- Konu Sahibi mucizeOldu
-
- #3.061
J justsmilee aşkım senin kanda çıkıyor idrar testlerinde çıkmıyor demi doğru anlıyorumaşkım değere göre yaklaşık 4 hafta çıkıyor kimyasal olması imkansız sanki kızların da dediği gibi kese görünür 2 hafta sonra kalp atışını bile duyarsın inşallah
Ahhh canim Allah yatdimcin olsun, anneciğin icin de bebeğin için de Rabbim şifa versin moralini yüksek tutmaya çalış, doktor kontrolünü cok ihmal etme Rabbim yüzünüze baksin inşallahHamile olan arkadaşlarım hayırlı olsun kusuruma bakmayın hastane hastane annem için kostururyoruz gormediklerim vardır Allah'ım herkese hayırlısı ile tez vakitte müjde versin morlaim çok bozuk sancım var daha doktora gorunemedim acilden bakmiyolar özele gidemedim şimdide annemle ilgileniyorum kimsem yok duaniza ihtiyacım var kızlar bebeğe de bişe olcak diye korkuyorum
Yok canim ben cuma gunu idrar yaptim kipkirmizi cikmisti zaten pazartesi de kan verdim 757 cikti. 2. Kez test istedim kimyasal ya da dış gebelik ihtimalini elemek icin doktor 2. Testi yapmadi direk kadin doguma git dedi. Kadin dogim randevum da cumaya o gune kadar da aklimda hala soru isareti kaldi olabilir mi bu degerlerle kimyasal diye yorumlarinizi sordumJ justsmilee aşkım senin kanda çıkıyor idrar testlerinde çıkmıyor demi doğru anlıyorum
Size bu mesajı yazarken ben kırmızı kartı yemişim tuvalete gidince haberım olduYok ben kesin yicem çünkü aynisinin tilkisi afedersiniz bağırsaklarda bozulmaya başladı bende olur hep yüzde 95
anladım bebeğim bata kaç varken yaptın idrar testiniYok canim ben cuma gunu idrar yaptim kipkirmizi cikmisti zaten pazartesi de kan verdim 757 cikti. 2. Kez test istedim kimyasal ya da dış gebelik ihtimalini elemek icin doktor 2. Testi yapmadi direk kadin doguma git dedi. Kadin dogim randevum da cumaya o gune kadar da aklimda hala soru isareti kaldi olabilir mi bu degerlerle kimyasal diye yorumlarinizi sordum
Yeminle geçen ay resmen hamileydim. Kasıklarım deli ağrıyor göğüslerde şişkinlik vs ama ne oldu tabiki de hiçbir şey. Bu ay çok test yapmamaya söz verdim ama durur muyum? Hayır tabiki deAmin canım inşallah hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin hepimize Allah'ım
Belirti işine takılma hiç ben geçen ay listelerde yazan bütün hamilelik belirtilerini yaşadım ama meğer regl belirtisiymiş, daha geçen gün konuşmuştukLeucotheaThemis ile, herkeste belirti olacak diye bir şey olmuyor bazılarının aksine asıl belirtisi belirtisizlik oluyor.
O belirti işi karışık ve aslında hiç de sağlam değil çünkü beta hcg aslında bat gününe kadar belirti verecek derecede çok salgılanmıyor genellikle asıl belirti dönemi keseler filan gorundukten sonra başlıyor. Sadece bazı bünyeler aşırı hassas olduğu için düşük betadan bile etkileniyor belki de ama genelde hissetmek için betanin biraz yükselmesi lazım
Evet 10 Ekim beklenen gün ben bu ay uslu uslu bekliyorum arada periler durtse de bekleyeceğim bakalım nereye kadar.
Siz ne zamandır istiyorsunuz bebek?
Bata 1 vardi canimanladım bebeğim bata kaç varken yaptın idrar testini
Ay inşallah daha da düşmez kuzum yaaGünaydın canlar sanırım bu da gol değil ateşim 36.6 ya düştü, yerleşme düşüşü değildir diye düşünüyorum çünkü o daha az bir düşüş oluyor. Yarın da düşerse bikac güne kırmızılar gelir @fnd_50 @pheebs @Ginnys M mucizeOlduLeucotheaThemis Bearhug Papatyamaviss @TASUU @Safransari
Kasım'da aşk başkadır demişler kuzucum benim de meşhur sivilcem maalesef çıktı muhtemelen oraya da peşinden gelicemSize bu mesajı yazarken ben kırmızı kartı yemişim tuvalete gidince haberım olduneyse gecikmedi en azından çok şükür.
M mucizeOldu ben elendim kuzum hayaller kasıma kaldı
Yok ben kesin yicem çünkü aynisinin tilkisi afedersiniz bağırsaklarda bozulmaya başladı bende olur hep yüzde 95
Ay inşallah daha da düşmez kuzum yaabelkim yerleşme şeyidir lütfen öyle olsun
Merhaba kızlar benim de bat 6 ekimdi ama 3 ekimde 54.10 beta hCG ile hamile olduğunu öğrendim testte silik çıkmıştı. Bugün yine kan vereceğim artışa bakmak için ama sabah yine kaset test baktım silik görünüyor böyle kopkoyu kırmızı değil yani acaba kimyasal mıdır çok korkuyorum başına böyle bir durum gelen var mı?
Ee Ekim bitince grup ismi degisiyormu acaba nasıl olcakkSize bu mesajı yazarken ben kırmızı kartı yemişim tuvalete gidince haberım olduneyse gecikmedi en azından çok şükür.
M mucizeOldu ben elendim kuzum hayaller kasıma kaldı
Ee Ekim bitince grup ismi degisiyormu acaba nasıl olcakk
Ay Allah razı olsun içim serinledi biraz 6 yıldır bekliyorum bu mucizeyi Allahım isteyen herkese sağlıkla nasip etsinay dün de benim bağırsaklar baya hareketliydi bugun daha iyi
hayırlısı olsun be yavrum Allah herşeyin en iyisini bilir ve verir.:)
çok normal kuzum 150 ye kdr olduuukça silik çıkar zaten :) korkma kendini başka şeylere ver aklını fikrini oraya takma :)
aşkım 03.10.2022 de yaptın negatif bugün yaptın pozitif mi çıktı ? çok sevindim
Neyse artık yaw 36.4 gördüğüm gibi bay bay dicem evdeki testleri ziyan etmesem bari internetten toplu toplu alınca böyle oluyoray dün de benim bağırsaklar baya hareketliydi bugun daha iyi
hayırlısı olsun be yavrum Allah herşeyin en iyisini bilir ve verir.:)
çok normal kuzum 150 ye kdr olduuukça silik çıkar zaten :) korkma kendini başka şeylere ver aklını fikrini oraya takma :)
Canim ben de 35 yasindayim, ilk 5 yil hic cocuk dusunmedik, bende cikolata kisti olmasina ragmen doktorlar kistlerin cok kucuk cocugun olur dediler bizde ohh dedik hem agrilarimi azaltmak hem de korunmak icin dogum kontrol hapi kullandim uzun sure, sonra cocuk denemeye baslayinca gerceklerle yuzlestik 1 yil denedik tık yok sonra tedaviye basladim yumurtalik rezervim dusuk cikti 2 kez tup bebek negatifle sonuclandi, sonra doktor sol tupun de sıvi birikmis ameliyat dedi haziranda ameliyat oldum bu ay tekrar tup bebek tedavisine baslayacaktim ki hamile oldugumu ogrendimYeminle geçen ay resmen hamileydim. Kasıklarım deli ağrıyor göğüslerde şişkinlik vs ama ne oldu tabiki de hiçbir şey. Bu ay çok test yapmamaya söz verdim ama durur muyum? Hayır tabiki deidrar karbonat testi var saçma belki ama onu gözlemliyorum sabahları tık yok sıfır köpürme böyle olunca da modum düşüyor inanılmaz maalesef amaa yine de enseyi karartmamak lazım.
Bizim süreç şöyle ben 33 yaşında evlendim direkt kadın doğuma gittim hani rutin kontroller yapılsın vs diye işte çocuk isteriz benim yaş malum vs. Dr yaşında bir şey yok her şeyin çok sağlıklı. Biribirinize doyun aşkınızı yaşayın vs dedi. Aaa ben de ne güzel dedim zaten pek böyle çocuk meraklısı değildim artı dr da böyle deyince korunduk maalesefson 1 yıldır korunmadan devam ediyoruz ama 6 ayında beraber olamadık seyahat durumları ameliyat vs. İlk defa bu ay yumurtlama dönemi sağlıklı ilişkilerimiz oldu ama pek ümitli değilim hep böyle pesimist bir tarafım oluyor ya da garantili bölgede kalıyorum hayal kırıklığına uğramamak için vs. Bu arada güzel haber eşimle konuştum asla istemiyordu ama bu ay da olmazsa aşılama yapmadan direkt tüpbebek tedavisine başlayacağız
Siz de durumlar nasıl?
Allahım tez zamanda sağlık sıhhatle kucağına almayı nasip etsinCanm ben varım 34 olcam az bi zaman kaldı oğlum var şükürler olsun 30 umda aldım kucağıma2. Yi istiyoruz bizde herşey yolunda ama stres yaptığımdan olmuyormuş bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?