Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar pazartesi adetimden 1 gun once kan verdim dun sonucum boyle cikti, 2gun sonra test istedim tekrar ama sagolsun doktor kabul etmedi kadin doguma git dedi. Sizce dis gebelik ya da kimyasal ihtimali var midir bu sonuca gore.
Sonucunu 757 cıkmıs çok güzel cıkmıs kimyasal olamaz bence kadın doğuma sıra alın daha detaylı anlatır

Kizlar pazartesi adetimden 1 gun once kan verdim dun sonucum boyle cikti, 2gun sonra test istedim tekrar ama sagolsun doktor kabul etmedi kadin doguma git dedi. Sizce dis gebelik ya da kimyasal ihtimali var midir bu sonuca gore.
2-3 gün sonra gittiğinde rahatlıkla kese görünebilir bence kadın doğum doktoruna git mutlaka

Testi yaptirdigimda 5+0 degildi 4 tu tam...pazartesi verdim testi kesinlik icin cuma gunu gidicem doktora insallah

kuzum bildiğim kadarıyla dış gebelik de kimyasal da kan değerlerinin düzenli takibi ile anlaşılabiliyor. eğer artış iki gün arayla yapıldığında olması gerekenin altındaysa dış gebelikten şüpheleniliyor, değer artmak yerine düşüşe geçtiyse de kimyasal gebelikten. Senin daha eski bi kan sonucun var mı bilmiyorum o yüzden tek bir sonuçla ikisi için de ben hiçbir şey söyleyemem. takip etmek gerek

aşkım değere göre yaklaşık 4 hafta çıkıyor kimyasal olması imkansız sanki kızların da dediği gibi kese görünür 2 hafta sonra kalp atışını bile duyarsın inşallah

Testi yaptirdigimda 5+0 degildi 4 tu tam...pazartesi verdim testi kesinlik icin cuma gunu gidicem doktora insallah
İlk testte 4 müşsün ikinci 5+0 diyorum ona göre normal ztn cuma doktor randevun varsa iyi en iyi doktor bilir herşey yolunda olsun umarım

Evet benim ilk 340 sonrası 743 ve sonra 213e düşmüştü aralıklarla gitmiştim kan vermeye. Sonra sıfırlandı kimyasal gebelik olduğunu anlamıştım

aşkım değere göre yaklaşık 4 hafta çıkıyor kimyasal olması imkansız sanki kızların da dediği gibi kese görünür 2 hafta sonra kalp atışını bile duyarsın inşallah
Amin canim insallah Allah isteyen herkese nasip etsin,kucaklarimizi bos birakmasin insallah

Yaa dimi ama ben Eylül'de oğlum okula baslicak ya yaz tatilinde olsun bitsin eylüle onunla ilgilenebiliyeim istiyorum ondan hepp

Evet benim ilk 340 sonrası 743 ve sonra 213e düşmüştü aralıklarla gitmiştim kan vermeye. Sonra sıfırlandı kimyasal gebelik olduğunu anlamıştım
Aynen ben de degerim guzel cikmasina ragmen emin olamiyorum 3 kez test yapmadigi icin,icimizi ferah tutup cumayi bekliycem o zaman artik hayirlisi Allahtan

Yaa dimi ama ben Eylül'de oğlum okula baslicak ya yaz tatilinde olsun bitsin eylüle onunla ilgilenebiliyeim istiyorum ondan hepp
hayat bizim istek ve planlarımıza uysa keşke, dediğin gibi güzel olurmuş ama doğumun Eylül'e kalması için daha bi kaç ay daha olmaması gerek bence max önümüzdeki ay gebesin sen, öyle geldi içimden.

bu arada kızlar ben doç. dr mehmet fatih karslı namı değer mfk aşırı takip ediyorum kimyasal gebelik geçirdiyseniz vücudunuz kendini gebeliğe hazırlıyor demektir sevinin yani diyor

hayat bizim istek ve planlarımıza uysa keşke, dediğin gibi güzel olurmuş ama doğumun Eylül'e kalması için daha bi kaç ay daha olmaması gerek bence max önümüzdeki ay gebesin sen, öyle geldi içimden.
Ağzın bal yesin emi, dediğin çok doğru ama ben ilk hamileligimde tokat gibi çarptı bu gerçek yüzüme o yüzden hicbisey olanlara göre gitmiyor gonlumden geçen bu ama denk gelirse de vardır rabbimin bı bildiği anaokulu zaten ama işte bebek geldi geldiği gibi okula gönderildi olmasın sitedim hep gonlumu ferah tutup bekliyorum

Hamile olan arkadaşlarım hayırlı olsun kusuruma bakmayın hastane hastane annem için kostururyoruz gormediklerim vardır Allah'ım herkese hayırlısı ile tez vakitte müjde versin morlaim çok bozuk sancım var daha doktora gorunemedim acilden bakmiyolar özele gidemedim şimdide annemle ilgileniyorum kimsem yok duaniza ihtiyacım var kızlar bebeğe de bişe olcak diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…