- Konu Sahibi mucizeOldu
-
- #3.021
Merhaba ilk çocuğunuz da mı klomen kullanmıştınız acabaMerhaba pco var 2. Gebeliğe hazırlanıyorum bir kızım var bu ay doktor klomen kullandırdı ilaçsız adet olamıyorum adetimin 15. Günü 2 yumurta var 16 17 mm dedi ve çatlatma iğnesi verdi . 2 ekimde vurdum . Bugün aşırı derecede kasık ağrım var yumurtalarım sağdaydı benim sol tarafım ağrıyor .
Günaydın canım bende senle aynı durumdayım normakde bilirim akıntımdan bide kasık ağrımdan kasık ağrım oldu ama öyle her zamanki gibi bir akıntım olmadı bende anlamadım bu ayGünaydın kızlar nasılsınızz?
Ovülasyon testleri beni strese sokuyor diye almadım, normalde yumurtlama dönemimi anlayabiliyorum cinsel istediğimden ve o dönemki akıntımdan. Fakat bu ay öyle bir akıntım olmadıNormalde 1-2 Ekim civarı yumurtlamam olması gerekirken bir belirti yaşamadım ama birkaç gün öncesinde cinsel isteğim çoktu. O şeffaf akıntı olmadan yumurtlama olmuş mudur, ya da bu ay yumurtlama olmamış mıdır diye düşünmekten sinirim bozuldu..
Dış gebelik ve kürtaj geçirmiştim doktor birkaç ay regl düzensizliğin olabilir demişti ama yumurtlama belirtileri bozulabilir dememişti....
Kıyamam ya dikkat et gaz yapacaklardan uzak dur diyecem ama ben gebelikten şüphelenirken gazda şüphemdi çünkü alakasız Yiyecekler gaz yapıyordu mesela ekmek su ne bileyim atıyorım şimdi mesela zeytin ne alaka onun gibi ağzıma aldığım herşey gaz yapıyordum dedim ben hamileyim bu normal değil dedim öyle çıktıkıyamam yaa sebebi güzel ağrılar bunlar... Benim de sancım olunca aklıma geldin ama benimki gazmış
Sagulun ama adetime daha var ya kan vermem sağlıklı olur muhaklısın canım tedirginliğini tahmin edebiliyorum, ama ne gelirse Allah'tan. Sen korksan da korkmasan da olacak olan oluyor. Ben kan testi verirsen değer takibi yaparsın için rahatlar diye dedim. Sen için nasıl rahat edecek, nasıl mutlu olacaksan öyle yap kuzum. Eğer varsa da Cennetteki kardeşi korur belki onu
Bende aynısını yaşıyorum bende merak ediyorum hamile olanlarda yaşadı mı acaba diyeKızlarcım merhabaa bir şey sorucam artık herşeyden nem kapan ben bunu da merak ediyorumidrara sıkışınca kasıklarında ağrı olan var mı? Buna belirti diyebilir miyiz
Vallahi artık öksürsem hamilelik belirtisi sanıcamBende aynısını yaşıyorum bende merak ediyorum hamile olanlarda yaşadı mı acaba diye
Anladım kuzu anladım sen tehlikeli diyince düşündüm aşırı sıcak tehlikeli olabiliyodur belki bi de patlama riski vs Allah korusun. Şal en güzeli... Ben de ağrıyı düşünce gücümle görmezden geliyorum
Gaz yapacak bi şey de yemedim hatta iştahım yok zaten pek bi şey yiyemiyorum son günlerde işte ama belli olmuyor ki ayaklarım çok üşüyor ısıtamıyorum o yüzden olmuştur belki. Ay kuzum bebik seni zorlayacak belli oldu yaramaz geliyorKıyamam ya dikkat et gaz yapacaklardan uzak dur diyecem ama ben gebelikten şüphelenirken gazda şüphemdi çünkü alakasız Yiyecekler gaz yapıyordu mesela ekmek su ne bileyim atıyorım şimdi mesela zeytin ne alaka onun gibi ağzıma aldığım herşey gaz yapıyordum dedim ben hamileyim bu normal değil dedim öyle çıktı
Hiç deme hepimiz aynı durumdayızVallahi artık öksürsem hamilelik belirtisi sanıcampsikolojim gitti. İlkinde kimyasal gebelik yaşadım sıfır belirti. Bu sefer sol kasık ağrısı arada bel ağrısı ve göğüslerde dolgunluk var. Bakalım inşallah hamileyizdir canım
yani idrar testlerinde görünüyorsa kan tahlilinde de çıkar ama ihtimal bu ya kimyasal gebelikse eğer adet zamanına doğru değer düşeceği için moralinizi bozabilir, değer büyük ihtimalle şu aşamalrda çok yüksek olmayacağından yükselecek mi sağlıklı mı vb endişesi olabilirSagulun ama adetime daha var ya kan vermem sağlıklı olur mu
Umarım kasık ağrın olduğunda değerlendirmişsindir canım ya. Benim sadece bi dönem cinsel isteğim fazlaydı sonra geçti. O dönemi değerlendirdim ama kısmet. Ne akıntı ne başka bişi hiç anlamadım..Günaydın canım bende senle aynı durumdayım normakde bilirim akıntımdan bide kasık ağrımdan kasık ağrım oldu ama öyle her zamanki gibi bir akıntım olmadı bende anlamadım bu ay
Bnm oldu canım başlarda çok ağrı yapıyordu idrar sıkışmam yataktan gece fırlıyordumKızlarcım merhabaa bir şey sorucam artık herşeyden nem kapan ben bunu da merak ediyorumidrara sıkışınca kasıklarında ağrı olan var mı? Buna belirti diyebilir miyiz
Ben de her gece yataktan koşa koşa gidiyorum tuvalete öyle sıkışıyorum kiBnm oldu canım başlarda çok ağrı yapıyordu idrar sıkışmam yataktan gece fırlıyordum
Canım daha net çekebilir misin değerin net görünmüyor 757 mi oKizlar pazartesi adetimden 1 gun once kan verdim dun sonucum boyle cikti, 2gun sonra test istedim tekrar ama sagolsun doktor kabul etmedi kadin doguma git dedi. Sizce dis gebelik ya da kimyasal ihtimali var midir bu sonuca gore.
Bu sonuçla keseyi görürsün 2gğn önceki sonucu yazmamışsın bu arada kadın doğuma git derlen haklı kese olultuysa görme zamanı onun için bence 5+0 için iyi değer onedenle bir an önce görün sağlığı hakkında bilgi alma zamanı gelmişKizlar pazartesi adetimden 1 gun once kan verdim dun sonucum boyle cikti, 2gun sonra test istedim tekrar ama sagolsun doktor kabul etmedi kadin doguma git dedi. Sizce dis gebelik ya da kimyasal ihtimali var midir bu sonuca gore.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?