- 24 Ağustos 2022
- 4.878
- 20.205
- 258
- Konu Sahibi mucizeOldu
-
- #3.121
O kadar vakit geçmiyor ki anlatamam12 gun diyolar canim oda silik cikmasi durumunda. Net gormek istiyosan 17gun
Bilmez miyimO kadar vakit geçmiyor ki anlatamam
Canim ateş yanıltır inşallah seni, hamilesindirAdetimi korkutmak için gittim Kasım aTotem yapıyorum
Ahhhh ne guzel yazmissin canim yaaaOlacak en kısa zamanda kolaylıkla olacakburayı bu yüzden seviyorum moral oluyoruz kimse kimsenin durumunu küçümsemiyor herkes birbirinin halini anlıyor.
Canım hamiş olanlara hamilelik ve kutlama emojisi yaptımama adet olanlara çarpı atmak içimden gelmedi çünkü biz hala meleklerimizi (mucizelerimizi) bekleyen perileriz Sihirli değneğin bize değeceği zamanı bekliyoruz
Canim ateş yanıltır inşallah seni, hamilesindirAdetimi korkutmak için gittim Kasım aTotem yapıyorum
14 gün sonra varsa çıkıyor canim.Kızlar bu arada yumurtlamadan kaç gün sonra test yapsam kesin sonuç alırım sizce? Ovulasyon testleriyle takip etmiştim 27si net çift çizgiydi değerlendirdik
Ya ne guzel olur aslinda❤Kizlar ya uzun suredir ben kkda topiklere katiliyorum ama gercekten en sevdigim grup bu olduhaberdar olmak istiyorum sizden instagram kullanan ve isteyen varsa mesaj atin da takipleselim be
Kasım ayı bekleyen herkes için uğur getirsin inşallahBugün değilse de bi gün olacak kuzum. Hayat varsa umut hep var. En güzelini yapmışsın belki topuk uğurlu gelir sana
Evet canım hepimizin hakkında güzel olan olsun inşallah birbirimize destek olalım süreç çok değerliHayırlı olsun canım bol gebelikli bi topik olsunben telden yaptığım için biraz uğraşmıştım ama kolay oldu inşallah senin topiğe gelmem ama zaten bebişlerimiz olsada buralarda hep birlikte olalım yinede çünkü görmeden birbirimize destek olduk dost olduk hepinizle
Kizlar ya uzun suredir ben kkda topiklere katiliyorum ama gercekten en sevdigim grup bu olduhaberdar olmak istiyorum sizden instagram kullanan ve isteyen varsa mesaj atin da takipleselim be
Kasım açılır yada yazEe Ekim bitince grup ismi degisiyormu acaba nasıl olcakk
emeğim bende 37 büitiyor 38 de nasipse anne olacağım birimde olmayınca tüpe demeye başladılar ama ben hormon almaktan çok korkarım iğneler ilaçlar vücutta neler yapacak bilmiyorum inşallah normal olur diyorum ama bir yandan korkular içinde Dr tüp merkezi Türkiye’de nere iyi araştırıyorum.derken hsg sonrası ilk iyi yumurtamdı oldu. Biz beslenmemizi doğurgan beslenme yaptık eşim sperm hızı bir tık azalmıştı ona yönelik şeylerde yaptık bol su yürüyüş ve güzel bir yumurta geldi oda ilk uzun zaman sonra inşallah seninde böyle güzel bir hikayen olur bn onca korkuya rağmen tüp bebek merkezlerine yazıyordum hatta Kayseri’de iyi bir yer varmış buldum gidersem cesaret edersem buna bir sefer diyordu kalbim.o sırada müjdem bana geldi hamileyim dilerim sendede hemen olurCanım aslında çok zaman olmamış sayılır sizin ama yaştan dolayı tabii ki biz ne kadar erken aksiyon alırsak bizim için o kadar iyi gerçi benim doktorum yaşında ne var takılma hiç çok dogurgan ve genç bir yaş diyor ama yine de ilk bebek olacak daha o yüzden insan öyle düşünemiyor. Bir de gerçekten zaman hızlı geçiyor. Biz de dokuz senelik evliyiz biz kendimiz istemedik çocuk gezelim tozalım hayatı yaşayalım çocuk sonraki iş dedik hep ama zaman öyle hızlı geçti ki baktık bu gezme tozma hayatı yaşama işinin sonu yok, bize kalsa rahatımızı hiç bozmayacağızo yüzden 2018 yılında ilk defa istedik ama sadece birkaç ay denedik olmayınca araya da başka şeyler girince yine soğuduk bebek fikrinden tekrar korunmaya başladık. Bu sene Ağustos ayında işte daha yeni bıraktık yani tekrar korunmayı. Yıl başına kadar olmazsa doktora gideceğiz ben daha önce gittim bir şey yok dediler ama bu sefer daha detaylı bakılır hsg falan çekilirim belki.
Yaa çok sevindiminşallah gerek kalmadan alırsın bu ay güzel haber ama olmazsa da tüp ilk seferde tutar inşallah.
Bizim öyle planlarımız yok şimdilik eşim de ben de olmuyorsa nedenini öğrenmek istiyoruz ama ikimiz de tedavi olmak istemiyoruz. Yani takviye kullanmak vs gibi şeyler olabilir ama hormon ilaçları falan kullanmamız gereken daha büyük tedavileri istemiyoruz, Allah böyle uygun görmüş diyerek er meydanından çekileceğiz eğer daha karmaşık bir çözümü varsa sorunun.
Bu arada hsg çektirdin mi hiç? Tüp bebekten önce hsg istiyorlar zaten genelde diye biliyorum ve birçok kişi hsg den sonra hamile kalıyor. Biz kadın doğuma gidince ultrason artı kan testleri yapılıyor sorun çıkmayınca ok diyip geçiyorlar ama bazen rahim filmi çekilmek sorun olmasa bile tüpleri açtığı için hamile kalma olasılığını artıyor.
Onu yaptırmayı düşünüyorum mesela ben cesaret edebilirsem tabii
Kasım açılır tada canım kızlar yaz o grub kalıcı meselaEe Ekim bitince grup ismi degisiyormu acaba nasıl olcakk
Hemmem takip ediyorummmBen özelden yazarım sana kullanıcı adımı :) seve seve, aynı şeyi, ben de hissettim cnm
7sı itibaren silik çıkmaya başlar 12si tam günüKızlar bu arada yumurtlamadan kaç gün sonra test yapsam kesin sonuç alırım sizce? Ovulasyon testleriyle takip etmiştim 27si net çift çizgiydi değerlendirdik
Bugün pikten sonra 7 gün ama hiç birşey yok bembeyaz erken heralde daha7sı itibaren silik çıkmaya başlar 12si tam günü
ben de yapıcam bugün ama erken gebelik testi ile pik sonrası 8. GünBugün pikten sonra 7 gün ama hiç birşey yok bembeyaz erken heralde daha
Dün ben sana demiştim en az 12. Gün yap diye ben 7. Gün test yaptımben de yapıcam bugün ama erken gebelik testi ile pik sonrası 8. Gün
ben de yapıcam bugün ama erken gebelik testi ile pik sonrası 8. GünBugün pikten sonra 7 gün ama hiç birşey yok bembeyaz erken heralde daha
edelim aşko valla kendimi dinlemekten işime konsantre olamıyorum inşallah ikimiz de hamileyizdirDün ben sana demiştim en az 12. Gün yap diye ben 7. Gün test yaptımdayanamadım valla ama beklemek lazım ikimizde hemen hemen aynıyız takip edelim birbirimizi kuzum☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?