Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ginnys yok demi yorumlayalım demiştin erken mi olsa cıkarmıydı 29 eylül pik 30 eylül çatlama olmuştu bugün sabah ilk idrarla yaptım
4 gün sonra yeniden yap bence sen pik gördün eğer 3 deneme pik görüp tutmazsa hemen hsg ve sperm testi gerekliymiş çünkü tüm olanaklar olup tutmazsa bu ikisinin sağlıklı durumu kontrol edilmeliymiş

4 gün sonra yeniden yap bence sen pik gördün eğer 3 deneme pik görüp tutmazsa hemen hsg ve sperm testi gerekliymiş çünkü tüm olanaklar olup tutmazsa bu ikisinin sağlıklı durumu kontrol edilmeliymiş
Bu ilk ovulasyon testi ile deneme ozamn ikinci daha deneyelim böyle ovulasyon ile ama sperm testine hiç sıcak bakmıyor eşim iki tane çocuk var olursa olur modunda

Yaa ben çok el attım o kadar yazdım uzun uzun okumadınız demekki bassanız kitap olurdu yumurtalam zamanı testle takip ediyorum. Benim akıntım çok az oluyor şeffaf uzayan akıntı bebeğim
Kız testle takip etdigini biliyordum
Ama yumurtlama zamani belirtilerini bilmiyorum ki,arada kaynadi görmedim

Hsg ve sperm testini doktor uygun görürse mi yapıyor nasıl randevu almak lazım. Bir de aynı gün eşle gidip ikimizde baktırsak olur mu acaba .yaptırdınız mi daha önce süreç nasıl ilerliyor

Hsg ve sperm testini doktor uygun görürse mi yapıyor nasıl randevu almak lazım. Bir de aynı gün eşle gidip ikimizde baktırsak olur mu acaba .yaptırdınız mi daha önce süreç nasıl ilerliyor
Ben Türkiye’deyken özel doktorum planladık adetten hemen sonra hayta eşimde aynı gğn versin dedi ben regli oldum bitti verdik hemen doktorla ayarlayabiliyorsun özelse devlette bilmiyorım

kızlar bata son 3 dün gece felaket şekilde midem bulandı uyuyamadım dik oturdum o şekilde uydum , bataa 7 gün kala tetsim negatif çıkmıştı acaba olur mu olur ki ? :)

kızlar bata son 3 dün gece felaket şekilde midem bulandı uyuyamadım dik oturdum o şekilde uydum , bataa 7 gün kala tetsim negatif çıkmıştı acaba olur mu olur ki ? :)
bat gecikip silik çizgiyle öğrenen bile var. ovüyle takip etmediysen neden olmasınn

takip etmedim kuzum hiç ne zaman çatlama oldu ne oldu bitti bilmiyorum
o zaman bekle derim ben :) 7 gün çok erken olduysa daha yerleşmeden bakmış bile olabilirsin. Bence sen birazcık daha bekle, pıhtılaşma vb gibi erken öğrenmeni gerektiren bir şey yoksa. Varsa kaçışın yok kırmızılar gelmeyecek zaten :) :)

Sen gelir dersen evren de getirir gelmez o yani gelsin de 10 ay sonra gelsin baş üstüne
Test yapmıştım negatif çıkmıştı ya o yüzden biliyodum regl olacağımı ve dediğim oldu cidden bu sabah regl oldum çok fena ağrım var bu ay da olmadı artık inşallah önümüzdeki ay umudumu kaybetmek yok

7 gün önce test zaten aşırı erken ya olabilir tabi ki niye olmasın

ay bide dün ben doktordaydım ulrasonla baktı rahime ve yumurtalıklara bence yoktur diye düşündüm olsaydı çıkmaz mıydı ultrasonda

ay bide dün ben doktordaydım ulrasonla baktı rahime ve yumurtalıklara bence yoktur diye düşündüm olsaydı çıkmaz mıydı ultrasonda
kese 5. haftadan sonra bile görünmüyo bazen. Ama rahimde kalınlaşma durumuyla iligli vs bi şey diyebilirdi. Biz daha çocuğun ç sini düşünmüyoken muayenede dr rahmin kalın görünüyo dur bi beta bakalım bu işler belli olmaz diyip istemişti nitekim regl için kalınlaşmış kendisi ama bi afallamıştım. Buraya üyeliğim de o günlere denk geliyor hatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…