- 10 Ağustos 2021
- 5.751
- 4.507
- 103
- Konu Sahibi mucizeOldu
-
- #4.401
Bolca ye şifa olsunTamam canım benim havucu yeyim akşam test yapım tekrar
Rica ederimAnladım canım teşekkür ederim
ben eve gidince yapıcam çok pis gaza geldimFazla testin varsa yap ama çıkmazsa üzülme daha erken
14 Ekim
Sabah idrariyla yapsan daha iyi olur kasık ağrısı sık idrara çıkma en çok belirtimBenimde 6 gun kaldı merak icindeyim hayirlisi olsun insallah kuzucum saglikla gelsinbende aksama dogru yapicam bakalim atarım buraya zaten belirtilerin ne
Gebelik değilse yumurtlamaysa adetin gelmez gecikir ztn 14 gün sonra sen bugün değerlendir mutlaka
Hoşgeldin canımMerhabalarbat 26 Ekim beni de eklermisiniz lütfen
Hiç sanmıyorum canım ama bakalım bugün yarın gelir kırmızılar
aaa tekrar 14 gün atar değil mi daha önce ikinci yumurtlamamışım demekki , tmm canımGebelik değilse yumurtlamaysa adetin gelmez gecikir ztn 14 gün sonra sen bugün değerlendir mutlaka
İnşallah pozitif görürsün, kaç günde bir regl oluyorsun.ben eve gidince yapıcam çok pis gaza geldim
İnce bir çizgi var gibi canım ama hemen mi çıktı çünkü bekleyince oluşuyor böyle kuruluk çizgisi gibiBak bakayim simdi
Kızlar testi anlamadım doğru mu tutuyorum bu şekildeyse 2. Çizgi birinci çizgiden daha koyu erken yumurtlama olabilir mi?Eki Görüntüle 3143235
Kızlar ovulasyona yeni başladım dün bitti regl ama test böyle 2 çizgide aynı anlamadım
canım ben regl oldum hatta temizlendim dünİnce bir çizgi var gibi canım ama hemen mi çıktı çünkü bekleyince oluşuyor böyle kuruluk çizgisi gibi
canım benım negatıf,Kızlarrr bat tarihi geçenlerizmirlibjkkartal Feslegeen N Nur s S sessizlikkk lckystr Sevm57 Papatyamveben-Mavi ve diğer kızlar
Belki görmemişimdir canlar ne durumdasınız tarihleriniz de geçimiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?