- 10 Ağustos 2021
- 5.751
- 4.507
- 103
- Konu Sahibi mucizeOldu
-
- #4.321
Canım helal olsun ne olacak yeni uyuyacağım bende sorun yok ama bak sen önce kendine bir zaman tanı gerçekten kafan karışık bu tek taraflı isteme işi değil seninde gerçekten istemen lazım duygular arasında psikoloji çok yıpranıyor ve hormonlarda cabası inşallah en kısa zamanda hislerin daha ayrıştırıcı olur ve seni bu denli yormaz güzel günler mutlu kararlar almak için kendinle kalmalısın biraz ve unutma vereceğin her karar aslında kendin için en güzeli olur ve kararlarını kendin için al .güzel dilekler güzellikler diliyorum senin için herşey güzel olacakCanım aslinda benim durumum çok karışık kendimi pek hazir hissetmiyorum esim çok istiyor ve ben dogum kontrol hapı ve bazı ağır hormon ilclari kullandim bi kac aydir pek gönüllü olmasamda denemeler oldu sonra olmayınca korktum o zaman hic istemediğim için takmıyordum ama olmayınca ilaçlardan mi diye korkmaya başladım ve regli öncesi çok şiddetli ağrılarım olmaya başladı yumurtlama testi alıp takip etmek istedim sonra bi baktim baya heveslenmeye başladım ve olmayınca üzüldüm hani bu ilaçlar mi kendimi biraz suçlamaya başladım esim olursa olur olmazsa hayırlısı olsun diyor dr gitmeme sicak bakmiyor ama oğlumun surekli tek olduğunu ima ediyor ben cok karışım duygular içindeyim anlayacagin kusura bakma ya gece gece senide boyle tuttum hakkını helal et arkadaşım
Var canım tabiki aşırı silik yok gibiNe guzel canım masallah sağlıcakla gelsin inşallah minik ilk testinin resmi varmi ne kadar siliki
Merhaba! umutlandırmak istemem ama arkadaşımın testide hep 0.100 çıkarken 0.136 çıkmıştı ilk kez küsüratlıydı 2 gün sonra artış oldu65 mi ne olmuştu inşallah sizinde artarGinnys ve kızlar,, selamm kan testi yaptırdım 0.134 çıktı , hep 0.100 çıkardı ilk kez minicik artmış bugünkü ovülasyon daha da pik olduğu halde gebelik yine gölge gibi çıkıyor , kimyasal mı geç döllenmemi ki.. 2 gün var adete , birde karın guruldamalarım var genelde adet öncesi olur
burada farkettiyseniz t c den bi tık koyu bence siz hamişsinizBugünkü ovülasyonum yarın da yaparım tmm bakalım iki kere mi yumurtluyorum acabakafam karıştı
Gerçekten mi bende acaba okadar az değerden yükselen oldu mu diye araştırıyordum , inşallah hayırlısıysa canım ,sizin çocuğunuz var galibaMerhaba! umutlandırmak istemem ama arkadaşımın testide hep 0.100 çıkarken 0.136 çıkmıştı ilk kez küsüratlıydı 2 gün sonra artış oldu65 mi ne olmuştu inşallah sizinde artar
burada farkettiyseniz t c den bi tık koyu bence siz hamişsiniz
Ne güzel şeyler söylüyorsunuzburada farkettiyseniz t c den bi tık koyu bence siz hamişsiniz
Ne zaman yaptınız testinizi silik çok amaVar canım tabiki aşırı silik yok gibi
Benim ilacım bitmişti kuzum adet günü başladım 2 ci günü bitmişti zaten birde kafata çok takıyoruz bu işi sanırım çünkü bu ay odak noktam başka yere kaydı ve öyle kaldım hamile prolaktin de düşmüştü zaten . Benim annem kanser hastası canım ona çok sıkıldı bu ay memleketteydi geç öğrendim birşeyleri ve işin tedavisi görmedi gerekiyor bu hafta teyzemler benden alicaklar onu bunlara canım sıkılmıştı 2 kez ilişki olmuştu sonrasinda duyunca erteleyelik dedik ama sürpriz oldu hem bana hem eşime hende herkese rabbim sizlere tez vakitte hayırlısı ile verisn mucizelerinizi çok aratmasın doldursun kucaklarinizi gözünüzün yaşı sevinçten olsun İnşaAllahCanım ilaç kullanırken mi hamile kaldın benimde yüksek çıktı 2. Hapımı içtim dostinex totalde 8 tane var inşallah bitmeden hamiş kalırım
Ben bat 2 ekimdi hamileyim o çatlamadan sonraki 7. Gün testi çok erken öğrendim onunlaNe zaman yaptınız testinizi silik çok ama
36.3 bekliyorum halaBağıra bağıra geliyor adet sanırım bak bugün 36.6 ya kadar düştüpozitifbiri
Hayırlı olsun canım kaç günde bir regl oluyorsunuz. Kaçıncı günde yumurtlama oldu ve çatladı. Benimde reglim başlangıcından 14. Gün 6 ekim yumurtlama 15. Gün 7 ekimde çatlamayı gördüm. 21 ekim bat tarihim. 21 ekimde yapmamı söylediler test içibBen bat 2 ekimdi hamileyim o çatlamadan sonraki 7. Gün testi çok erken öğrendim onunla
Birde bugün sol tarafımda minik minik batma oluyorHayırlı olsun canım kaç günde bir regl oluyorsunuz. Kaçıncı günde yumurtlama oldu ve çatladı. Benimde reglim başlangıcından 14. Gün 6 ekim yumurtlama 15. Gün 7 ekimde çatlamayı gördüm. 21 ekim bat tarihim. 21 ekimde yapmamı söylediler test içib
Çok geçmiş oldun canım benim rabbim acil şifalar versin doktor da bana aynısını dedi kafaya taktığın için olmuyor dedi salıncam artık bende zaten hayırlı zamanda olsun be diyim bat 15 ama hala umudum varBenim ilacım bitmişti kuzum adet günü başladım 2 ci günü bitmişti zaten birde kafata çok takıyoruz bu işi sanırım çünkü bu ay odak noktam başka yere kaydı ve öyle kaldım hamile prolaktin de düşmüştü zaten . Benim annem kanser hastası canım ona çok sıkıldı bu ay memleketteydi geç öğrendim birşeyleri ve işin tedavisi görmedi gerekiyor bu hafta teyzemler benden alicaklar onu bunlara canım sıkılmıştı 2 kez ilişki olmuştu sonrasinda duyunca erteleyelik dedik ama sürpriz oldu hem bana hem eşime hende herkese rabbim sizlere tez vakitte hayırlısı ile verisn mucizelerinizi çok aratmasın doldursun kucaklarinizi gözünüzün yaşı sevinçten olsun İnşaAllah
Var bebişim ama çıkmadıysa daha çıkmazDaha batına var dimi hayırlısı olsun canım
Çok geçmiş olsun canım Allahım acil şifalar versin inşallahBenim ilacım bitmişti kuzum adet günü başladım 2 ci günü bitmişti zaten birde kafata çok takıyoruz bu işi sanırım çünkü bu ay odak noktam başka yere kaydı ve öyle kaldım hamile prolaktin de düşmüştü zaten . Benim annem kanser hastası canım ona çok sıkıldı bu ay memleketteydi geç öğrendim birşeyleri ve işin tedavisi görmedi gerekiyor bu hafta teyzemler benden alicaklar onu bunlara canım sıkılmıştı 2 kez ilişki olmuştu sonrasinda duyunca erteleyelik dedik ama sürpriz oldu hem bana hem eşime hende herkese rabbim sizlere tez vakitte hayırlısı ile verisn mucizelerinizi çok aratmasın doldursun kucaklarinizi gözünüzün yaşı sevinçten olsun İnşaAllah
Canım benimde bat 15 dayanamıyorum ama Testimde yok yapamıcam sen yaparsan at burayaGünaydın kızlar bat 15 dayanamıyorum bir test yapsam mı heder etmesem mi bilemedim
Aslında ümitliydim ama galiba prolaktinim yüksek bilmiyorum
Benim bat 17 Ekim, ama bence en iyisi adet gecikmesini beklemek kızlar.Canım benimde bat 15 dayanamıyorum ama Testimde yok yapamıcam sen yaparsan at buraya
2 gün bekleyin derimCanım benimde bat 15 dayanamıyorum ama Testimde yok yapamıcam sen yaparsan at buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?