- 26 Aralık 2015
- 12.511
- 20.754
- 398
- 35
- Konu Sahibi mucizeOldu
-
- #3.001
Hadi bakalım inşallahO zaman şöyle düşün inşallah bebek vardır ama en kotu ihtimalle adet ateşini öğreneceksin. :)
ovülasyon takip etmedim açıkçası bebeğim bende, evet iş yerimde arkadaşlarım sokunuyorlar taş gibi kocaman başka bişey olmasından da korktum allah korusun hiç böyle olmamıştım dediğin doğru en doğrusu test yapmamak 12 ekimi beklemekcanım geçen ay ne hassasiyetler ne ağrılar yaşadım çıkmadı, bu ay açıkça gebeliğe yorabileceğim hiçbir belirti yok. Göğüslerim hiç olmadığı kadar büyük ama sıfır ağrı/hassasiyet bakalım göreceğiz. Bence ovülasyonla vs takip yapmadıysan erkenden test yapma, negatif çıkar canın sıkılır. Dua edip beklemek en güzeli.
Erken gebelik testine güvenmeyip bugün de kaset test yaptimAslında tam olarak öyle değil. Mantıken birkaç tablon olusmasi lazım ki seni aşağı yukarı tanisin sistem ve aynı zamanda sen de nkendini tanı diye .Herkesin adet ateşi yumurtlama ateşi vs aşağı yukarı aynı oluyor. Adet günlerinde ateşin düşmez de sabit yüksekte kalıyorsa kuvvetle muhtemel biseyler vardır. Ben ölçe ölçe şunu öğrendim adet ateşim 36.2 adete yakın yükseliyor sonra pat pat düşüyor biliyorum adet gelecek rahatima bakıyorum test yapmaktan daha kolay
Her şey kısmet kuzum, hakkımızda hayırlısı neyse o olsun. Koca kişileriyle biraz daha gezer tozar oynaşırız biz de. Şimdi kendimi şöyle motive ediyorum ben Eğer bu ay da olmaz ve önümüzdeki aylarda olursa çok güzel yazlık/baharlık hamiş elbiseleri, mayoları vs var onlardan giyme şansım olurBende adet olcak gibi hissediyorum ya umitlerim tükendi nedense kendimi ilk aua endekslemisim resmen
test bozuk mu sanki ya niye böyle olmuş fazla mı idrar damlattın ya daBu sabah yaptum
Daha tam kurumadı dün de atmıştım erken gebelik testitest bozuk mu sanki ya niye böyle olmuş fazla mı idrar damlattın ya da
Canım doktorlar genelde göğüsle ilgili tehlikeli durumlar için ağrı varsa korkmayın hormonaldir diyorlar. Yine tetkik ettirmeyi aksatma ama korkma da hormon yüksekliği vs olabilir prolaktin yüksekliği de böyle yapabiliyordu sanırımovülasyon takip etmedim açıkçası bebeğim bende, evet iş yerimde arkadaşlarım sokunuyorlar taş gibi kocaman başka bişey olmasından da korktum allah korusun hiç böyle olmamıştım dediğin doğru en doğrusu test yapmamak 12 ekimi beklemek
kız bangır bangır çizgi var ama, ben senin yerinde olsam hastane yolunda yazıyo olurdum herhalde mesajları burayaDaha tam kurumadı dün de atmıştım erken gebelik testi
Ben hep yumurtlamanın şeffaf akıntıyla aynı ana denk geldiğini düşünürdüm. Olmayabiliyor demek. Umarım benim de yumurtlama olmuştur..Canim o şeffaf akıntıyı yoğun bir şekilde bende yaşarım.
Ama her zaman yumurtlamaya denk gelmiyor, geçen ay hatta hiç yaşamadım sanırım.
Yada ben farketmedim.
Afedersin biraz açık yazacağım, ilişki sonrası sabaha kadar ayağa kalkmiyorum, sabah lavaboya gittiğimizde sperm akıntısı oluyor ya, acaba onla mi geldi farketmedim dedim. Ki ovulasyonla net yumurtlamayı görmüştüm.
Sende de böyle birşey yaşanabilir.
Bende bu ay kullanmak istemedim ovulasyon testi ama eşim kullan diye tutturdu.
Eğer ovulasyon takibini biraktiysan 2 güne ilişki yaşamak en garantili yöntem.
Dün de bahsettim ya ilk gebelik kimde erken öğrendim ama ilk ölü doğum olunca bir korkmuyor degilimkız bangır bangır çizgi var ama, ben senin yerinde olsam hastane yolunda yazıyo olurdum herhalde mesajları buraya
Bu sabah yaptum
Fazla damlattım kurumadıbu test bozuk gibi kuzum
haklısın canım tedirginliğini tahmin edebiliyorum, ama ne gelirse Allah'tan. Sen korksan da korkmasan da olacak olan oluyor. Ben kan testi verirsen değer takibi yaparsın için rahatlar diye dedim. Sen için nasıl rahat edecek, nasıl mutlu olacaksan öyle yap kuzum. Eğer varsa da Cennetteki kardeşi korur belki onuDün de bahsettim ya ilk gebelik kimde erken öğrendim ama ilk ölü doğum olunca bir korkmuyor degilim
ayy benim de, benim de... kırmızılar geliyolarsa gelsinler de ağrı kesicimizi içelim en azından. Hamilelikte en fazla Parol içilyomuş Parol da benim ağrılara "tamamm geçti geçtii" yapıyo anca. Sıcak su torbası koy bari imkanın varsagannım ağğğrıyoooooo
Siz ilişkiye devam edinBen hep yumurtlamanın şeffaf akıntıyla aynı ana denk geldiğini düşünürdüm. Olmayabiliyor demek. Umarım benim de yumurtlama olmuştur..
Hemen hemen 2-3 günde bir ilişki oldu eğer yumurtlama olduysa denk gelmiştir diye düşünüyorum ama hayırlısı bakalım.
Eğer tahmin ettiğim dönemde yumurtlama olduysa üzerinden tam 1 hafta geçti ve hafif batmalarım var. Yumurtlamayı göremedim ya, içimden hamileliğe ihtimal vermek gelmiyor :d olursa çok büyük sürpriz olacak. Olmazsa üzmez bu ay.
ayy benim de, benim de... kırmızılar geliyolarsa gelsinler de ağrı kesicimizi içelim en azından. Hamilelikte en fazla Parol içilyomuş Parol da benim ağrılara "tamamm geçti geçtii" yapıyo anca. Sıcak su torbası koy bari imkanın varsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?