- 10 Ağustos 2021
- 5.751
- 4.507
- 103
- Konu Sahibi mucizeOldu
-
- #4.541
4 gün sonra yeniden yap bence sen pik gördün eğer 3 deneme pik görüp tutmazsa hemen hsg ve sperm testi gerekliymiş çünkü tüm olanaklar olup tutmazsa bu ikisinin sağlıklı durumu kontrol edilmeliymişGinnys yok demi yorumlayalım demiştin erken mi olsa cıkarmıydı 29 eylül pik 30 eylül çatlama olmuştu bugün sabah ilk idrarla yaptım
Bu ilk ovulasyon testi ile deneme ozamn ikinci daha deneyelim böyle ovulasyon ile ama sperm testine hiç sıcak bakmıyor eşim iki tane çocuk var olursa olur modunda4 gün sonra yeniden yap bence sen pik gördün eğer 3 deneme pik görüp tutmazsa hemen hsg ve sperm testi gerekliymiş çünkü tüm olanaklar olup tutmazsa bu ikisinin sağlıklı durumu kontrol edilmeliymiş
Kız testle takip etdigini biliyordumYaa ben çok el attım o kadar yazdım uzun uzun okumadınız demekki bassanız kitap olurdu yumurtalam zamanı testle takip ediyorum. Benim akıntım çok az oluyor şeffaf uzayan akıntı bebeğim
Hsg ve sperm testini doktor uygun görürse mi yapıyor nasıl randevu almak lazım. Bir de aynı gün eşle gidip ikimizde baktırsak olur mu acaba .yaptırdınız mi daha önce süreç nasıl ilerliyor4 gün sonra yeniden yap bence sen pik gördün eğer 3 deneme pik görüp tutmazsa hemen hsg ve sperm testi gerekliymiş çünkü tüm olanaklar olup tutmazsa bu ikisinin sağlıklı durumu kontrol edilmeliymiş
Pzaman sen bekleme hsg çektir o onun kararı olsun ne dersin tani önce dene bir kaç defaBu ilk ovulasyon testi ile deneme ozamn ikinci daha deneyelim böyle ovulasyon ile ama sperm testine hiç sıcak bakmıyor eşim iki tane çocuk var olursa olur modunda
Çok belirtim yoktu ben o nedenle Ovulasyon testi tercihim oluyor tertemiz net çünkü varsa var yoksa yokKız testle takip etdigini biliyordum
Ama yumurtlama zamani belirtilerini bilmiyorum ki,arada kaynadi görmedim
Ben Türkiye’deyken özel doktorum planladık adetten hemen sonra hayta eşimde aynı gğn versin dedi ben regli oldum bitti verdik hemen doktorla ayarlayabiliyorsun özelse devlette bilmiyorımHsg ve sperm testini doktor uygun görürse mi yapıyor nasıl randevu almak lazım. Bir de aynı gün eşle gidip ikimizde baktırsak olur mu acaba .yaptırdınız mi daha önce süreç nasıl ilerliyor
Tamam canım benim öğlen tekrar test yapıcam 2 sat sıvı almadam durayımSürekli relaxım rahatım gibi cümleler söyle sesli kendine tamam mı çok öenemli
bat gecikip silik çizgiyle öğrenen bile var. ovüyle takip etmediysen neden olmasınnkızlar bata son 3 dün gece felaket şekilde midem bulandı uyuyamadım dik oturdum o şekilde uydum , bataa 7 gün kala tetsim negatif çıkmıştı acaba olur mu olur ki ? :)
takip etmedim kuzum hiç ne zaman çatlama oldu ne oldu bitti bilmiyorumbat gecikip silik çizgiyle öğrenen bile var. ovüyle takip etmediysen neden olmasınn
o zaman bekle derim ben :) 7 gün çok erken olduysa daha yerleşmeden bakmış bile olabilirsin. Bence sen birazcık daha bekle, pıhtılaşma vb gibi erken öğrenmeni gerektiren bir şey yoksa. Varsa kaçışın yok kırmızılar gelmeyecek zaten :) :)takip etmedim kuzum hiç ne zaman çatlama oldu ne oldu bitti bilmiyorum
Test yapmıştım negatif çıkmıştı ya o yüzden biliyodum regl olacağımı ve dediğim oldu cidden bu sabah regl oldum çok fena ağrım var bu ay da olmadı artık inşallah önümüzdeki ay umudumu kaybetmek yokSen gelir dersen evren de getirirgelmez o yani gelsin de 10 ay sonra gelsin baş üstüne
7 gün önce test zaten aşırı erken ya olabilir tabi ki niye olmasınkızlar bata son 3 dün gece felaket şekilde midem bulandı uyuyamadım dik oturdum o şekilde uydum , bataa 7 gün kala tetsim negatif çıkmıştı acaba olur mu olur ki ? :)
ay bide dün ben doktordaydım ulrasonla baktı rahime ve yumurtalıklara bence yoktur diye düşündüm olsaydı çıkmaz mıydı ultrasonda7 gün önce test zaten aşırı erken ya olabilir tabi ki niye olmasın
ay bide dün ben doktordaydım ulrasonla baktı rahime ve yumurtalıklara bence yoktur diye düşündüm olsaydı çıkmaz mıydı ultrasondao zaman bekle derim ben :) 7 gün çok erken olduysa daha yerleşmeden bakmış bile olabilirsin. Bence sen birazcık daha bekle, pıhtılaşma vb gibi erken öğrenmeni gerektiren bir şey yoksa. Varsa kaçışın yok kırmızılar gelmeyecek zaten :) :)
kese 5. haftadan sonra bile görünmüyo bazen. Ama rahimde kalınlaşma durumuyla iligli vs bi şey diyebilirdi. Biz daha çocuğun ç sini düşünmüyoken muayenede dr rahmin kalın görünüyo dur bi beta bakalım bu işler belli olmaz diyip istemişti nitekim regl için kalınlaşmış kendisi ama bi afallamıştım. Buraya üyeliğim de o günlere denk geliyor hattaay bide dün ben doktordaydım ulrasonla baktı rahime ve yumurtalıklara bence yoktur diye düşündüm olsaydı çıkmaz mıydı ultrasonda
Canim mide bulantısı hamilelikte 7.-8. haftada başlıyor.kızlar bata son 3 dün gece felaket şekilde midem bulandı uyuyamadım dik oturdum o şekilde uydum , bataa 7 gün kala tetsim negatif çıkmıştı acaba olur mu olur ki ? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?