Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi ya ama dur bakalım bekleyelim yine de. Benim de 36.8 çıktı. Bilmiyorum umut vadiyor mu ama:) 8-9 gün var adete.
19. Gün 36.7
20. Gün 36.7
21. Gün 36.8
22. Gün 36.8 yumurtlamadan sonra böyle devam ediyor

Dayanamayan ben yaptım yine gözle çıplak görülmeyen biseyi filtrelerle görmeye çalışma isteği beyniminiz bize oynadıgi oyunnn ektedir

Eklentiler

• IMG_20221005_073547.webp
    96,3 KB · Görüntüleme: 75
Kuzum senin bu ağrın regl zamanındaki ağrı gibi miydi?? Benim normalde regl öncesi ağrım olmaz şu anda kıvranıyorum
Daha da şiddetli hatta gece oldu yine korktum bir şey olacak diye olmadı şükür kaslar geriliyormuş bağlar benek için ben ölüyorum zannettim

Bakalim bi hemen adet demeyelim yarinda olcte. insallah firlar birden
Canım o şeyler gebelikte de olabiliyor.
Günaydınlar bende öyle hissediyorum nedense 36.8 çıktı ama karnımdaki o adet öncesi şeyler başladı

Ölçmeye devam kırmızılar gelene kadar umut var. Hem daha senin adet ateşini bilmiyoruz dimi biz , hiç ölçmüş müydün daha önce
Hadi ya ama dur bakalım bekleyelim yine de. Benim de 36.8 çıktı. Bilmiyorum umut vadiyor mu ama:) 8-9 gün var adete.
19. Gün 36.7
20. Gün 36.7
21. Gün 36.8
22. Gün 36.8 yumurtlamadan sonra böyle devam ediyor

bebeğim ben o benzeri agrıları ilk oğlumda 5 ay çektim, korkma
Daha da şiddetli hatta gece oldu yine korktum bir şey olacak diye olmadı şükür kaslar geriliyormuş bağlar benek için ben ölüyorum zannettim

Pheebs seni de alıntılayıp sana yorum yapmamama kaç puan Cancan bakaceğiz ama tablo bilinene benzer ilerliyor yani ...

pozitifbiri 36.4 sanırım

Eklentiler

• Screenshot_2022-10-05-08-38-50-82_fc40ed9ca960b38b2ec4108e094b3220.webp
    18 KB · Görüntüleme: 46
  • Screenshot_2022-10-05-08-38-31-24_fc40ed9ca960b38b2ec4108e094b3220.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 43
Yok daha önce ölçmedim adet ateşimi bilmiyorum

Günaydın kızlar nasılsınızz?
Ovülasyon testleri beni strese sokuyor diye almadım, normalde yumurtlama dönemimi anlayabiliyorum cinsel istediğimden ve o dönemki akıntımdan. Fakat bu ay öyle bir akıntım olmadı Normalde 1-2 Ekim civarı yumurtlamam olması gerekirken bir belirti yaşamadım ama birkaç gün öncesinde cinsel isteğim çoktu. O şeffaf akıntı olmadan yumurtlama olmuş mudur, ya da bu ay yumurtlama olmamış mıdır diye düşünmekten sinirim bozuldu..

Dış gebelik ve kürtaj geçirmiştim doktor birkaç ay regl düzensizliğin olabilir demişti ama yumurtlama belirtileri bozulabilir dememişti....

Kizlarrr bat 2 gün geçti gelen giden yok ovu ile takip yapmıştım bu ay yine de geç döllenme vs. Olabilir mii

KIZLAR BATA 7 GÜN VAR GÖGÜSLERİM HALA ÇOK ŞİŞ DOKUNAMIYORUM EŞİM BİLE SARILAMIYOR O DERECE BÖYLE DURUM YAŞAYAN OLDU MU ÖZELLİKLE POZİTİF ÇIKAN ARKADAŞLAR
Bata 2 gün kaldı. Benim de birkaç gündür goguslerimde çok fazla hassasiyet var. Hassasiyet demek hafif kalır. Sütyeni çıkarmıyorum o derece açıyor. Bata 7 kala bende yerleşme lekelenmesi görüp test yapmıştım pozitiiiif çıkmıştı. Lekelenme de hala devam ediyor. Sen de birkaç güne test yap belirtin var belki çıkar erkenden seninki de

Canim o şeffaf akıntıyı yoğun bir şekilde bende yaşarım.
Ama her zaman yumurtlamaya denk gelmiyor, geçen ay hatta hiç yaşamadım sanırım.
Yada ben farketmedim.
Afedersin biraz açık yazacağım, ilişki sonrası sabaha kadar ayağa kalkmiyorum, sabah lavaboya gittiğimizde sperm akıntısı oluyor ya, acaba onla mi geldi farketmedim dedim. Ki ovulasyonla net yumurtlamayı görmüştüm.

Sende de böyle birşey yaşanabilir.
Bende bu ay kullanmak istemedim ovulasyon testi ama eşim kullan diye tutturdu.
Eğer ovulasyon takibini biraktiysan 2 güne ilişki yaşamak en garantili yöntem.

aşkım ben 3 gün önce yaptım dayanmayıp hiç bişey göremedim , bu gögüs ağrısı benim daha doğrusu hassasiyeti nerdeyse son regl tarihimden beri var pazartesi günü kadın doğuma gitcem zaten randevum vardı başka sebepten solayı o arada baktırırm bi olmadı inşallah umudumuz boşa çıkmaz senin pozitif çıkmış çok sevindim inşallah bnada pozitif görmek nasip olur

KIZLAR BATA 7 GÜN VAR GÖGÜSLERİM HALA ÇOK ŞİŞ DOKUNAMIYORUM EŞİM BİLE SARILAMIYOR O DERECE BÖYLE DURUM YAŞAYAN OLDU MU ÖZELLİKLE POZİTİF ÇIKAN ARKADAŞLAR
canım geçen ay ne hassasiyetler ne ağrılar yaşadım çıkmadı, bu ay açıkça gebeliğe yorabileceğim hiçbir belirti yok. Göğüslerim hiç olmadığı kadar büyük ama sıfır ağrı/hassasiyet bakalım göreceğiz. Bence ovülasyonla vs takip yapmadıysan erkenden test yapma, negatif çıkar canın sıkılır. Dua edip beklemek en güzeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…