Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bat a 3 gün var benim gebelik testim olmadığı için ovulasyon testi yaptım
Tam pozitif değil ama umut var mı sizce

aaa tekrar 14 gün atar değil mi daha önce ikinci yumurtlamamışım demekki , tmm canım
Yumurtlama görülmüşse ve çatlama çatlama sonrası say 14 gün ben hiç regli olmuyordum böyle devam ediyordu 14 diye sayıyordum diyelim yeniden. Yumurtlama oldu yeniden başa sarıp 14 sayıyordum.ama kalitesiz olduğu için olmuyor du ama bu kaliteli çıktı işte oldu böylece

Çoook teşekkür ederim canım benim.adımı değiştirdim Benim batı heryerden yanlış girmişler anam ben ne yapayım bat 2 ekimdi 5 haftalığız bugün keseyi gördük ben değil olmuyorum ya işte 4. Yumurtam 3. Olabilir diye düşündük ama doktor buna odaklan dedi bende testte 4 gğn önce yumurtlama aonra pik sonra çatlama gördüm çatlamadan sonraki 7. Gün belli oldu testte silik çıktı be serüven böyle başladı

Kanki benim hatam yok bak ilk mesajlara hatta sana bat sormuşum kızmışsın batım yok diye bugün ilk mesajları okumuştum lan dedim kızın biri beni terslemişti kimdi o bakayım dedim anaaa bide baktım ki o senmişsin

Ya gerçekten çok duygulandım ve mutlu oldum Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah

Var tabi hala adet gelmedikçe umut var hayırlı haberlerle gel İnşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…