- 15 Mayıs 2022
- 3.615
- 2.968
- 83
- 29
- Konu Sahibi mucizeOldu
-
- #4.461
Ama ben bunda silik bi çizgi görüyorumbata 7 gün kala tabiki erken daha pis gaza gelen ben
INSALLAH canım benim❤Yaa kaderimiz aynıymış gebe kalmak iyi de mühim olan sağlıkla kucağımıza almak, inşallah sağ salim kucağımıza alırız
Evet oda hamile geçenlerde haber vermiştim hamileyim diye denk geldik konıştukSerSemAl hamileydi sanki
Tamam ozaman 1. -2.-3- günde birinde yapılır ama hemen arkasından ilişki yasak bir kaç gün sonra serbest doktora bir danış bunu o seni doğru yönlendirir bi ne dersek yanlış olur kiAma ben erken yumurtlama görüyorum
Ahahhahaha olsun ya ne olacakİtiraf edeyim aslında pco ve pcos ne bilmiyordum batım yok ne Ya diyordum sonra öğrendimneyse sen yok deyince öyle araya bi yere yazdım seni listem tarih sıralı olduğu için seni 11 Ekim sandılar galiba tamam canım sıkıntı yok
Bugün adetimin 7 gibi kahverengi sefafsi akintı geliyor yarina randevu aldım çekilirse sıkıntı olur mu iki üç gün korunurum canım teşekkür ederimTamam ozaman 1. -2.-3- günde birinde yapılır ama hemen arkasından ilişki yasak bir kaç gün sonra serbest doktora bir danış bunu o seni doğru yönlendirir bi ne dersek yanlış olur ki
Keşke sorsaydın doktora ama şöyle yap yarın gidince söyle bilinsin detaylı konuşmak gerekiyor bu konularda çünkü önemli yarın söyle mutlaka herhangi bir şey varsa yapmaz zatenBugün adetimin 7 gibi kahverengi sefafsi akintı geliyor yarina randevu aldım çekilirse sıkıntı olur mu iki üç gün korunurum canım teşekkür ederim
Canim hiç bilgim yok bu konuda.Keşke cevap veren olsaSafransari
Ankara’da 8-9 kadın dr beni görmüştür ama dünkü bakış açısıyla bakan hiç olmamıştı. Bunların uzmanlık alanı direkt döllenme olduğu için farklı bir vizyonları var acaba bi ön görüşme yapsan mı ki? Adet kısalması (bu arada döngülerim 25 olan gün de var, 27, 27, 27, 26, 25,27) gibi ilerliyor.
Benim ilk dr her şeyin mükemmel git aşkını yaşa dediğinde 2 senem gittikeske o zamanlar uzmanlık alanı bu olan bir dr görüşüp öyle korunsaymışım
Neyse bakalım güzel olacak inşallah. Hani olacaksa onu yaşarız, olmayacaksa onu görürüz inşallahaşırı pozitifim kasımda kapışırız inşallah
Belki senin bu ay bile olabilir. Hem neden olmasın? Allahım inşallah aminnasıl güzel moral olur
Ya hamilelik testi mi yapsanKızlar bugün kü testim size de atayım koyuncıktı yine
Kız daha 20 ci gündeyim sanmam ya 3 gündür koyuYa hamilelik testi mi yapsan
Canım sen Şubat'ta varmıydın? Seni bir yerden hatırlıyorum sanki ama nereden çıkaramadımCanim hiç bilgim yok bu konuda.
Ama çekmeden önce her ihtimale karşı hamilelik tahlili yapılır sanırım.
Korunmadin bu ay sonuçta.
Benim de bu ay şeffaf akıntıdan birkaç gün sonra pik olmuştu, takibini yapmaya devam etmelisin bence yarından itibarenKızlar bugün 14. Gundeyim.
Ovulasyona dün başlayacaktım ama unuttum, misafir vardı.
Bugün yumurtlama akıntım oldu baya.
Ovulasyon da yaptım ama silik baya.
Benim akıntım ile yumurtlamam ayni anda olmuyor hiç.
Kızlar kendimden alıntı yapıyorum aynı durumda olan varsa kafa karışıklığı yaratmayayım. Forumda konuştuğum arkadaşlar oldu bu durum çok normalmiş gece bile yumurtlama olabilir sonuçta. Ben 4 saatte lh düşmüş diye kendimce yorum yaptım. İnternette gördüklerim farklı bi konuymuşKızlar ovülasyon testiyle beynimi yakıyorum şu an sırf merakımdan paraya kıyıp farklı marka test aldım gidipÜsttekiler saat 12:30 alttakiler 16:30. 4 saatte neyin çatlaması bu mümkün mü böyle bişey. Şoktayım şu an. Yumurta varsa bile nasıl bi yumurta bu sabahki idrarım daha koyuydu ama yine de bu kadar fark çıkar mı. Kafamda çok deli sorular
Ekleme yapıyorum Google’a sordum. Sanırsam bu minnak bi yumurtaymış. Döllenme olacağını sanmam ama napalım bu ayki yumurtamızdan civciv çıkmayacak sanırım. Hayırlısı
Temmuz ağustosta vardımCanım sen Şubat'ta varmıydın? Seni bir yerden hatırlıyorum sanki ama nereden çıkaramadım
Canim adamları akşamda akşama zor yakaliyoruz.Kızlar kendimden alıntı yapıyorum aynı durumda olan varsa kafa karışıklığı yaratmayayım. Forumda konuştuğum arkadaşlar oldu bu durum çok normalmiş gece bile yumurtlama olabilir sonuçta. Ben 4 saatte lh düşmüş diye kendimce yorum yaptım. İnternette gördüklerim farklı bi konuymuşYumurtamı seviyorum sıkıntı yok Yumurtlama kaçmasın diye günde iki kere test yapmayı da tavsiye ediyorlar. Benim durumumda gebelik yaşayan da var. Şu durumda ben de bunu tavsiye edebilirim. Eğer akşam yapsaydım yumurtlama kaçacaktı.Koyulaşma başlayınca günde iki test faydalı olabilir bence. Kendim tecrübe etmiş oldum
Canım merhaba 8 tane yedim ve test yaptım ama yine hala silik olmamışBolca ye şifa olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?