- 22 Kasım 2019
- 1.597
- 2.920
- 133
- 27
- Konu Sahibi mucizeOldu
-
- #4.341
Yapmadım canım dayandım ama galiba yarın yaparım diye düşünüyorum bekleyebilirsem çarşamba günü yapıcamCanım benimde bat 15 dayanamıyorum ama Testimde yok yapamıcam sen yaparsan at buraya
Ya çok umutlanmıştım36.3 bekliyorum hala
Bende zaten kan pıhtılaşması var daha önce kimyasal gebelik yaşadım şimdi kan sulandırıcı kullanıyorum canım teşekkür ederim ama evet bekleyebilirsem çarşamba günü yapıcam2 gün bekleyin derimdün bir arkadaşım erkenden test yapıp kanda 8.1 çıktığını görmüş eşiyle sevinirken kanaması başlamış kimyasal geçiriyomuş meğer bunu yazdığım için korkup içinize şüphe olmasın ama erken test yapmayın kuzular
Canım çarşambayı bekleyelim bir şekilde hepimiz aynı gün yapalım istersenYapmadım canım dayandım ama galiba yarın yaparım diye düşünüyorum bekleyebilirsem çarşamba günü yapıcam
Canım bende çok araştırdım benim 67 çıktı prolaktinim ama genel yazanların hepsi düştüğü ay hamile kaldık yazmışlar uzun araştırmalar sonucu buna vardım ve bu aydan çokta ümidim yok ama gelecek aya düşerse kalırız diye düşünüyorum çünkü çoğunluk düştüğü ay kalmışProlaktin yüksek olup hamile kalan var mı kızlar duydunuz mu hiç???
Canım sıvı alımına saatine vs dikkat ettin mi aynı saatte yapmayaBen bu ovulasyon testinden hiç birşey anlamadım ya tam pik olmadan silikleşti bugün 19. Gün adet bittiğinden beri yapıyorum son 3 gün böyle
Valla etmedim saatlereCanım sıvı alımına saatine vs dikkat ettin mi aynı saatte yapmaya
Tmm canım inşallah denicemCanım çarşambayı bekleyelim bir şekilde hepimiz aynı gün yapalım istersen
Anladım canım teşekkür ederim eğer adet olursam hemen doktor arayışına giricem almanyadayım byrda hangi ilaç kullanılır onun için bilmiyorumCanım bende çok araştırdım benim 67 çıktı prolaktinim ama genel yazanların hepsi düştüğü ay hamile kaldık yazmışlar uzun araştırmalar sonucu buna vardım ve bu aydan çokta ümidim yok ama gelecek aya düşerse kalırız diye düşünüyorum çünkü çoğunluk düştüğü ay kalmış
Canım kaçırmış olabilir misin acaba çünkü özellikle 2 saat önceden sıvı alımını kesin ve hergün aynı saatte yapın diyor ben öyle yakalamıştım yumurtlamayıValla etmedim saatlere
TeşekkürlerHoşgeldin canımuğur getirsin bu ay
BelkideCanım kaçırmış olabilir misin acaba çünkü özellikle 2 saat önceden sıvı alımını kesin ve hergün aynı saatte yapın diyor ben öyle yakalamıştım yumurtlamayı
Canım bir sorum daha olucaktı sana prolaktinin yüksekmiş ya ben bilmiyorum kan tahlili yaptırmadım sende göğüsü sıkınca mı geliyor yoksa kendi dokunmasan da mı akıyor?Canım bende çok araştırdım benim 67 çıktı prolaktinim ama genel yazanların hepsi düştüğü ay hamile kaldık yazmışlar uzun araştırmalar sonucu buna vardım ve bu aydan çokta ümidim yok ama gelecek aya düşerse kalırız diye düşünüyorum çünkü çoğunluk düştüğü ay kalmış
Hiç belli olmazzzzVar bebişim ama çıkmadıysa daha çıkmaz
3 tane daha yedim havuç yiyorum sürekli ama testim ekte ki gibi kist oluşmaz dimi doktoramı gitsemkiBir taneden çatlamaz kız hormon yükseltmek için yapıyoruz abart ki oda yükselsin yumurtayı çatlatmaya yetsin madem
Ozaman herşey yolunda görünüyorHayırlı olsun canım kaç günde bir regl oluyorsunuz. Kaçıncı günde yumurtlama oldu ve çatladı. Benimde reglim başlangıcından 14. Gün 6 ekim yumurtlama 15. Gün 7 ekimde çatlamayı gördüm. 21 ekim bat tarihim. 21 ekimde yapmamı söylediler test içib
Canım dün ki ikinci test saat kaçta birinci kaçta yani sabah akşam mi öğlen akşam gece.yumurta ikinci testte çatlamış ama belki arkadan gelen bir yumurta daha olabilir3 tane daha yedim havuç yiyorum sürekli ama testim ekte ki gibi kist oluşmaz dimi doktoramı gitsemki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?