- Konu Sahibi mucizeOldu
-
- #3.041
Sonucunu 757 cıkmıs çok güzel cıkmıs kimyasal olamaz bence kadın doğuma sıra alın daha detaylı anlatırKizlar pazartesi adetimden 1 gun once kan verdim dun sonucum boyle cikti, 2gun sonra test istedim tekrar ama sagolsun doktor kabul etmedi kadin doguma git dedi. Sizce dis gebelik ya da kimyasal ihtimali var midir bu sonuca gore.
2-3 gün sonra gittiğinde rahatlıkla kese görünebilir bence kadın doğum doktoruna git mutlakaKizlar pazartesi adetimden 1 gun once kan verdim dun sonucum boyle cikti, 2gun sonra test istedim tekrar ama sagolsun doktor kabul etmedi kadin doguma git dedi. Sizce dis gebelik ya da kimyasal ihtimali var midir bu sonuca gore.
Testi yaptirdigimda 5+0 degildi 4 tu tam...pazartesi verdim testi kesinlik icin cuma gunu gidicem doktora insallahBu sonuçla keseyi görürsün 2gğn önceki sonucu yazmamışsın bu arada kadın doğuma git derlen haklı kese olultuysa görme zamanı onun için bence 5+0 için iyi değer onedenle bir an önce görün sağlığı hakkında bilgi alma zamanı gelmiş
kuzum bildiğim kadarıyla dış gebelik de kimyasal da kan değerlerinin düzenli takibi ile anlaşılabiliyor. eğer artış iki gün arayla yapıldığında olması gerekenin altındaysa dış gebelikten şüpheleniliyor, değer artmak yerine düşüşe geçtiyse de kimyasal gebelikten. Senin daha eski bi kan sonucun var mı bilmiyorum o yüzden tek bir sonuçla ikisi için de ben hiçbir şey söyleyemem. takip etmek gerekKizlar pazartesi adetimden 1 gun once kan verdim dun sonucum boyle cikti, 2gun sonra test istedim tekrar ama sagolsun doktor kabul etmedi kadin doguma git dedi. Sizce dis gebelik ya da kimyasal ihtimali var midir bu sonuca gore.
Tebrik ederim inşallah sağlıkla doğurursun bebişiniTesti yaptirdigimda 5+0 degildi 4 tu tam...pazartesi verdim testi kesinlik icin cuma gunu gidicem doktora insallah
aşkım değere göre yaklaşık 4 hafta çıkıyor kimyasal olması imkansız sanki kızların da dediği gibi kese görünür 2 hafta sonra kalp atışını bile duyarsın inşallahKizlar pazartesi adetimden 1 gun once kan verdim dun sonucum boyle cikti, 2gun sonra test istedim tekrar ama sagolsun doktor kabul etmedi kadin doguma git dedi. Sizce dis gebelik ya da kimyasal ihtimali var midir bu sonuca gore.
İlk testte 4 müşsün ikinci 5+0 diyorum ona göre normal ztn cuma doktor randevun varsa iyi en iyi doktor bilir herşey yolunda olsun umarımTesti yaptirdigimda 5+0 degildi 4 tu tam...pazartesi verdim testi kesinlik icin cuma gunu gidicem doktora insallah
Evet benim ilk 340 sonrası 743 ve sonra 213e düşmüştü aralıklarla gitmiştim kan vermeye. Sonra sıfırlandı kimyasal gebelik olduğunu anlamıştımkuzum bildiğim kadarıyla dış gebelik de kimyasal da kan değerlerinin düzenli takibi ile anlaşılabiliyor. eğer artış iki gün arayla yapıldığında olması gerekenin altındaysa dış gebelikten şüpheleniliyor, değer artmak yerine düşüşe geçtiyse de kimyasal gebelikten. Senin daha eski bi kan sonucun var mı bilmiyorum o yüzden tek bir sonuçla ikisi için de ben hiçbir şey söyleyemem. takip etmek gerek
Amin canim insallah Allah isteyen herkese nasip etsin,kucaklarimizi bos birakmasin insallahaşkım değere göre yaklaşık 4 hafta çıkıyor kimyasal olması imkansız sanki kızların da dediği gibi kese görünür 2 hafta sonra kalp atışını bile duyarsın inşallah
Yaa dimi ama ben Eylül'de oğlum okula baslicak ya yaz tatilinde olsun bitsin eylüle onunla ilgilenebiliyeim istiyorum ondan heppHer şey kısmet kuzum, hakkımızda hayırlısı neyse o olsun. Koca kişileriyle biraz daha gezer tozar oynaşırız biz de. Şimdi kendimi şöyle motive ediyorum ben Eğer bu ay da olmaz ve önümüzdeki aylarda olursa çok güzel yazlık/baharlık hamiş elbiseleri, mayoları vs var onlardan giyme şansım olur
Hala filtreyle görünen bir gölge var canım. Bekleyelim bakalım hayırlsııKaset testte böyle çıktı beta yükseliyor mu düşüyor mu hiç bir fikrim yok
Aynen ben de degerim guzel cikmasina ragmen emin olamiyorum 3 kez test yapmadigi icin,icimizi ferah tutup cumayi bekliycem o zaman artik hayirlisi AllahtanEvet benim ilk 340 sonrası 743 ve sonra 213e düşmüştü aralıklarla gitmiştim kan vermeye. Sonra sıfırlandı kimyasal gebelik olduğunu anlamıştım
Benimdeeeegannım ağğğrıyoooooo
hayat bizim istek ve planlarımıza uysa keşke, dediğin gibi güzel olurmuş ama doğumun Eylül'e kalması için daha bi kaç ay daha olmaması gerek bence max önümüzdeki ay gebesin sen, öyle geldi içimden.Yaa dimi ama ben Eylül'de oğlum okula baslicak ya yaz tatilinde olsun bitsin eylüle onunla ilgilenebiliyeim istiyorum ondan hepp
Ağzın bal yesin emi, dediğin çok doğru ama ben ilk hamileligimde tokat gibi çarptı bu gerçek yüzüme o yüzden hicbisey olanlara göre gitmiyor gonlumden geçen bu ama denk gelirse de vardır rabbimin bı bildiği anaokulu zaten ama işte bebek geldi geldiği gibi okula gönderildi olmasın sitedim hep gonlumu ferah tutup bekliyorumhayat bizim istek ve planlarımıza uysa keşke, dediğin gibi güzel olurmuş ama doğumun Eylül'e kalması için daha bi kaç ay daha olmaması gerek bence max önümüzdeki ay gebesin sen, öyle geldi içimden.
Yok ben kesin yicem çünkü aynisinin tilkisi afedersiniz bağırsaklarda bozulmaya başladı bende olur hep yüzde 95
Hoşbuldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?