Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba ilk çocuğunuz da mı klomen kullanmıştınız acaba

Günaydın canım bende senle aynı durumdayım normakde bilirim akıntımdan bide kasık ağrımdan kasık ağrım oldu ama öyle her zamanki gibi bir akıntım olmadı bende anlamadım bu ay

kıyamam yaa sebebi güzel ağrılar bunlar ... Benim de sancım olunca aklıma geldin ama benimki gazmış
Kıyamam ya dikkat et gaz yapacaklardan uzak dur diyecem ama ben gebelikten şüphelenirken gazda şüphemdi çünkü alakasız Yiyecekler gaz yapıyordu mesela ekmek su ne bileyim atıyorım şimdi mesela zeytin ne alaka onun gibi ağzıma aldığım herşey gaz yapıyordum dedim ben hamileyim bu normal değil dedim öyle çıktı

Sagulun ama adetime daha var ya kan vermem sağlıklı olur mu

Bende aynısını yaşıyorum bende merak ediyorum hamile olanlarda yaşadı mı acaba diye
Vallahi artık öksürsem hamilelik belirtisi sanıcam psikolojim gitti. İlkinde kimyasal gebelik yaşadım sıfır belirti. Bu sefer sol kasık ağrısı arada bel ağrısı ve göğüslerde dolgunluk var. Bakalım inşallah hamileyizdir canım

LeucotheaThemis tehlikeli olan Parol değil sıcak su torbasını karna koymak
Anladım kuzu anladım sen tehlikeli diyince düşündüm aşırı sıcak tehlikeli olabiliyodur belki bi de patlama riski vs Allah korusun. Şal en güzeli... Ben de ağrıyı düşünce gücümle görmezden geliyorum

Gaz yapacak bi şey de yemedim hatta iştahım yok zaten pek bi şey yiyemiyorum son günlerde işte ama belli olmuyor ki ayaklarım çok üşüyor ısıtamıyorum o yüzden olmuştur belki. Ay kuzum bebik seni zorlayacak belli oldu yaramaz geliyor

Hiç deme hepimiz aynı durumdayız geçmiş olsun canım inşallah vardır ve tutunur sağlıcakla inşallah. Amiinnn

Sagulun ama adetime daha var ya kan vermem sağlıklı olur mu
yani idrar testlerinde görünüyorsa kan tahlilinde de çıkar ama ihtimal bu ya kimyasal gebelikse eğer adet zamanına doğru değer düşeceği için moralinizi bozabilir, değer büyük ihtimalle şu aşamalrda çok yüksek olmayacağından yükselecek mi sağlıklı mı vb endişesi olabilir

Kaset testte böyle çıktı beta yükseliyor mu düşüyor mu hiç bir fikrim yok

Eklentiler

• A15E537B-211B-438C-9650-2BEE1E771DA0.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 85
  • 45BF7A97-9C82-49F7-93BF-F2D696443E90.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 93
Günaydın canım bende senle aynı durumdayım normakde bilirim akıntımdan bide kasık ağrımdan kasık ağrım oldu ama öyle her zamanki gibi bir akıntım olmadı bende anlamadım bu ay
Umarım kasık ağrın olduğunda değerlendirmişsindir canım ya. Benim sadece bi dönem cinsel isteğim fazlaydı sonra geçti. O dönemi değerlendirdim ama kısmet. Ne akıntı ne başka bişi hiç anlamadım..

Hayırlısı olsun hakkımızda

Kızlarcım merhabaa bir şey sorucam artık herşeyden nem kapan ben bunu da merak ediyorum idrara sıkışınca kasıklarında ağrı olan var mı? Buna belirti diyebilir miyiz
Bnm oldu canım başlarda çok ağrı yapıyordu idrar sıkışmam yataktan gece fırlıyordum

Kizlar pazartesi adetimden 1 gun once kan verdim dun sonucum boyle cikti, 2gun sonra test istedim tekrar ama sagolsun doktor kabul etmedi kadin doguma git dedi. Sizce dis gebelik ya da kimyasal ihtimali var midir bu sonuca gore.

Eklentiler

• 20221005_105256.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 94
Kizlar pazartesi adetimden 1 gun once kan verdim dun sonucum boyle cikti, 2gun sonra test istedim tekrar ama sagolsun doktor kabul etmedi kadin doguma git dedi. Sizce dis gebelik ya da kimyasal ihtimali var midir bu sonuca gore.
Canım daha net çekebilir misin değerin net görünmüyor 757 mi o

Bu sonuçla keseyi görürsün 2gğn önceki sonucu yazmamışsın bu arada kadın doğuma git derlen haklı kese olultuysa görme zamanı onun için bence 5+0 için iyi değer onedenle bir an önce görün sağlığı hakkında bilgi alma zamanı gelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…