Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Herkeste bambaşka şeyler oluyor ama önemli olan neticesi

Hem o hem ateş takibi peş peşe gidecek bakalım. Ayy yeni döngüdeki tahmini yumurtlamada ben kvde yatılı kalıyor olacağım bu gerçekle yüzleştim az önce

Canim yaş kaç ?
Benim 36

Hayırlı olsun canım bol gebelikli bi topik olsun ben telden yaptığım için biraz uğraşmıştım ama kolay oldu inşallah senin topiğe gelmem ama zaten bebişlerimiz olsada buralarda hep birlikte olalım yinede çünkü görmeden birbirimize destek olduk dost olduk hepinizle

Günaydın kızlar pazartesi günü kan vermiştim dün çıktı beta hcg 380. Bugün yeniliycem inşallah M mucizeOldu teşekkürler canım hosbulduumm
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim
Salam.1 ekimde olmam lazimdi hala gelen giden yok.Testtede cixmir.
Menide yazin)
hoşgeldin canım menim uğur getirsin bu ay
Size bu mesajı yazarken ben kırmızı kartı yemişim tuvalete gidince haberım oldu neyse gecikmedi en azından çok şükür.
M mucizeOldu ben elendim kuzum hayaller kasıma kaldı
hayırlısı olsun canım
Ee Ekim bitince grup ismi degisiyormu acaba nasıl olcakk
bi arkadaş kasım grubunu açmış bile canım

Hayır kendiliğinden olmuştu ovülasyon testiyle takip yapmıştım
Bence ağrı olması normal yaa çünkü yumurta çatlıyor bana doktor çatlatma iğnesi vurmadıgı halde bide ağrılı akıntılı bi dönem olmuştu o dönem , 2 hafta falan sonra anca test yap çünkü klomen hcg yüksek çıkartıyor testte yanılırsın yani canım umarım hayırlı sağlıklıca olur Rabbim gönlümüze göre verir İnşAllah

Olacak en kısa zamanda kolaylıkla olacak burayı bu yüzden seviyorum moral oluyoruz kimse kimsenin durumunu küçümsemiyor herkes birbirinin halini anlıyor.
M mucizeOldu kisilerin yanindaki yildiz peri kelebek emojilerinin anlami nedir, bi de hamile olanlara eklemişsin benimkine de ekler misin lütfentotem olsun guzel gitsin surecim
Canım hamiş olanlara hamilelik ve kutlama emojisi yaptım ama adet olanlara çarpı atmak içimden gelmedi çünkü biz hala meleklerimizi (mucizelerimizi) bekleyen perileriz Sihirli değneğin bize değeceği zamanı bekliyoruz

M mucizeOldu kisilerin yanindaki yildiz peri kelebek emojilerinin anlami nedir, bi de hamile olanlara eklemişsin benimkine de ekler misin lütfentotem olsun guzel gitsin surecim
Ahhh canım ben sandım sen hala bekliyorsun emojiyi de totem olsun diye yaptırmak istiyorsun sandım sen zaten hamişsin ama ben neden görmedim kız beni etiketleyin ki bileyim hayırlı olsun sağlıkla kucağına al bende sen totem yapayım deyince kendime de hamiş emojisi koydum bende totem yapaym diye

Değerlendirdim ama bu ay sadece 4 defa ilişki oldu pek ümitli değilim o yüzden bilmiyorum kendimi sıkmak istemedim bu ay yeni başladım daha hayırlısı artık dediğin gibi umarım tutmuştur

eveeet görmedin benişaka bi yana çok teşekkur ederim amin insallahkoy canim koy istedigin emojiyi koy uğur getirsin sana da bir gun mucizeleriniz gelecek benimki geldiyse hepinizinki gelir inan bana

Kızlar bu arada yumurtlamadan kaç gün sonra test yapsam kesin sonuç alırım sizce? Ovulasyon testleriyle takip etmiştim 27si net çift çizgiydi değerlendirdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…