Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tamam ozaman 1. -2.-3- günde birinde yapılır ama hemen arkasından ilişki yasak bir kaç gün sonra serbest doktora bir danış bunu o seni doğru yönlendirir bi ne dersek yanlış olur ki
Bugün adetimin 7 gibi kahverengi sefafsi akintı geliyor yarina randevu aldım çekilirse sıkıntı olur mu iki üç gün korunurum canım teşekkür ederim

Bugün adetimin 7 gibi kahverengi sefafsi akintı geliyor yarina randevu aldım çekilirse sıkıntı olur mu iki üç gün korunurum canım teşekkür ederim
Keşke sorsaydın doktora ama şöyle yap yarın gidince söyle bilinsin detaylı konuşmak gerekiyor bu konularda çünkü önemli yarın söyle mutlaka herhangi bir şey varsa yapmaz zaten

Kızlar ovülasyon testiyle beynimi yakıyorum şu an sırf merakımdan paraya kıyıp farklı marka test aldım gidip Üsttekiler saat 12:30 alttakiler 16:30. 4 saatte neyin çatlaması bu mümkün mü böyle bişey. Şoktayım şu an. Yumurta varsa bile nasıl bi yumurta bu sabahki idrarım daha koyuydu ama yine de bu kadar fark çıkar mı. Kafamda çok deli sorular
Ekleme yapıyorum Google’a sordum. Sanırsam bu minnak bi yumurtaymış. Döllenme olacağını sanmam ama napalım bu ayki yumurtamızdan civciv çıkmayacak sanırım. Hayırlısı

Eklentiler

• 07B8894A-1025-4E64-BEB7-DDEC6F4926FC.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 55
  • 795039D5-88EE-4689-8208-9276CA772C4E.webp
    62,2 KB · Görüntüleme: 51

Kuzum açıkçası tüp bebek gibi ileri seviye bir tedavi eşim de ben de düşünmüyoruz, aslında takviye dışında ilaç kullanımı gerektirecek her türlü tedaviye kapalıyız şimdilik, yani olmazsa olmuyor çocuğumuz diyerek konuyu kapatacağız biz, doktora sadece olmama nedenini öğrenmek için ve bir sorun varsa ilaçsız tedavi seçeneği olacak küçük bir şey mi ona bakmak için gideceğiz. Ama ileride fikrimizin değişme ihtimaline karşılık iyi doktorları da aklımda tutmaya çalışıyorum tabii ki kimdi doktorun acaba?
Bu pozitif ruh hali ile bence güzel haberi yakın zamanda alacaksın yürekten inanıyorum
Ben test yaptım bugün iki kere maalesef negatif henüz adet olmadım bekliyorum artık kırmızıları ama...

Kızlar bugün kü testim size de atayım koyuncıktı yine

Eklentiler

• C6E600F4-BA18-4920-8305-D31044A51DB3.webp
    43,1 KB · Görüntüleme: 54
  • 417BA079-2DA0-4190-8DA4-9671ACD86635.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 50
  • A890A445-EBE7-48F0-BF75-C06CB99C02A5.webp
    64,5 KB · Görüntüleme: 62
Kızlar bugün 14. Gundeyim.
Ovulasyona dün başlayacaktım ama unuttum, misafir vardı.
Bugün yumurtlama akıntım oldu baya.
Ovulasyon da yaptım ama silik baya.
Benim akıntım ile yumurtlamam ayni anda olmuyor hiç.

Kızlar bugün 14. Gundeyim.
Ovulasyona dün başlayacaktım ama unuttum, misafir vardı.
Bugün yumurtlama akıntım oldu baya.
Ovulasyon da yaptım ama silik baya.
Benim akıntım ile yumurtlamam ayni anda olmuyor hiç.
Benim de bu ay şeffaf akıntıdan birkaç gün sonra pik olmuştu, takibini yapmaya devam etmelisin bence yarından itibaren

Kızlar kendimden alıntı yapıyorum aynı durumda olan varsa kafa karışıklığı yaratmayayım. Forumda konuştuğum arkadaşlar oldu bu durum çok normalmiş gece bile yumurtlama olabilir sonuçta. Ben 4 saatte lh düşmüş diye kendimce yorum yaptım. İnternette gördüklerim farklı bi konuymuş Yumurtamı seviyorum sıkıntı yok Yumurtlama kaçmasın diye günde iki kere test yapmayı da tavsiye ediyorlar. Benim durumumda gebelik yaşayan da var. Şu durumda ben de bunu tavsiye edebilirim. Eğer akşam yapsaydım yumurtlama kaçacaktı.Koyulaşma başlayınca günde iki test faydalı olabilir bence. Kendim tecrübe etmiş oldum

Canim adamları akşamda akşama zor yakaliyoruz.
Testten 4 saat sonra nerden bulalım
Canim çatlama olduktan sonra hemen o saatler döllenme olması gerekiyor diye biliyorum. 24 saat içinde dolleniyir olmasi gerekiyordu sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…