- 1 Ekim 2018
- 1.200
- 773
- 123
- Konu Sahibi mucizeOldu
-
- #4.481
Muhakkak bir yerlerde yazışmışızdır.Temmuz ağustosta vardım
Kpss sayfalarının ve diyet sayfalarının daimi üyesiyim bir de. Bunlarda da olabilir.
Benim de 2 gün köyü çıkmıştı canim geçen ay.Canım merhaba 8 tane yedim ve test yaptım ama yine hala silik olmamışEki Görüntüle 3143491
Aynen ya hafif silikleşmiş de ama yinede çatlamamış :)Benim de 2 gün köyü çıkmıştı canim geçen ay.
Yarın siliklesir büyük ihtimal.
Merhaba ovülasyon testi yaptınız mı ? Daha önceki kan değerleriniz kaç çıkıyordu?Eveeet bugünde ben elendim
Dayanamadım kan verdim beta 1.63 çıktı bat a 3 gün var
Bu ayda yok maalesef bundan sonraki aylarda olmayacak ama umut etmeye sanki ilk kez deniyormuşuz gibi heyecan yapmaya devam edeceğiz böyle konuşma inşallah diğer ay olur diye teselli veren CANIM arkadaşlar olacak bu beklediğim 22. ayım
Kurban olduğumu incitmek asla istemem ama işte bi yerde kırılıyor umut
Daha belli olmaz ama ya yinede çok düşük değil ölçmeye devam ben oldum olucam gibi takip ediyorum amaBağıra bağıra geliyor adet sanırım bak bugün 36.6 ya kadar düştü @pozitifbiri
Sizin ile ilgili kararı duygularınız size verdirecektir. Hislere çok inanırım. Yapmak istemiyorsanız en doğrusu budurKuzum açıkçası tüp bebek gibi ileri seviye bir tedavi eşim de ben de düşünmüyoruz, aslında takviye dışında ilaç kullanımı gerektirecek her türlü tedaviye kapalıyız şimdilik, yani olmazsa olmuyor çocuğumuz diyerek konuyu kapatacağız biz, doktora sadece olmama nedenini öğrenmek için ve bir sorun varsa ilaçsız tedavi seçeneği olacak küçük bir şey mi ona bakmak için gideceğiz. Ama ileride fikrimizin değişme ihtimaline karşılık iyi doktorları da aklımda tutmaya çalışıyorum tabii kikimdi doktorun acaba?
Bu pozitif ruh hali ile bence güzel haberi yakın zamanda alacaksın yürekten inanıyorum
Ben test yaptım bugün iki kere maalesef negatif henüz adet olmadım bekliyorum artık kırmızıları ama...
Olumlu ya da olumsuz bi umut vermek istemem ama ben de bata 3 gün kala 1.55le yok demiştim sonra o değer yükseldi. İsterseniz regl gününüzü bekleyin benim başka nedenlerle 19.haftada gebeliğim sonlandı. Eğer varsa siz sağlıkla kucağınıza alın inşAllahEveeet bugünde ben elendim
Bu ayda yok maalesef bundan sonraki aylarda olmayacak ama umut etmeye sanki ilk kez deniyormuşuz gibi heyecan yapmaya devam edeceğiz böyle konuşma inşallah diğer ay olur diye teselli veren CANIM arkadaşlar olacak bu beklediğim 22. ayım
O oldu sen rahat ol relax çatladı benimde böyle çatlamıştı yani yükselme gibi ama çatlamıştı sabah daha görünür olacak yarında biraz havuç ye yine değerlendirmeyi unutma herşey havuç değil Hikmet havuçta değilCanım merhaba 8 tane yedim ve test yaptım ama yine hala silik olmamışEki Görüntüle 3143491
Bilmiyorum ki canım bi tuhaflık oldu zaten bilemiyorum. Yumurta da canlı kalıyor yine 1-2 gün. Nasipse yakalar bakalım. Ben çok şaşırdım bugün böyle bişey görünceCanim adamları akşamda akşama zor yakaliyoruz.
Testten 4 saat sonra nerden bulalım
Canim çatlama olduktan sonra hemen o saatler döllenme olması gerekiyor diye biliyorum. 24 saat içinde dolleniyir olmasi gerekiyordu sanki.
Beni çok rahatlatıyorsun valla çok sağol Allah büyük inşallah bu defa sağlıkla olur.O oldu sen rahat ol relax çatladı benimde böyle çatlamıştı yani yükselme gibi ama çatlamıştı sabah daha görünür olacak yarında biraz havuç ye yine değerlendirmeyi unutma herşey havuç değil Hikmet havuçta değil
Hatırlıyorum canım ya çok üzüldüm inşallah sağlıklı gebelik elde edersin senin gebe kalma sorunun yok ama genetik dolaylı sıkıntılıydı diye biliyorum tüp bebekte genetik tanımı yapılan tüp benek sanırım bu konu da şansını artırır benim herhangi bir genetik tanım yok o nedenle sağlıklı ilerler diye dua ediyorım artıkŞubat'ta gebe kaldım ama Haziran'da sonlandırmak zorunda kaldım, belki hatırlarsın genetik sorun vardı bebekte o yüzden sonlandırmak zorunda kalmıştık
Evet canımHatırlıyorum canım ya çok üzüldüm inşallah sağlıklı gebelik elde edersin senin gebe kalma sorunun yok ama genetik dolaylı sıkıntılıydı diye biliyorum tüp bebekte genetik tanımı yapılan tüp benek sanırım bu konu da şansını artırır benim herhangi bir genetik tanım yok o nedenle sağlıklı ilerler diye dua ediyorım artık
Sürekli relaxım rahatım gibi cümleler söyle sesli kendine tamam mı çok öenemliBeni çok rahatlatıyorsun valla çok sağol Allah büyük inşallah bu defa sağlıkla olur.
Rabbim inşallah yormaz güzel günler verir tez vakitte hiç birine gerek kalmadan dilerim hemen kabul olur bu duam aminEvet canım, PGT ama yaptıracak imkan yok şimdilik maalesef ama doğal yolla 4'te 1 sağlıklı olma şansı var 2 gitti 2 kaldı risk yine ama insan ümit ediyor.
Amin teşekkür ederim canımRabbim inşallah yormaz güzel günler verir tez vakitte hiç birine gerek kalmadan dilerim hemen kabul olur bu duam amin
Senin güzel haberini hep bekleyeceğim canım arkadaşım benim yaşadıklarıma şahidim tez vakitte sağlık sıhhatli inşallahAmin teşekkür ederim canım
Bende subatts hamile kalmistim sonra kalbi durdu maalesefŞubat'tan gelen başka arkadaşlar var mı?
Canım Allahım sabır versin inşallahEveeet bugünde ben elendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?