Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ahhhh ne guzel yazmissin canim yaaa

Evet canım hepimizin hakkında güzel olan olsun inşallah birbirimize destek olalım süreç çok değerli

Ben özelden yazarım sana kullanıcı adımı :) seve seve, aynı şeyi, ben de hissettim cnm
Kizlar ya uzun suredir ben kkda topiklere katiliyorum ama gercekten en sevdigim grup bu oldu haberdar olmak istiyorum sizden instagram kullanan ve isteyen varsa mesaj atin da takipleselim be

Ee Ekim bitince grup ismi degisiyormu acaba nasıl olcakk
Kasım açılır yada yaz
emeğim bende 37 büitiyor 38 de nasipse anne olacağım birimde olmayınca tüpe demeye başladılar ama ben hormon almaktan çok korkarım iğneler ilaçlar vücutta neler yapacak bilmiyorum inşallah normal olur diyorum ama bir yandan korkular içinde Dr tüp merkezi Türkiye’de nere iyi araştırıyorum.derken hsg sonrası ilk iyi yumurtamdı oldu. Biz beslenmemizi doğurgan beslenme yaptık eşim sperm hızı bir tık azalmıştı ona yönelik şeylerde yaptık bol su yürüyüş ve güzel bir yumurta geldi oda ilk uzun zaman sonra inşallah seninde böyle güzel bir hikayen olur bn onca korkuya rağmen tüp bebek merkezlerine yazıyordum hatta Kayseri’de iyi bir yer varmış buldum gidersem cesaret edersem buna bir sefer diyordu kalbim.o sırada müjdem bana geldi hamileyim dilerim sendede hemen olur

Bugün pikten sonra 7 gün ama hiç birşey yok bembeyaz erken heralde daha
ben de yapıcam bugün ama erken gebelik testi ile pik sonrası 8. Gün
Dün ben sana demiştim en az 12. Gün yap diye ben 7. Gün test yaptım dayanamadım valla ama beklemek lazım ikimizde hemen hemen aynıyız takip edelim birbirimizi kuzum☺
edelim aşko valla kendimi dinlemekten işime konsantre olamıyorum inşallah ikimiz de hamileyizdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…