Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Son 3 günüm kaldı canım bu ay 30 günde bir adet olmuş olacağım cuma günü beklenen adet tarihim. Niyetse geri düşecek gibi hissim var adet olacak gibi hissediyorum dün öyle düştükten sonra umudum kalmadı zaten

Olmayınca olmuyor demeyin belki de olmuştur bat gününüzün geçmesini bekleyin.

Canını sıkma itiraf ediyorum dün okuldan 3 gibi gelince ben de yaptım negatif sonradan çizgi bile çıkmadı umudum da kalmadı ama yine de bekliyorum gecikince yapalım bir de bakalım gecikirse
Tmm canım ben elendim ama bu ay eminim galiba prolaktinim yüksek ondan hissetmiştim yumurtlamam olmadı bu ay akıntım hiç olmadı çünkü tuhafımada gitmişti zaten hayırlısı artık

Ginnys yok demi yorumlayalım demiştin erken mi olsa cıkarmıydı 29 eylül pik 30 eylül çatlama olmuştu bugün sabah ilk idrarla yaptım

Eklentiler

• IMG_20221011_082806.webp
    32,8 KB · Görüntüleme: 65
Tmm canım ben elendim ama bu ay eminim galiba prolaktinim yüksek ondan hissetmiştim yumurtlamam olmadı bu ay akıntım hiç olmadı çünkü tuhafımada gitmişti zaten hayırlısı artık
Her ay akıntım oluyor güzel de yumurtladığımı hissediyorum ama niyeyse olmuyor ben de doktora gideceğim adet olunca inşallah

Kızlar yumurtlama zamani yaşadiginiz belirtileri yaza bilirmisiniz?
Ginnys aşko yeni hamişimiz sensin bi el at bu mevzuya
Yaa ben çok el attım o kadar yazdım uzun uzun okumadınız demekki bassanız kitap olurdu yumurtalam zamanı testle takip ediyorum. Benim akıntım çok az oluyor şeffaf uzayan akıntı bebeğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…