- 13 Eylül 2022
- 52
- 53
- 18
- 27
- Konu Sahibi mucizeOldu
-
- #4.421
normalde piko var ilaçsız olmam ama bu ay klomen kullandımİnşallah pozitif görürsün, kaç günde bir regl oluyorsun.
Tam pik gibi gelmedi bana yarın tekrar yap aynı saatte yapmadan önce 2 saat sıvı almaEki Görüntüle 3143235
Kızlar ovulasyona yeni başladım dün bitti regl ama test böyle 2 çizgide aynı anlamadım
regl olmadıkca umut hep vardır canım inşallah pozitif görürsünKızlar bat a 3 gün var benim gebelik testim olmadığı için ovulasyon testi yaptım
Tam pozitif değil ama umut var mı sizceEki Görüntüle 3143304
Geçmiş olsun canım, Allah gönlüne göre versin inşallah olurnormalde piko var ilaçsız olmam ama bu ay klomen kullandım
İnşallah hepimiz görürürüz ama günler geçmek bilmiyor yine sabırsız davranıyoruz ama işte beni anladığınızı düşünüyorumregl olmadıkca umut hep vardır canım inşallah pozitif görürsün
Yumurtlama görülmüşse ve çatlama çatlama sonrası say 14 gün ben hiç regli olmuyordum böyle devam ediyordu 14 diye sayıyordum diyelim yeniden. Yumurtlama oldu yeniden başa sarıp 14 sayıyordum.ama kalitesiz olduğu için olmuyor du ama bu kaliteli çıktı işte oldu böyleceaaa tekrar 14 gün atar değil mi daha önce ikinci yumurtlamamışım demekki , tmm canım
Herkes gaza geldi bu günbata 7 gün kala tabiki erken daha pis gaza gelen ben
Canim ben dün hastalandim birdahaki ay'a insallahhhKızlarrr bat tarihi geçenler @izmirlibjkkartal @Feslegeen @Nur s @sessizlikkk @lckystrSevm57 @Papatyamveben-Mavi ve diğer kızlar
Belki görmemişimdir canlar ne durumdasınız tarihleriniz de geçimiş
ben cuma pazar birde adet geçince düşünüyorum yapmayı tabi şeytan dürtüklemezseHerkes gaza geldi bu günben de bu pazar mı yoksa haftaya Pazar mı yapsam diye düşünüyorum bu pazar yaparsam bata 1 gün kala yapmış olurum ama haftaya pazar yaparsam 7 gün geçmiş olur
Ooo bomba gibi geliyorGinnys geliyor gelmekte olan Bende hiç yumurtlama belirtisi falan yok yalnız. Kendimde değişim farkedersem önümüzdeki aylarda test yapmam diyordum ama anlamam mümkün değilmiş
Çoook teşekkür ederim canım benim.adımı değiştirdimGinnys ya inanmıyorum adını mı değiştirdin ben de seni arıya arıya bir hal oldum, hamilesin çooooooooookkkkkkkkk sevindim Allah tamamına erdirsin canım sağlıkla kucağına al inşallah, inanılmaz derecede mutlu oldum nasıl oldu ne ara oldu bat 31 Ekim gözüküyor.
Kanki benim hatam yok bak ilk mesajlara hatta sana bat sormuşum kızmışsın batım yok diyeÇoook teşekkür ederim canım benim.adımı değiştirdimBenim batı heryerden yanlış girmişler anam ben ne yapayım bat 2 ekimdi 5 haftalığız bugün keseyi gördük ben değil olmuyorum ya işte 4. Yumurtam 3. Olabilir diye düşündük ama doktor buna odaklan dedi bende testte 4 gğn önce yumurtlama aonra pik sonra çatlama gördüm çatlamadan sonraki 7. Gün belli oldu testte silik çıktı be serüven böyle başladı
Yaaaa inşallah canımCanim ben dün hastalandim birdahaki ay'a insallahhh
Ya gerçekten çok duygulandım ve mutlu oldum Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahÇoook teşekkür ederim canım benim.adımı değiştirdimBenim batı heryerden yanlış girmişler anam ben ne yapayım bat 2 ekimdi 5 haftalığız bugün keseyi gördük ben değil olmuyorum ya işte 4. Yumurtam 3. Olabilir diye düşündük ama doktor buna odaklan dedi bende testte 4 gğn önce yumurtlama aonra pik sonra çatlama gördüm çatlamadan sonraki 7. Gün belli oldu testte silik çıktı be serüven böyle başladı
ben cuma pazar birde adet geçince düşünüyorum yapmayı tabi şeytan dürtüklemezse
Var tabi hala adet gelmedikçe umut var hayırlı haberlerle gel İnşaAllahÇok geçmiş oldun canım benim rabbim acil şifalar versin doktor da bana aynısını dedi kafaya taktığın için olmuyor dedi salıncam artık bende zaten hayırlı zamanda olsun be diyim bat 15 ama hala umudum var
Teşekkür ederim canim benimÇok geçmiş olsun canım Allahım acil şifalar versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?