Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dayanamadim normal gebelik testi vardi yaptim aksam alcam erken gebelik testi 6 gun var biseyvar mi yok mu bi bakin kızlar ben heycandan goeuyorum sanki birazda oynadim testle hemen cektim fotogrqfi

Eklentiler

• 20221010_135709.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 77
Dayanamadim normal gebelik testi vardi yaptim aksam alcam erken gebelik testi 6 gun var biseyvar mi yok mu bi bakin kızlar ben heycandan goeuyorum sanki birazda oynadim testle hemen cektim fotogrqfi Eki Görüntüle 3143172
Canım bir siyah beyaz yapabilir misin öylede genwlde varsa daha net gözüküyor
Bu arada benide gaza getirme zaten zor tutuyorum kendi yapmamak için

Prolaktin yüksek olup hamile kalan var mı kızlar duydunuz mu hiç???
Merhaba canım, ben Şubat ayında adete 7 gün kala hormon testi istemiştim aile hekiminden çünkü Ocak ayında kimyasal gebelik geçirmiştim, dediğim gibi adete 7 gün kala benim prolaktinim 58.93 çıktı moralim çok bozulmuştu çünkü prolaktin en fazla 25 olmalıymış, aile hekimim kadın doğuma yönlendirdi adete 3 gün kala kadın doğuma gittim Beta HCG 72.31 çıktı yani hamilelik var gibi dedi sonra tam adet gününde tekrar tahlil istedi adet gününde 300 küsür çıktı hamilesin dedi, yani sağlık ocağındaki tahlil dogrumuydu yanlışmıydı bilmiyorum ama gebelik oldu, ama maalesef sonlandırmak zorunda kaldık çünkü bebekte genetik sorun vardı. Hatta sonlandırmak zorunda kalmasaydık bu ay doğuracaktım. Kısmet artık bu ay doğum bekleyecekken gebelik planlıyorum

Çok geçmiş olsun canım Allahım inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir evlat nasıl eder inşallah . Ben hiç test yaptırmadım dün ilk defa göğüaümü sıkınca akıntı geldi burda sorunca herkes prolaktinin yükselmiş dedi adetime 4-5 gün kaldı bu ay çok ümitliydim bunu duyunca ümidim kalmadı hayırlısı artık o zaman sende de göğüsünden akıntı gelmişmiydi

Hayır gelmemişti canım, ama hemen umudunu kesme ne olacağı belli olmaz eğer prolaktin yüksekse bitkisel ürünlerle bile halledebilirsin basit bir şey yada kadın doğum uzmanına gidersin o seni yönlerlndirir büyük bir sorun değil halledilebilir bir şey bitki çaylarıyla bile düşürülebilir.

Anladım canım teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…