Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende zaten kan pıhtılaşması var daha önce kimyasal gebelik yaşadım şimdi kan sulandırıcı kullanıyorum canım teşekkür ederim ama evet bekleyebilirsem çarşamba günü yapıcam

Ben bu ovulasyon testinden hiç birşey anlamadım ya tam pik olmadan silikleşti bugün 19. Gün adet bittiğinden beri yapıyorum son 3 gün böyle

Eklentiler

• DF83694A-12FA-4157-A949-C96B81D2F3B4.webp
    43,8 KB · Görüntüleme: 56
  • F5CB8763-58C4-4B2A-A89C-63343D60B883.webp
    132 KB · Görüntüleme: 58
Prolaktin yüksek olup hamile kalan var mı kızlar duydunuz mu hiç???
Canım bende çok araştırdım benim 67 çıktı prolaktinim ama genel yazanların hepsi düştüğü ay hamile kaldık yazmışlar uzun araştırmalar sonucu buna vardım ve bu aydan çokta ümidim yok ama gelecek aya düşerse kalırız diye düşünüyorum çünkü çoğunluk düştüğü ay kalmış

Anladım canım teşekkür ederim eğer adet olursam hemen doktor arayışına giricem almanyadayım byrda hangi ilaç kullanılır onun için bilmiyorum

Canım kaçırmış olabilir misin acaba çünkü özellikle 2 saat önceden sıvı alımını kesin ve hergün aynı saatte yapın diyor ben öyle yakalamıştım yumurtlamayı
Belkide yani illa 1-2 saat oynuyor yaptığım saatler

Canım bir sorum daha olucaktı sana prolaktinin yüksekmiş ya ben bilmiyorum kan tahlili yaptırmadım sende göğüsü sıkınca mı geliyor yoksa kendi dokunmasan da mı akıyor?
Bende sıkınca şefaf sonra ardından sarı gibi geliyor ve sadece bu belirti var başka yok adetim yaklaştığı içinde dünden beri göğüsümde ağrım başladı ve bunuda dün fark ettim zaten

Bir taneden çatlamaz kız hormon yükseltmek için yapıyoruz abart ki oda yükselsin yumurtayı çatlatmaya yetsin madem
3 tane daha yedim havuç yiyorum sürekli ama testim ekte ki gibi kist oluşmaz dimi doktoramı gitsemki

Eklentiler

• F1348AC4-8AC3-4397-A771-4EB20876E886.webp
    49,5 KB · Görüntüleme: 59
Ozaman herşey yolunda görünüyor
3 tane daha yedim havuç yiyorum sürekli ama testim ekte ki gibi kist oluşmaz dimi doktoramı gitsemki
Canım dün ki ikinci test saat kaçta birinci kaçta yani sabah akşam mi öğlen akşam gece.yumurta ikinci testte çatlamış ama belki arkadan gelen bir yumurta daha olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…