- 10 Ağustos 2021
- 5.751
- 4.507
- 103
- Konu Sahibi mucizeOldu
-
- #4.361
Havuçla kendini ama baya ye 6-7 üst üste çatlama eğilimli güzel
Ooooo hayırlı olsun valla güzel resim vermiş bir şey yapma kendi çatlayacak mı diye bekle bir gün çatlamazsa havuç ye bolca olur mu gayet güzel herşeyGinnys geliyor gelmekte olan Bende hiç yumurtlama belirtisi falan yok yalnız. Kendimde değişim farkedersem önümüzdeki aylarda test yapmam diyordum ama anlamam mümkün değilmiş
ikinci test akşam 10 gibi yaptım belki daha geç gibiOzaman herşey yolunda görünüyor
Canım dün ki ikinci test saat kaçta birinci kaçta yani sabah akşam mi öğlen akşam gece.yumurta ikinci testte çatlamış ama belki arkadan gelen bir yumurta daha olabilir
Kuzum benim testler de çok silik gidiyordu. Hep akşam 6-8 arası bi saatte yapıyordum. Bi arkadaş tavsiye etti sabahki ikinci idrarla yapmamı. Sadece yarım bardak su ve bir bardak da çay içtim. Üç gündür bu şekilde test yapıyorum ve gerçekten koyulaştı. Bugün de pik oldu. Günde iki kere yapmayı tavsiye edenler de varBelkideyani illa 1-2 saat oynuyor yaptığım saatler
Çok şükür kuzum inşallah bu yumurtamızdan civciv çıkarırızOoooo hayırlı olsun valla güzel resim vermiş bir şey yapma kendi çatlayacak mı diye bekle bir gün çatlamazsa havuç ye bolca olur mu gayet güzel herşey
O çatlamış benimde hemen arkasına böyle bir görüntü oldu başka irili ufaklı yumurtalarımız varya ondan sanırım.. sen havuca devem et canım herhangi bir sakıncası yok fayda eder şuan da bu arada bıgün.yarın ve sonraki gün önemli değerlendirme günlerin kendini buna göre ayarlaikinci test akşam 10 gibi yaptım belki daha geç gibi
Çıkar çıkar gönlünü ferah tut öncelikle Rabbim yormasın inşallahÇok şükür kuzum inşallah bu yumurtamızdan civciv çıkarırız
Yumurtlama görmeye başladığımdan beri değerlendiriyorum abarttık mı acaba 4gün üst üste dahada devam edecek son adetim biraz garip olmuştu az ve kısa süre gebelik ihtimali yok dimiO çatlamış benimde hemen arkasına böyle bir görüntü oldu başka irili ufaklı yumurtalarımız varya ondan sanırım.. sen havuca devem et canım herhangi bir sakıncası yok fayda eder şuan da bu arada bıgün.yarın ve sonraki gün önemli değerlendirme günlerin kendini buna göre ayarla
Canım benim göğsümden sıvı gelmedi ama ben gebe kalmayı planlıyorum dedim doktora o da adetin 3. Günü gel hormonlarına bakalım dedi ve prolaktin yüksek çıktı herkeste sıvı akmıyormuş birde göğsü sıkıp sıvı akıtmamaya çalışın göğüsle çok oynayınca da yükseliyormuş bu hormon ve aynı zamanda stres hormonuymuş stres yapınca da yükseliyormuşCanım bir sorum daha olucaktı sana prolaktinin yüksekmiş ya ben bilmiyorum kan tahlili yaptırmadım sende göğüsü sıkınca mı geliyor yoksa kendi dokunmasan da mı akıyor?
Bende sıkınca şefaf sonra ardından sarı gibi geliyor ve sadece bu belirti var başka yok adetim yaklaştığı içinde dünden beri göğüsümde ağrım başladı ve bunuda dün fark ettim zaten
Merhabalar
Şimdi yumurtlama testte görüldükten sonra çatlama oluyor ya o çatlama olmadan gebelik oluşmuyor o nedenle bundan sonrakiler çok daha önemli bu arada şayet daha önceki adet yakını veya hemen sonrası gebelik durumu oluştuysa bilemeyiz tabiki ama bir test yap ne dersin erken gebelik yada kan olabilir ayrıştırmak için gebelik mi değil mi anlarız daha iyi öyleyse çok güzel bu işimize gelir ama elimizdekini de değerlendirelimYumurtlama görmeye başladığımdan beri değerlendiriyorum abarttık mı acaba 4gün üst üste dahada devam edecek son adetim biraz garip olmuştu az ve kısa süre gebelik ihtimali yok dimi
3 tane daha yedim havuç yiyorum sürekli ama testim ekte ki gibi kist oluşmaz dimi doktoramı gitsemki
Sanki 8 ekimde yumurtama olmuş 9. Da çatlamış 10. Da tekrar yumurtlama olmuş gibi3 tane daha yedim havuç yiyorum sürekli ama testim ekte ki gibi kist oluşmaz dimi doktoramı gitsemki
Yumurtlama olmuşGinnys geliyor gelmekte olan Bende hiç yumurtlama belirtisi falan yok yalnız. Kendimde değişim farkedersem önümüzdeki aylarda test yapmam diyordum ama anlamam mümkün değilmiş
Teşekkür ederimŞimdi yumurtlama testte görüldükten sonra çatlama oluyor ya o çatlama olmadan gebelik oluşmuyor o nedenle bundan sonrakiler çok daha önemli bu arada şayet daha önceki adet yakını veya hemen sonrası gebelik durumu oluştuysa bilemeyiz tabiki ama bir test yap ne dersin erken gebelik yada kan olabilir ayrıştırmak için gebelik mi değil mi anlarız daha iyi öyleyse çok güzel bu işimize gelir ama elimizdekini de değerlendirelim
Rica ederimTeşekkür ederim
Tmm canım teşekkür ederimCanım benim göğsümden sıvı gelmedi ama ben gebe kalmayı planlıyorum dedim doktora o da adetin 3. Günü gel hormonlarına bakalım dedi ve prolaktin yüksek çıktı herkeste sıvı akmıyormuş birde göğsü sıkıp sıvı akıtmamaya çalışın göğüsle çok oynayınca da yükseliyormuş bu hormon ve aynı zamanda stres hormonuymuş stres yapınca da yükseliyormuş
Benimde 6 gun kaldı merak icindeyim hayirlisi olsun insallah kuzucum saglikla gelsinSizin kaç gün var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?