- Konu Sahibi mucizeOldu
-
- #3.101
Herkeste bambaşka şeyler oluyor ama önemli olan neticesiCanim şoyle oldu, adetimden 15 gun once adet belirtilerim basladi normalde 10 gun onceden baslar hayirdir dedim aklima bi dustu, sanki 2 gun sonra adet olucam gibiydi sivilcem dahi cikmisti sonra kesildi agrilar basin hafif agrimaya basladi,halsizlik yorgunluk oldu ,kasigimda batmalar, gece uykudan uyandirdi mesela bir kere ben hissediyorum tabiki aklim hep orda ama bi yandan da hayal kirilligi yasamamk icin yok canim deyip gecistirdim sonra en son yerlesme kanamasi gordum camasirda az miktarda kahverengi tamam dedim hamileyim2 gun sonra idrar testi yaptim kipkirmiziydi
Hem o hem ateş takibi peş peşe gidecek bakalım. Ayy yeni döngüdeki tahmini yumurtlamada ben kvde yatılı kalıyor olacağım bu gerçekle yüzleştim az önceHadi inşallah kuzum
İnşallah bebişim ya yine tonla belirtim ve süt gibi kremsi akıntım var ama geçen ayki gibi regl belirtisi olma ihtimali yüksek böyle de bangır bangır regl olunmaz yani azıcık az belirti ver, sen reglsin yani niye hamileliği taklit ediyorsun diye çatacağım kendisine bu ay da kırmızı kart yersem
Yaaa bakalım bize de şans getirecek mi şu meşhur testlervalla umudumuz birgebeningunlugu artık
Kız geldi mi senin de kırmızı kart??
Merhaba ilk çocuğunuz da mı klomen kullanmıştınız acaba
Canim yaş kaç ?Canım aslında çok zaman olmamış sayılır sizin ama yaştan dolayı tabii ki biz ne kadar erken aksiyon alırsak bizim için o kadar iyi gerçi benim doktorum yaşında ne var takılma hiç çok dogurgan ve genç bir yaş diyor ama yine de ilk bebek olacak daha o yüzden insan öyle düşünemiyor. Bir de gerçekten zaman hızlı geçiyor. Biz de dokuz senelik evliyiz biz kendimiz istemedik çocuk gezelim tozalım hayatı yaşayalım çocuk sonraki iş dedik hep ama zaman öyle hızlı geçti ki baktık bu gezme tozma hayatı yaşama işinin sonu yok, bize kalsa rahatımızı hiç bozmayacağızo yüzden 2018 yılında ilk defa istedik ama sadece birkaç ay denedik olmayınca araya da başka şeyler girince yine soğuduk bebek fikrinden tekrar korunmaya başladık. Bu sene Ağustos ayında işte daha yeni bıraktık yani tekrar korunmayı. Yıl başına kadar olmazsa doktora gideceğiz ben daha önce gittim bir şey yok dediler ama bu sefer daha detaylı bakılır hsg falan çekilirim belki.
Yaa çok sevindiminşallah gerek kalmadan alırsın bu ay güzel haber ama olmazsa da tüp ilk seferde tutar inşallah.
Bizim öyle planlarımız yok şimdilik eşim de ben de olmuyorsa nedenini öğrenmek istiyoruz ama ikimiz de tedavi olmak istemiyoruz. Yani takviye kullanmak vs gibi şeyler olabilir ama hormon ilaçları falan kullanmamız gereken daha büyük tedavileri istemiyoruz, Allah böyle uygun görmüş diyerek er meydanından çekileceğiz eğer daha karmaşık bir çözümü varsa sorunun.
Bu arada hsg çektirdin mi hiç? Tüp bebekten önce hsg istiyorlar zaten genelde diye biliyorum ve birçok kişi hsg den sonra hamile kalıyor. Biz kadın doğuma gidince ultrason artı kan testleri yapılıyor sorun çıkmayınca ok diyip geçiyorlar ama bazen rahim filmi çekilmek sorun olmasa bile tüpleri açtığı için hamile kalma olasılığını artıyor.
Onu yaptırmayı düşünüyorum mesela ben cesaret edebilirsem tabii
Hayırlı olsun canım bol gebelikli bi topik olsunKızlar ben de Kasım ayı için listeli konu açtım regl olanlar gelebilir"KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR (Listeli)"
Bu arada M mucizeOldu bu listeyi yapma ne karmaşık ne zormuş arkadaşım iki saat uğraştımtebrik ediyorum seni, senin ki kadar güzel olmadı ama maksat bir arada olmak bu ay birlikte bekledik çok güzel oldu hepinize teşekkür ediyorum. Bugün kırmızıları görmüş olsakta Kasım ayı için denemelere devam edeceğiz bu ay olan bütün hamişleri tebrik ederim
Cok fazla idrar damlatmissinizBu sabah yaptum
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin RabbimGünaydın kızlar pazartesi günü kan vermiştim dün çıktı beta hcg 380. Bugün yeniliycem inşallah M mucizeOldu teşekkürler canım hosbulduumm
hoşgeldin canım menimSalam.1 ekimde olmam lazimdi hala gelen giden yok.Testtede cixmir.
Menide yazin)
hayırlısı olsun canımSize bu mesajı yazarken ben kırmızı kartı yemişim tuvalete gidince haberım olduneyse gecikmedi en azından çok şükür.
M mucizeOldu ben elendim kuzum hayaller kasıma kaldı
bi arkadaş kasım grubunu açmış bile canımEe Ekim bitince grup ismi degisiyormu acaba nasıl olcakk
Bence ağrı olması normal yaa çünkü yumurta çatlıyor bana doktor çatlatma iğnesi vurmadıgı halde bide ağrılı akıntılı bi dönem olmuştu o dönem , 2 hafta falan sonra anca test yap çünkü klomen hcg yüksek çıkartıyor testte yanılırsın yani canım umarım hayırlı sağlıklıca olur Rabbim gönlümüze göre verir İnşAllahHayır kendiliğinden olmuştu ovülasyon testiyle takip yapmıştım
Çok hizlilar neyse transfer oluruz artık ,Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim
hoşgeldin canım menimuğur getirsin bu ay
hayırlısı olsun canım
bi arkadaş kasım grubunu açmış bile canım
Olacak en kısa zamanda kolaylıkla olacakAllahım tez zamanda sağlık sıhhatle kucağına almayı nasip etsinOlacak olacak diyelim, güzel güzel hissedelim, birbirimize moraller verelim her şey olur inşallah zaten bizi perişan eden şey stres tüm hastalıkların zemini, sebebi maalesef. daha dingin daha sakin hissettikçe bebişimiz bize gelir
Canım hamiş olanlara hamilelik ve kutlama emojisi yaptımM mucizeOldu kisilerin yanindaki yildiz peri kelebek emojilerinin anlami nedir, bi de hamile olanlara eklemişsin benimkine de ekler misin lütfentotem olsun guzel gitsin surecim
Ahhh canım ben sandım sen hala bekliyorsun emojiyi de totem olsun diye yaptırmak istiyorsun sandımM mucizeOldu kisilerin yanindaki yildiz peri kelebek emojilerinin anlami nedir, bi de hamile olanlara eklemişsin benimkine de ekler misin lütfentotem olsun guzel gitsin surecim
O da benim gibi dayanamamıştırÇok hizlilar neyse transfer oluruz artık ,
Kız geldi mi senin de kırmızı kart??
Senin bat ne zamandi ay kacirdimmiO da benim gibi dayanamamıştır
Değerlendirdim ama bu ay sadece 4 defa ilişki oldu pek ümitli değilim o yüzden bilmiyorum kendimi sıkmak istemedim bu ay yeni başladım daha hayırlısı artık dediğin gibi umarım tutmuşturUmarım kasık ağrın olduğunda değerlendirmişsindir canım ya. Benim sadece bi dönem cinsel isteğim fazlaydı sonra geçti. O dönemi değerlendirdim ama kısmet. Ne akıntı ne başka bişi hiç anlamadım..
Hayırlısı olsun hakkımızda
Ahhh canım ben sandım sen hala bekliyorsun emojiyi de totem olsun diye yaptırmak istiyorsun sandımsen zaten hamişsin ama ben neden görmedim kız beni etiketleyin ki bileyim hayırlı olsun sağlıkla kucağına al bende sen totem yapayım deyince kendime de hamiş emojisi koydum bende eveet görmedin beni aşkolsun şaka bi yana çoook tesekkur ederiiiim amiiin insaallah
Ahhh canım ben sandım sen hala bekliyorsun emojiyi de totem olsun diye yaptırmak istiyorsun sandımsen zaten hamişsin ama ben neden görmedim kız beni etiketleyin ki bileyim hayırlı olsun sağlıkla kucağına al bende sen totem yapayım deyince kendime de hamiş emojisi koydum bende totem yapaym diye
12 gun diyolar canim oda silik cikmasi durumunda. Net gormek istiyosan 17gunKızlar bu arada yumurtlamadan kaç gün sonra test yapsam kesin sonuç alırım sizce? Ovulasyon testleriyle takip etmiştim 27si net çift çizgiydi değerlendirdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?