Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ahhh canim Allah yatdimcin olsun, anneciğin icin de bebeğin için de Rabbim şifa versin moralini yüksek tutmaya çalış, doktor kontrolünü cok ihmal etme Rabbim yüzünüze baksin inşallah

J justsmilee aşkım senin kanda çıkıyor idrar testlerinde çıkmıyor demi doğru anlıyorum
Yok canim ben cuma gunu idrar yaptim kipkirmizi cikmisti zaten pazartesi de kan verdim 757 cikti. 2. Kez test istedim kimyasal ya da dış gebelik ihtimalini elemek icin doktor 2. Testi yapmadi direk kadin doguma git dedi. Kadin dogim randevum da cumaya o gune kadar da aklimda hala soru isareti kaldi olabilir mi bu degerlerle kimyasal diye yorumlarinizi sordum

Yok ben kesin yicem çünkü aynisinin tilkisi afedersiniz bağırsaklarda bozulmaya başladı bende olur hep yüzde 95
Size bu mesajı yazarken ben kırmızı kartı yemişim tuvalete gidince haberım oldu neyse gecikmedi en azından çok şükür.
M mucizeOldu ben elendim kuzum hayaller kasıma kaldı

anladım bebeğim bata kaç varken yaptın idrar testini

Yeminle geçen ay resmen hamileydim. Kasıklarım deli ağrıyor göğüslerde şişkinlik vs ama ne oldu tabiki de hiçbir şey. Bu ay çok test yapmamaya söz verdim ama durur muyum? Hayır tabiki de idrar karbonat testi var saçma belki ama onu gözlemliyorum sabahları tık yok sıfır köpürme böyle olunca da modum düşüyor inanılmaz maalesef amaa yine de enseyi karartmamak lazım.

Bizim süreç şöyle ben 33 yaşında evlendim direkt kadın doğuma gittim hani rutin kontroller yapılsın vs diye işte çocuk isteriz benim yaş malum vs. Dr yaşında bir şey yok her şeyin çok sağlıklı. Biribirinize doyun aşkınızı yaşayın vs dedi. Aaa ben de ne güzel dedim zaten pek böyle çocuk meraklısı değildim artı dr da böyle deyince korunduk maalesef son 1 yıldır korunmadan devam ediyoruz ama 6 ayında beraber olamadık seyahat durumları ameliyat vs. İlk defa bu ay yumurtlama dönemi sağlıklı ilişkilerimiz oldu ama pek ümitli değilim hep böyle pesimist bir tarafım oluyor ya da garantili bölgede kalıyorum hayal kırıklığına uğramamak için vs. Bu arada güzel haber eşimle konuştum asla istemiyordu ama bu ay da olmazsa aşılama yapmadan direkt tüpbebek tedavisine başlayacağız

Siz de durumlar nasıl?

Merhaba kızlar benim de bat 6 ekimdi ama 3 ekimde 54.10 beta hCG ile hamile olduğunu öğrendim testte silik çıkmıştı. Bugün yine kan vereceğim artışa bakmak için ama sabah yine kaset test baktım silik görünüyor böyle kopkoyu kırmızı değil yani acaba kimyasal mıdır çok korkuyorum başına böyle bir durum gelen var mı?

Size bu mesajı yazarken ben kırmızı kartı yemişim tuvalete gidince haberım oldu neyse gecikmedi en azından çok şükür.
M mucizeOldu ben elendim kuzum hayaller kasıma kaldı
Kasım'da aşk başkadır demişler kuzucum benim de meşhur sivilcem maalesef çıktı muhtemelen oraya da peşinden gelicem

ay dün de benim bağırsaklar baya hareketliydi bugun daha iyi
Yok ben kesin yicem çünkü aynisinin tilkisi afedersiniz bağırsaklarda bozulmaya başladı bende olur hep yüzde 95

hayırlısı olsun be yavrum Allah herşeyin en iyisini bilir ve verir.:)
Ay inşallah daha da düşmez kuzum yaa belkim yerleşme şeyidir lütfen öyle olsun

çok normal kuzum 150 ye kdr olduuukça silik çıkar zaten :) korkma kendini başka şeylere ver aklını fikrini oraya takma :)

Ay Allah razı olsun içim serinledi biraz 6 yıldır bekliyorum bu mucizeyi Allahım isteyen herkese sağlıkla nasip etsin

Neyse artık yaw 36.4 gördüğüm gibi bay bay dicem evdeki testleri ziyan etmesem bari internetten toplu toplu alınca böyle oluyor

Canim ben de 35 yasindayim, ilk 5 yil hic cocuk dusunmedik, bende cikolata kisti olmasina ragmen doktorlar kistlerin cok kucuk cocugun olur dediler bizde ohh dedik hem agrilarimi azaltmak hem de korunmak icin dogum kontrol hapi kullandim uzun sure, sonra cocuk denemeye baslayinca gerceklerle yuzlestik 1 yil denedik tık yok sonra tedaviye basladim yumurtalik rezervim dusuk cikti 2 kez tup bebek negatifle sonuclandi, sonra doktor sol tupun de sıvi birikmis ameliyat dedi haziranda ameliyat oldum bu ay tekrar tup bebek tedavisine baslayacaktim ki hamile oldugumu ogrendim Yani Rabbimin mucizelerine inanmak doktorlara güvenmek lazim enseyi dediginiz gibi hic karartmayin guzel gunler bizleri bekler

Canm ben varım 34 olcam az bi zaman kaldı oğlum var şükürler olsun 30 umda aldım kucağıma 2. Yi istiyoruz bizde herşey yolunda ama stres yaptığımdan olmuyormuş bakalım hayırlısı
Allahım tez zamanda sağlık sıhhatle kucağına almayı nasip etsin Olacak olacak diyelim, güzel güzel hissedelim, birbirimize moraller verelim her şey olur inşallah zaten bizi perişan eden şey stres tüm hastalıkların zemini, sebebi maalesef. daha dingin daha sakin hissettikçe bebişimiz bize gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…