Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eveeet bugünde ben elendim
Dayanamadım kan verdim beta 1.63 çıktı bat a 3 gün var
Bu ayda yok maalesef bundan sonraki aylarda olmayacak ama umut etmeye sanki ilk kez deniyormuşuz gibi heyecan yapmaya devam edeceğiz böyle konuşma inşallah diğer ay olur diye teselli veren CANIM arkadaşlar olacak bu beklediğim 22. ayım
Kurban olduğumu incitmek asla istemem ama işte bi yerde kırılıyor umut

Merhaba ovülasyon testi yaptınız mı ? Daha önceki kan değerleriniz kaç çıkıyordu?

Sizin ile ilgili kararı duygularınız size verdirecektir. Hislere çok inanırım. Yapmak istemiyorsanız en doğrusu budur
Ama benim keşkelerim oldu bu süreçte. Çok dra gitmiştim başka bir problem vardı ama her dr vizyonu farklı olabiliyor ve bazen farklı bir açıdan bakmamıza yardımcı olabiliyor. Keske uzmanlık alanı histoloji olan bir dr ile öncesinde görülseymişim dedim bir de tecrübeli hekimler farklı oluyor genelde görece olarak genç hekimlerle yol almıştım.
yani kader kısmet bazı şeyler bundan sonra yol haritasını daha dikkatli oluşturacağım kendi açımdan.
Dr Sevtap hamdemir. Ankara medicanın dr.
Bakalım şimdi nasıl ilerleyeceğiz. Yeterli bir yumurta oluşturabilirsem sonrasında işler daha kolaylaşacak gibi hissediyorum En azından yaş parametresinin olumsuzluklarına daha dirençli olabilirim
Ben de test yaptım benim de negatif ama gel gör ki hala kırmızı kart yemedim. Eşim de şehir dışına çıktı yetişebilirse bu ay gideceğiz adetin 2. Gününde yetişmezse sonraki ayı bekleyeceğiz.
Güzel bir dönem beni seni hepimizi bekliyor. Sıfırdan kendimizi hazırlayacağız ve 2023 olmadan güzel haberleri alacağız inşallah. Aşırı pozitifim Çünkü bir şey düşünüyorsam, aklıma yatıyorsa vardır bir hayır elbet

Olumlu ya da olumsuz bi umut vermek istemem ama ben de bata 3 gün kala 1.55le yok demiştim sonra o değer yükseldi. İsterseniz regl gününüzü bekleyin benim başka nedenlerle 19.haftada gebeliğim sonlandı. Eğer varsa siz sağlıkla kucağınıza alın inşAllah

Canım merhaba 8 tane yedim ve test yaptım ama yine hala silik olmamışEki Görüntüle 3143491
O oldu sen rahat ol relax çatladı benimde böyle çatlamıştı yani yükselme gibi ama çatlamıştı sabah daha görünür olacak yarında biraz havuç ye yine değerlendirmeyi unutma herşey havuç değil Hikmet havuçta değil

Canim adamları akşamda akşama zor yakaliyoruz.
Testten 4 saat sonra nerden bulalım
Canim çatlama olduktan sonra hemen o saatler döllenme olması gerekiyor diye biliyorum. 24 saat içinde dolleniyir olmasi gerekiyordu sanki.
Bilmiyorum ki canım bi tuhaflık oldu zaten bilemiyorum. Yumurta da canlı kalıyor yine 1-2 gün. Nasipse yakalar bakalım. Ben çok şaşırdım bugün böyle bişey görünce

Beni çok rahatlatıyorsun valla çok sağol Allah büyük inşallah bu defa sağlıkla olur.

Şubat'ta gebe kaldım ama Haziran'da sonlandırmak zorunda kaldım, belki hatırlarsın genetik sorun vardı bebekte o yüzden sonlandırmak zorunda kalmıştık
Hatırlıyorum canım ya çok üzüldüm inşallah sağlıklı gebelik elde edersin senin gebe kalma sorunun yok ama genetik dolaylı sıkıntılıydı diye biliyorum tüp bebekte genetik tanımı yapılan tüp benek sanırım bu konu da şansını artırır benim herhangi bir genetik tanım yok o nedenle sağlıklı ilerler diye dua ediyorım artık

Evet canım , PGT ama yaptıracak imkan yok şimdilik maalesef ama doğal yolla 4'te 1 sağlıklı olma şansı var 2 gitti 2 kaldı risk yine ama insan ümit ediyor.

Canım Allahım sabır versin inşallah
Benimde ilk hamileliğimde 1,.. küsüratlı çıkmıştı gebelik yok dedilerdi sonra bir kaç gün sonra evde test yaptım ve pozitif çıkmıştı sonra kan verdim ve değerim yükselmişti ama kan pıhtılaşmam varmış o yüzden kimyasal gebelik yaşadım onda yani yükselebilir değer 1,..çıkınca inşallah yükselir

Kızlar yarın ilk idrarla test yapıcam benle yapan var mı çarşamba gününü bekleyemicem gaza geldim bugün yapanlardan 15 bat olanlar benimki gerçi ya 14 bat yada 15 bat adetim biraz düzensiz bu aralar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…