Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ginnys geliyor gelmekte olan Bende hiç yumurtlama belirtisi falan yok yalnız. Kendimde değişim farkedersem önümüzdeki aylarda test yapmam diyordum ama anlamam mümkün değilmiş

Eklentiler

• 7434C5CC-EDAC-4405-A32A-B10E2AD1D93A.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 54
Ginnys geliyor gelmekte olan Bende hiç yumurtlama belirtisi falan yok yalnız. Kendimde değişim farkedersem önümüzdeki aylarda test yapmam diyordum ama anlamam mümkün değilmiş
Ooooo hayırlı olsun valla güzel resim vermiş bir şey yapma kendi çatlayacak mı diye bekle bir gün çatlamazsa havuç ye bolca olur mu gayet güzel herşey

Merhaba kızlar bugün adetime 7 günü ara ara kahverengi lekeler geliyor yarına HSG filmi çekince sıkıntı olur mu kahverengi leke gelmesinden

Belkide yani illa 1-2 saat oynuyor yaptığım saatler
Kuzum benim testler de çok silik gidiyordu. Hep akşam 6-8 arası bi saatte yapıyordum. Bi arkadaş tavsiye etti sabahki ikinci idrarla yapmamı. Sadece yarım bardak su ve bir bardak da çay içtim. Üç gündür bu şekilde test yapıyorum ve gerçekten koyulaştı. Bugün de pik oldu. Günde iki kere yapmayı tavsiye edenler de var

ikinci test akşam 10 gibi yaptım belki daha geç gibi
O çatlamış benimde hemen arkasına böyle bir görüntü oldu başka irili ufaklı yumurtalarımız varya ondan sanırım.. sen havuca devem et canım herhangi bir sakıncası yok fayda eder şuan da bu arada bıgün.yarın ve sonraki gün önemli değerlendirme günlerin kendini buna göre ayarla

Yumurtlama görmeye başladığımdan beri değerlendiriyorum abarttık mı acaba 4gün üst üste dahada devam edecek son adetim biraz garip olmuştu az ve kısa süre gebelik ihtimali yok dimi

Canım benim göğsümden sıvı gelmedi ama ben gebe kalmayı planlıyorum dedim doktora o da adetin 3. Günü gel hormonlarına bakalım dedi ve prolaktin yüksek çıktı herkeste sıvı akmıyormuş birde göğsü sıkıp sıvı akıtmamaya çalışın göğüsle çok oynayınca da yükseliyormuş bu hormon ve aynı zamanda stres hormonuymuş stres yapınca da yükseliyormuş

Merhabalar bat 26 Ekim beni de eklermisiniz lütfen

Yumurtlama görmeye başladığımdan beri değerlendiriyorum abarttık mı acaba 4gün üst üste dahada devam edecek son adetim biraz garip olmuştu az ve kısa süre gebelik ihtimali yok dimi
Şimdi yumurtlama testte görüldükten sonra çatlama oluyor ya o çatlama olmadan gebelik oluşmuyor o nedenle bundan sonrakiler çok daha önemli bu arada şayet daha önceki adet yakını veya hemen sonrası gebelik durumu oluştuysa bilemeyiz tabiki ama bir test yap ne dersin erken gebelik yada kan olabilir ayrıştırmak için gebelik mi değil mi anlarız daha iyi öyleyse çok güzel bu işimize gelir ama elimizdekini de değerlendirelim

Teşekkür ederim

Tmm canım teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…