Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ovülasyon takip etmedim açıkçası bebeğim bende, evet iş yerimde arkadaşlarım sokunuyorlar taş gibi kocaman başka bişey olmasından da korktum allah korusun hiç böyle olmamıştım dediğin doğru en doğrusu test yapmamak 12 ekimi beklemek

Erken gebelik testine güvenmeyip bugün de kaset test yaptim

Bu sabah yaptum

Eklentiler

• IMG_20221005_100719.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 70
  • IMG_20221005_100717.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 66
Bende adet olcak gibi hissediyorum ya umitlerim tükendi nedense kendimi ilk aua endekslemisim resmen
Her şey kısmet kuzum, hakkımızda hayırlısı neyse o olsun. Koca kişileriyle biraz daha gezer tozar oynaşırız biz de. Şimdi kendimi şöyle motive ediyorum ben Eğer bu ay da olmaz ve önümüzdeki aylarda olursa çok güzel yazlık/baharlık hamiş elbiseleri, mayoları vs var onlardan giyme şansım olur

Canım doktorlar genelde göğüsle ilgili tehlikeli durumlar için ağrı varsa korkmayın hormonaldir diyorlar. Yine tetkik ettirmeyi aksatma ama korkma da hormon yüksekliği vs olabilir prolaktin yüksekliği de böyle yapabiliyordu sanırım

Ben hep yumurtlamanın şeffaf akıntıyla aynı ana denk geldiğini düşünürdüm. Olmayabiliyor demek. Umarım benim de yumurtlama olmuştur..
Hemen hemen 2-3 günde bir ilişki oldu eğer yumurtlama olduysa denk gelmiştir diye düşünüyorum ama hayırlısı bakalım.

Eğer tahmin ettiğim dönemde yumurtlama olduysa üzerinden tam 1 hafta geçti ve hafif batmalarım var. Yumurtlamayı göremedim ya, içimden hamileliğe ihtimal vermek gelmiyor :d olursa çok büyük sürpriz olacak. Olmazsa üzmez bu ay.

Dün de bahsettim ya ilk gebelik kimde erken öğrendim ama ilk ölü doğum olunca bir korkmuyor degilim
haklısın canım tedirginliğini tahmin edebiliyorum, ama ne gelirse Allah'tan. Sen korksan da korkmasan da olacak olan oluyor. Ben kan testi verirsen değer takibi yaparsın için rahatlar diye dedim. Sen için nasıl rahat edecek, nasıl mutlu olacaksan öyle yap kuzum. Eğer varsa da Cennetteki kardeşi korur belki onu

gannım ağğğrıyoooooo
ayy benim de, benim de... kırmızılar geliyolarsa gelsinler de ağrı kesicimizi içelim en azından. Hamilelikte en fazla Parol içilyomuş Parol da benim ağrılara "tamamm geçti geçtii" yapıyo anca. Sıcak su torbası koy bari imkanın varsa

Siz ilişkiye devam edin
Regl tarihine kadar.

hah işte bu tam olarak ben olabilirim :) İşyerindeyim ya çok da tehlikeliymiş ya o. Şallara sarmalandım oturuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…