- 20 Ekim 2021
- 1.207
- 1.664
- 63
- Konu Sahibi mucizeOldu
-
- #3.081
Ekim bereketi dedik dedik ben Eylül’ün ekmeğini yemeye uğraştım bu ay, Ekim in hasatını Kasım’da alırım belkiKasım'da aşk başkadır demişler kuzucum benim de meşhur sivilcem maalesef çıktı muhtemelen oraya da peşinden gelicem
Rabbim yar ve yardımcın olsun en zorda olanımız sensin Rabbim darlığımı feraha çıkartsın annene sağlık bebeğine sağlık versin sana güç kuvvet versin bu koşturmasanız rabbim görüyor en güzeliyle mükafatlandırsın inşallah içini ferah tut doktorları daralmaya çalış durumu anlat illa bir doktor anlayışlı çıkar bir randevu ayarlarlar hastanede hepsi anlayışsız değillerdir diye umuyorum hangi şehirdesin inşallah Rabbim vicdan sahibi insanlarla karşılaştırsın iyi insanlara denk gelesin annene bakıyorsun Rabbim güzelliklerin en güzeliyle taçlandırsın AMİNHamile olan arkadaşlarım hayırlı olsun kusuruma bakmayın hastane hastane annem için kostururyoruz gormediklerim vardır Allah'ım herkese hayırlısı ile tez vakitte müjde versin morlaim çok bozuk sancım var daha doktora gorunemedim acilden bakmiyolar özele gidemedim şimdide annemle ilgileniyorum kimsem yok duaniza ihtiyacım var kızlar bebeğe de bişe olcak diye korkuyorum
Ee Ekim bitince grup ismi degisiyormu acaba nasıl olcakk
Yaaaa allahım nasıl güzel yazının sonunda bu haberi duymakCanim ben de 35 yasindayim, ilk 5 yil hic cocuk dusunmedik, bende cikolata kisti olmasina ragmen doktorlar kistlerin cok kucuk cocugun olur dediler bizde ohh dedik hem agrilarimi azaltmak hem de korunmak icin dogum kontrol hapi kullandim uzun sure, sonra cocuk denemeye baslayinca gerceklerle yuzlestik 1 yil denedik tık yok sonra tedaviye basladim yumurtalik rezervim dusuk cikti 2 kez tup bebek negatifle sonuclandi, sonra doktor sol tupun de sıvi birikmis ameliyat dedi haziranda ameliyat oldum bu ay tekrar tup bebek tedavisine baslayacaktim ki hamile oldugumu ogrendimYani Rabbimin mucizelerine inanmak doktorlara güvenmek lazim enseyi dediginiz gibi hic karartmayin guzel gunler bizleri bekler
Etiketleyin benimdeRosebelle kasım için grup açtı oraya taşınırız herhalde
Amiin canim, Allah isteyen kimsenin kucagini bos birakmasin, mucizelerimize de bizi saglikla kavustursun insallahYaaaa allahım nasıl güzel yazının sonunda bu haberi duymakmaşallah bin kere inşallah sağlık sıhhatle kucağına alırsın bebişini
Ya benim hayatım hep böyle, her şey her istediğim oluyor ama geç oluyor demekki yaradanın bir zamanı var o gelmeyince olmuyor.
Bakalım çocuk için zaman ne zaman…
inşallah çok yıpranmadan hepimiz kucağımıza alırız bebişleri
Hahaha benim de tam adet sancısı çekiyorum 5-6 gün var bat’a oldum olacağım az kaldı gibi.gannım ağğğrıyoooooo
Binlerce kez aminAmiin canim, Allah isteyen kimsenin kucagini bos birakmasin, mucizelerimize de bizi saglikla kavustursun insallahbenim de oyle hep gec olur güc olur ama guzel olur, inaniyorum zamanin gelecek senin de en kisa vakitte insallah
Canim şoyle oldu, adetimden 15 gun once adet belirtilerim basladi normalde 10 gun onceden baslar hayirdir dedim aklima bi dustu, sanki 2 gun sonra adet olucam gibiydi sivilcem dahi cikmisti sonra kesildi agrilar basin hafif agrimaya basladi,halsizlik yorgunluk oldu ,kasigimda batmalar, gece uykudan uyandirdi mesela bir kere ben hissediyorum tabiki aklim hep orda ama bi yandan da hayal kirilligi yasamamk icin yok canim deyip gecistirdim sonra en son yerlesme kanamasi gordum camasirda az miktarda kahverengi tamam dedim hamileyimBinlerce kez aminBi şey soracağım hamile olduğunu hisssettin mi duygusal manada yoksa zerre ümidin yok muydu? Belirtilerin filan?
Aynı şeyi bende yaşadım ama bunun kontrolle emin ol alakası yok il 10. 12 haftada ben her hafta kontrole gidiyordum herşey çok iyiydi 1 hafta önden gidiyordu gelişimi bende 9+1 de kalbi durdu. Ve doktor hiç birşey yapmadı kalp atışı zayıfladı diye kan sulandırıcı aspirin verdi yolladı ertesi gün kalbi durdu. Biliyorum aşırı zor ama kontrolle hiç alakası yok içini ferah tut özele prof. Gittim sözde ama olacağın önüne geçilmiyor o yüzden kalbini ferah tut sadece ilki neden düştü bunu araştır bence genetik testi yaptır canım kan pıhtılaşması için trombofili testi ver mutlaka bende kan pıhtılaşması çıktı sonrasında tets yaptırınca. Umarım sağlıklı ve huzurlu gebelik geçirmemiz dileği ileBenimde 2. Hamileliğim ama öncekinde 6+4 te gitmiştik ilk kontrole bunda çok sıkı tutucam önceki düşük oldu
Canım aslında çok zaman olmamış sayılır sizin ama yaştan dolayı tabii ki biz ne kadar erken aksiyon alırsak bizim için o kadar iyi gerçi benim doktorum yaşında ne var takılma hiç çok dogurgan ve genç bir yaş diyor ama yine de ilk bebek olacak daha o yüzden insan öyle düşünemiyor. Bir de gerçekten zaman hızlı geçiyor. Biz de dokuz senelik evliyiz biz kendimiz istemedik çocuk gezelim tozalım hayatı yaşayalım çocuk sonraki iş dedik hep ama zaman öyle hızlı geçti ki baktık bu gezme tozma hayatı yaşama işinin sonu yok, bize kalsa rahatımızı hiç bozmayacağızYeminle geçen ay resmen hamileydim. Kasıklarım deli ağrıyor göğüslerde şişkinlik vs ama ne oldu tabiki de hiçbir şey. Bu ay çok test yapmamaya söz verdim ama durur muyum? Hayır tabiki deidrar karbonat testi var saçma belki ama onu gözlemliyorum sabahları tık yok sıfır köpürme böyle olunca da modum düşüyor inanılmaz maalesef amaa yine de enseyi karartmamak lazım.
Bizim süreç şöyle ben 33 yaşında evlendim direkt kadın doğuma gittim hani rutin kontroller yapılsın vs diye işte çocuk isteriz benim yaş malum vs. Dr yaşında bir şey yok her şeyin çok sağlıklı. Biribirinize doyun aşkınızı yaşayın vs dedi. Aaa ben de ne güzel dedim zaten pek böyle çocuk meraklısı değildim artı dr da böyle deyince korunduk maalesefson 1 yıldır korunmadan devam ediyoruz ama 6 ayında beraber olamadık seyahat durumları ameliyat vs. İlk defa bu ay yumurtlama dönemi sağlıklı ilişkilerimiz oldu ama pek ümitli değilim hep böyle pesimist bir tarafım oluyor ya da garantili bölgede kalıyorum hayal kırıklığına uğramamak için vs. Bu arada güzel haber eşimle konuştum asla istemiyordu ama bu ay da olmazsa aşılama yapmadan direkt tüpbebek tedavisine başlayacağız
Siz de durumlar nasıl?
Olsun sorun degilPheebs seni de alıntılayıp sana yorum yapmamama kaç puan Cancan bakaceğiz ama tablo bilinene benzer ilerliyor yani ...
Hadi inşallah kuzumEkim bereketi dedik dedik ben Eylül’ün ekmeğini yemeye uğraştım bu ay, Ekim in hasatını Kasım’da alırım belkiya keşke bebiş yolunu açsan ama bakalım kuzum. Olmadı beklicez mecbur. Ben birgebeningünlüğü siparişi vercem alayım biter bitmez başlarım
Canim şoyle oldu, adetimden 15 gun once adet belirtilerim basladi normalde 10 gun onceden baslar hayirdir dedim aklima bi dustu, sanki 2 gun sonra adet olucam gibiydi sivilcem dahi cikmisti sonra kesildi agrilar basin hafif agrimaya basladi,halsizlik yorgunluk oldu ,kasigimda batmalar, gece uykudan uyandirdi mesela bir kere ben hissediyorum tabiki aklim hep orda ama bi yandan da hayal kirilligi yasamamk icin yok canim deyip gecistirdim sonra en son yerlesme kanamasi gordum camasirda az miktarda kahverengi tamam dedim hamileyim2 gun
Canım aslında çok zaman olmamış sayılır sizin ama yaştan dolayı tabii ki biz ne kadar erken aksiyon alırsak bizim için o kadar iyi gerçi benim doktorum yaşında ne var takılma hiç çok dogurgan ve genç bir yaş diyor ama yine de ilk bebek olacak daha o yüzden insan öyle düşünemiyor. Bir de gerçekten zaman hızlı geçiyor. Biz de dokuz senelik evliyiz biz kendimiz istemedik çocuk gezelim tozalım hayatı yaşayalım çocuk sonraki iş dedik hep ama zaman öyle hızlı geçti ki baktık bu gezme tozma hayatı yaşama işinin sonu yok, bize kalsa rahatımızı hiç bozmayacağızo yüzden 2018 yılında ilk defa istedik ama sadece birkaç ay denedik olmayınca araya da başka şeyler girince yine soğuduk bebek fikrinden tekrar korunmaya başladık. Bu sene Ağustos ayında işte daha yeni bıraktık yani tekrar korunmayı. Yıl başına kadar olmazsa doktora gideceğiz ben daha önce gittim bir şey yok dediler ama bu sefer daha detaylı bakılır hsg falan çekilirim belki.
Yaa çok sevindiminşallah gerek kalmadan alırsın bu ay güzel haber ama olmazsa da tüp ilk seferde tutar inşallah.
Bizim öyle planlarımız yok şimdilik eşim de ben de olmuyorsa nedenini öğrenmek istiyoruz ama ikimiz de tedavi olmak istemiyoruz. Yani takviye kullanmak vs gibi şeyler olabilir ama hormon ilaçları falan kullanmamız gereken daha büyük tedavileri istemiyoruz, Allah böyle uygun görmüş diyerek er meydanından çekileceğiz eğer daha karmaşık bir çözümü varsa sorunun.
Bu arada hsg çektirdin mi hiç? Tüp bebekten önce hsg istiyorlar zaten genelde diye biliyorum ve birçok kişi hsg den sonra hamile kalıyor. Biz kadın doğuma gidince ultrason artı kan testleri yapılıyor sorun çıkmayınca ok diyip geçiyorlar ama bazen rahim filmi çekilmek sorun olmasa bile tüpleri açtığı için hamile kalma olasılığını artıyor.
Onu yaptırmayı düşünüyorum mesela ben cesaret edebilirsem tabii
Keşke arkanızdan gelmesek
Keşke arkanızdan gelmesekama geleceğiz gibi duruyor
Sen daha kırmızıları görmedin ama aşko hemen niye kendini o moda soktun kızbelki gelmez kırmızı alametler
Olsun sorun degilson ates bukucu olarak daha iyi bilirsin ama yarini gormeden sey etmeyelim hemen
Canım inan biz de çocuk çocuk diye hiç tutturmadık, önceliğimiz hayatımızdıCanım aslında çok zaman olmamış sayılır sizin ama yaştan dolayı tabii ki biz ne kadar erken aksiyon alırsak bizim için o kadar iyi gerçi benim doktorum yaşında ne var takılma hiç çok dogurgan ve genç bir yaş diyor ama yine de ilk bebek olacak daha o yüzden insan öyle düşünemiyor. Bir de gerçekten zaman hızlı geçiyor. Biz de dokuz senelik evliyiz biz kendimiz istemedik çocuk gezelim tozalım hayatı yaşayalım çocuk sonraki iş dedik hep ama zaman öyle hızlı geçti ki baktık bu gezme tozma hayatı yaşama işinin sonu yok, bize kalsa rahatımızı hiç bozmayacağızo yüzden 2018 yılında ilk defa istedik ama sadece birkaç ay denedik olmayınca araya da başka şeyler girince yine soğuduk bebek fikrinden tekrar korunmaya başladık. Bu sene Ağustos ayında işte daha yeni bıraktık yani tekrar korunmayı. Yıl başına kadar olmazsa doktora gideceğiz ben daha önce gittim bir şey yok dediler ama bu sefer daha detaylı bakılır hsg falan çekilirim belki.
Yaa çok sevindiminşallah gerek kalmadan alırsın bu ay güzel haber ama olmazsa da tüp ilk seferde tutar inşallah.
Bizim öyle planlarımız yok şimdilik eşim de ben de olmuyorsa nedenini öğrenmek istiyoruz ama ikimiz de tedavi olmak istemiyoruz. Yani takviye kullanmak vs gibi şeyler olabilir ama hormon ilaçları falan kullanmamız gereken daha büyük tedavileri istemiyoruz, Allah böyle uygun görmüş diyerek er meydanından çekileceğiz eğer daha karmaşık bir çözümü varsa sorunun.
Bu arada hsg çektirdin mi hiç? Tüp bebekten önce hsg istiyorlar zaten genelde diye biliyorum ve birçok kişi hsg den sonra hamile kalıyor. Biz kadın doğuma gidince ultrason artı kan testleri yapılıyor sorun çıkmayınca ok diyip geçiyorlar ama bazen rahim filmi çekilmek sorun olmasa bile tüpleri açtığı için hamile kalma olasılığını artıyor.
Onu yaptırmayı düşünüyorum mesela ben cesaret edebilirsem tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?