Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Covidden dolayı düştü ilki kürtaj sonrasında kan pıhtılaşmasına bakıldı çıkmadı ama doktorum her ihtimale karşı coraspin başlattı yarın neler olucak görücez

Benimde 14 -15 ekim İnşAllah hayırlı sağlıklıca hamileyizdir hepimiz ben 10 ekim gibi erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum
Daha erken öğrenmek istiyorsun haklı olarak benim testim kalmadı sonuncusunu bugün yaptım cıkmayacagını bile bile sen o tarihte yap benide etiketle eğer çıkarsa bende yaparım

Senin yumurtlama tarihin kaçtı canım
Ya ben bu ay ovü. test yapmadım ama 26 Eylülle 1 ekim arası oluyor genelde birde her akıntı vs gördüğümde hep değerlendirdik İnşAllah olur yaa çok canı gönülden istiyorum sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsun hepimizin

Daha erken öğrenmek istiyorsun haklı olarak benim testim kalmadı sonuncusunu bugün yaptım cıkmayacagını bile bile sen o tarihte yap benide etiketle eğer çıkarsa bende yaparım
Şimdi yapsam zaten negatifdir diye düşünerek yapmıyorum valla zaman hiç geçmiyor Muş yaa ilk bebeğim olacak benim olursa daha 1 yıllık evliyiz 4 aydır çok istiyorum

Valla benimde 29 eylül pik oldu 29 30 birde 2 ekim değerlendirdik bu aydan umitliyim bakalım

Şimdi yapsam zaten negatifdir diye düşünerek yapmıyorum valla zaman hiç geçmiyor Muş yaa ilk bebeğim olacak benim olursa daha 1 yıllık evliyiz 4 aydır çok istiyorum
Kız çok yeni daha 4 ay inşallah hamilesindir ama insan çok hevesleniyor değil mi hemen olsun diyor. Ben haziranda kimyasal gebelik geçirdim. Genelde 2 regl sonrası hamile kalındığını söylüyolar 2 regl gördüm geçen ay 10 gün geç geldi reglim bakalım bu aydan umutluyum F Feyzacim test yaparsam yazarım canısı

Evet bi bebişim olsun çok istiyorum hevesleniyorum bu ara

Ay İnşAllah üçümüzünde olur bu ay Allah’ın izniyle
AMİN inşallah canım benimkiler de büyüdü ikiside okula gidiyor oğlum 12 yasında kızım 9 yasinda ben 29 yasındayım küçük yaşta anne oldum anlıycan bu olursa aklı basında buyuteyım dıyorum nasıp bakalım hayırlısı

Kız ben 30 yaşındayım daha bitane yok hahaha maşallah sana

Evet canım erken evlendim 13 yıl oldu evleneli boşa dememişler erken evlenen döl alır dıye
ahah çok eğlencelisiniz yaa burası bana çok iyi geliyor kafam dağılıyor yoksa beklemek çok farklı bi duygu sürekli bende daha 24 yaşındayım maşAllah bayağı 17 yaşında anne olmuşsunuz destinesiaa darısı bize

Merhaba kızlar hepinize liste işaretlendikçe çok güzel görünüyor, beni de ekleyebilir misiniz.. bat 11 ekim yada 12 ekim olabilir. Umarım bu ay birçoğumuzda gebelik gerçekleşir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…