOKUNAMIYORUM EŞİM BİLE SARILAMIYOR O DERECE BÖYLE DURUM YAŞAYAN OLDU MU ÖZELLİKLE POZİTİF ÇIKAN ARKADAŞLAR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?