Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bide bu ay doktor takip etti hem famera hem ovitrelle kullandım oysaki ne bende ne eşimde hiç bir sıkıntı yok hormonlar kan değerli normal olmayınca olmuyor işte napalım yapacak bişey yok ama üzülüyor işte insan

Kızlar yarın ilk idrarla test yapıcam benle yapan var mı çarşamba gününü bekleyemicem gaza geldim bugün yapanlardan 15 bat olanlar benimki gerçi ya 14 bat yada 15 bat adetim biraz düzensiz bu aralar
Günaydın, yaptın mı ? Ya çok tuhaf kızlar birbirimizin çişini soruyoruz güzel şeylere vesile olsun inşallah

Daha belli olmaz ama ya yinede çok düşük değil ölçmeye devam ben oldum olucam gibi takip ediyorum ama
Aynen bugün ölçtüm 36.8 oldu ama bilmiyorum ya artık her şeye hazırlıklıyım pozitifbiri de uğramaz oldu buraya nereden kız yarı bıraktın gittin bizi

Eklentiler

• BAF46D50-8B29-44E3-8111-6B212C59FC25.webp
    32 KB · Görüntüleme: 39
Şu etiketlemeyi bana da anlatın bir ara, hayrınızaa
Günaydın tatlim @ bu işareyi koyup hemen ardından istediğin kişinin ismini yazıcaksın mesela @ TASUU ben şimdi arada boşluk bıraktım sana göstermek için
Ama sen yazdığın @ işareden hemen sonra yaz boşluk bırakma

Yaparsan beni de etiketle biraz daha beklicem ben ya
Günaydın kuzum nasilsin? şimdi gördüm ateş tablonu
Adetin 28. Günü 36.8e yükselmiş
Dün düşük isıydı bugün yükselmiş
İnşaallah hamilelik olur daha da artar gider
Kaç günde bir adet göruyorsun?

Kızlar yumurtlama zamani yaşadiginiz belirtileri yaza bilirmisiniz?
Ginnys aşko yeni hamişimiz sensin bi el at bu mevzuya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…