Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım helal olsun ne olacak yeni uyuyacağım bende sorun yok ama bak sen önce kendine bir zaman tanı gerçekten kafan karışık bu tek taraflı isteme işi değil seninde gerçekten istemen lazım duygular arasında psikoloji çok yıpranıyor ve hormonlarda cabası inşallah en kısa zamanda hislerin daha ayrıştırıcı olur ve seni bu denli yormaz güzel günler mutlu kararlar almak için kendinle kalmalısın biraz ve unutma vereceğin her karar aslında kendin için en güzeli olur ve kararlarını kendin için al .güzel dilekler güzellikler diliyorum senin için herşey güzel olacak

Eklentiler

• 3B721152-3C28-43BD-BE2D-C54C2DD9B1D6.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 64
  • 23816A4E-3B9A-4A42-A47A-71BA79E5B519.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 59
Merhaba! umutlandırmak istemem ama arkadaşımın testide hep 0.100 çıkarken 0.136 çıkmıştı ilk kez küsüratlıydı 2 gün sonra artış oldu65 mi ne olmuştu inşallah sizinde artar

Merhaba! umutlandırmak istemem ama arkadaşımın testide hep 0.100 çıkarken 0.136 çıkmıştı ilk kez küsüratlıydı 2 gün sonra artış oldu65 mi ne olmuştu inşallah sizinde artar
Gerçekten mi bende acaba okadar az değerden yükselen oldu mu diye araştırıyordum , inşallah hayırlısıysa canım ,sizin çocuğunuz var galiba

Bağıra bağıra geliyor adet sanırım bak bugün 36.6 ya kadar düştü pozitifbiri

Eklentiler

• 19BEE59A-DEAA-4873-8DF6-1FDF8476524F.webp
    32 KB · Görüntüleme: 57
Canım ilaç kullanırken mi hamile kaldın benimde yüksek çıktı 2. Hapımı içtim dostinex totalde 8 tane var inşallah bitmeden hamiş kalırım
Benim ilacım bitmişti kuzum adet günü başladım 2 ci günü bitmişti zaten birde kafata çok takıyoruz bu işi sanırım çünkü bu ay odak noktam başka yere kaydı ve öyle kaldım hamile prolaktin de düşmüştü zaten . Benim annem kanser hastası canım ona çok sıkıldı bu ay memleketteydi geç öğrendim birşeyleri ve işin tedavisi görmedi gerekiyor bu hafta teyzemler benden alicaklar onu bunlara canım sıkılmıştı 2 kez ilişki olmuştu sonrasinda duyunca erteleyelik dedik ama sürpriz oldu hem bana hem eşime hende herkese rabbim sizlere tez vakitte hayırlısı ile verisn mucizelerinizi çok aratmasın doldursun kucaklarinizi gözünüzün yaşı sevinçten olsun İnşaAllah

Ben bat 2 ekimdi hamileyim o çatlamadan sonraki 7. Gün testi çok erken öğrendim onunla
Hayırlı olsun canım kaç günde bir regl oluyorsunuz. Kaçıncı günde yumurtlama oldu ve çatladı. Benimde reglim başlangıcından 14. Gün 6 ekim yumurtlama 15. Gün 7 ekimde çatlamayı gördüm. 21 ekim bat tarihim. 21 ekimde yapmamı söylediler test içib

Birde bugün sol tarafımda minik minik batma oluyor

Çok geçmiş oldun canım benim rabbim acil şifalar versin doktor da bana aynısını dedi kafaya taktığın için olmuyor dedi salıncam artık bende zaten hayırlı zamanda olsun be diyim bat 15 ama hala umudum var

Günaydın kızlar bat 15 dayanamıyorum bir test yapsam mı heder etmesem mi bilemedim
Aslında ümitliydim ama galiba prolaktinim yüksek bilmiyorum

Çok geçmiş olsun canım Allahım acil şifalar versin inşallah

Canım benimde bat 15 dayanamıyorum ama Testimde yok yapamıcam sen yaparsan at buraya
2 gün bekleyin derim dün bir arkadaşım erkenden test yapıp kanda 8.1 çıktığını görmüş eşiyle sevinirken kanaması başlamış kimyasal geçiriyomuş meğer bunu yazdığım için korkup içinize şüphe olmasın ama erken test yapmayın kuzular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…