- 1 Ekim 2018
- 1.200
- 773
- 123
- Konu Sahibi mucizeOldu
-
- #4.441
Şubat ayında varmıydın canımÇoook teşekkür ederim canım benim.adımı değiştirdimBenim batı heryerden yanlış girmişler anam ben ne yapayım bat 2 ekimdi 5 haftalığız bugün keseyi gördük ben değil olmuyorum ya işte 4. Yumurtam 3. Olabilir diye düşündük ama doktor buna odaklan dedi bende testte 4 gğn önce yumurtlama aonra pik sonra çatlama gördüm çatlamadan sonraki 7. Gün belli oldu testte silik çıktı be serüven böyle başladı
Ahahahahaj kız terslemedim ki sen öyle anlamışsın benim batım yok bat tarihim yok ki gerçekte adet olmuyorum diye öyle diyorum yazılan yerlerde yanlış yazışıyor sabah birisi diyor ki 11 ekim miş batınız dedi yok dedim değil 2 ekimKanki benim hatam yok bak ilk mesajlara hatta sana bat sormuşum kızmışsın batım yok diyebugün ilk mesajları okumuştum lan dedim kızın biri beni terslemişti kimdi o bakayım dedim anaaa bide baktım ki o senmişsin
amin canım benim bir anda oluverdi işte basıl sevinçliyim anlatamam gerçek mi diye düşünüyorum o denli karmaşıkmış bu duygularYa gerçekten çok duygulandım ve mutlu oldum Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Tabi şubatta ocaktada bayadır varım canım daha önceden hatta ne çok zaman olmuş yaaŞubat ayında varmıydın canım
Şubat'ta gebe kaldım ama Haziran'da sonlandırmak zorunda kaldım, belki hatırlarsın genetik sorun vardı bebekte o yüzden sonlandırmak zorunda kalmıştıkTabi şubatta ocaktada bayadır varım canım daha önceden hatta ne çok zaman olmuş yaa
Şubat'tan gelen başka arkadaşlar var mı?Tabi şubatta ocaktada bayadır varım canım daha önceden hatta ne çok zaman olmuş yaa
My_Moonlight06 var arada giriyor SerSemAl var oda arada giriyor etiket olursa okuyorlar sanırımŞubat'tan gelen başka arkadaşlar var mı?
Regli bitecek tamam en 5 gün içinde yapılır benim bir damla gelmişti en son diye ertesi güne sarktıKeşke cevap veren olsaSafransari
My_Moonlight06 var arada giriyor SerSemAl var oda arada giriyor etiket olursa okuyorlar sanırım
Ama ben erken yumurtlama görüyorumRegli bitecek tamam en 5 gün içinde yapılır benim bir damla gelmişti en son diye ertesi güne sarktı
Evet kuzum hamileyim ben ama herhangi bi sorunuz olursa seve seve yardımcı olmak isterimSerSemAl hamileydi sanki
Bildigim kadariyla cekmiyolar lekelenme devam ederken onu sormaniz lazim ama diger arkadaslarda cevap versinKeşke cevap veren olsaSafransari
Merhaba canım, sen Şubat'ta hamile değilmiydin. Ben hamileydim ama Haziran'da sonlandırmak zorunda kaldıkEvet kuzum hamileyim ben ama herhangi bi sorunuz olursa seve seve yardımcı olmak isterim
Teşekkür ederim canım inşallah senin gibi cevap veren olurBildigim kadariyla cekmiyolar lekelenme devam ederken onu sormaniz lazim ama diger arkadaslarda cevap versin
Şubatta öğrendim sonra sonlandı kuzum kanamam oldu inşallah herşey gönlünce olsunMerhaba canım, sen Şubat'ta hamile değilmiydin. Ben hamileydim ama Haziran'da sonlandırmak zorunda kaldıkçünkü bebekte genetik sorun vardı bu ay tekrar gebelik düşünüyorum inşallah bu sefer sağlıklı olur
Teşekkür ederim canım inşallah senin gibi cevap veren olur
Az önce tekrar yaptım sabahkinden daha koyuKuzum benim testler de çok silik gidiyordu. Hep akşam 6-8 arası bi saatte yapıyordum. Bi arkadaş tavsiye etti sabahki ikinci idrarla yapmamı. Sadece yarım bardak su ve bir bardak da çay içtim. Üç gündür bu şekilde test yapıyorum ve gerçekten koyulaştı. Bugün de pik oldu. Günde iki kere yapmayı tavsiye edenler de var
İtiraf edeyim aslında pco ve pcos ne bilmiyordum batım yok ne Ya diyordum sonra öğrendimAhahahahaj kız terslemedim ki sen öyle anlamışsın benim batım yok bat tarihim yok ki gerçekte adet olmuyorum diye öyle diyorum yazılan yerlerde yanlış yazışıyor sabah birisi diyor ki 11 ekim miş batınız dedi yok dedim değil 2 ekimsenlik bir durum değil bebeğim yanlış anlamışsın hem öyle yazsa bile ne olacak takılmıyorum ki rahat ol sen
Yaa kaderimiz aynıymış gebe kalmak iyi de mühim olan sağlıkla kucağımıza almak, inşallah sağ salim kucağımıza alırızŞubatta öğrendim sonra sonlandı kuzum kanamam oldu inşallah herşey gönlünce olsun❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?