Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şubat ayında varmıydın canım

Ahahahahaj kız terslemedim ki sen öyle anlamışsın benim batım yok bat tarihim yok ki gerçekte adet olmuyorum diye öyle diyorum yazılan yerlerde yanlış yazışıyor sabah birisi diyor ki 11 ekim miş batınız dedi yok dedim değil 2 ekim senlik bir durum değil bebeğim yanlış anlamışsın hem öyle yazsa bile ne olacak takılmıyorum ki rahat ol sen

Tabi şubatta ocaktada bayadır varım canım daha önceden hatta ne çok zaman olmuş yaa
Şubat'ta gebe kaldım ama Haziran'da sonlandırmak zorunda kaldım, belki hatırlarsın genetik sorun vardı bebekte o yüzden sonlandırmak zorunda kalmıştık

Evet kuzum hamileyim ben ama herhangi bi sorunuz olursa seve seve yardımcı olmak isterim
Merhaba canım, sen Şubat'ta hamile değilmiydin. Ben hamileydim ama Haziran'da sonlandırmak zorunda kaldık çünkü bebekte genetik sorun vardı bu ay tekrar gebelik düşünüyorum inşallah bu sefer sağlıklı olur

Şubatta öğrendim sonra sonlandı kuzum kanamam oldu inşallah herşey gönlünce olsun

Teşekkür ederim canım inşallah senin gibi cevap veren olur
Yaa belki cektiren olmamistir ondan cevapsiz kalmissindir. Basincla rahim icine sivi gonderdikleri icin aktif bi kanamada cekmiyolar onu biliyorum ama senin lekelenmen var enfeksiyon gibi akinti durumunda da cekmiyolarsa eger lekede de cekmezler zannimca miktar olarak ayni cunku nerden baksan

Az önce tekrar yaptım sabahkinden daha koyu

Eklentiler

• 9F6FC959-98B6-41BE-8D59-3045395819CF.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 58
İtiraf edeyim aslında pco ve pcos ne bilmiyordum batım yok ne Ya diyordum sonra öğrendim neyse sen yok deyince öyle araya bi yere yazdım seni listem tarih sıralı olduğu için seni 11 Ekim sandılar galiba tamam canım sıkıntı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…