Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet banada zaten hani rahim kalınlaşması demedi de regl olmana kaç gün var dedi bende 3 gün dedim tamam dedi sadece

Bebişim bir yere gitmedim yazlık evi kiraya vermek için işlemlerimiz vardı şehirdışındaydım bırakmadım kız sizi korkma :) sor bakem şimdi, Ateşin düşüp yükseldi mi sorun ne tam olarak? Hala da mirenim var dünden beri kafamı patlatıcam az kaldı, odaklanamıyorum
Aynen bugün ölçtüm 36.8 oldu ama bilmiyorum ya artık her şeye hazırlıklıyım pozitifbiri de uğramaz oldu buraya nereden kız yarı bıraktın gittin bizi

Bu bir yerleşme düşüşü olabilir. Bundan sonra yükselmesi umut verici. bata kaç günün var bebiş
Aynen bugün ölçtüm 36.8 oldu ama bilmiyorum ya artık her şeye hazırlıklıyım pozitifbiri de uğramaz oldu buraya nereden kız yarı bıraktın gittin bizi

Kızlar prolaktin testi tek adetliyken mi yaptırılıyor?
Ve prolaktin ilacı kullananlar o ay mı hamile kaldınız direk ilacdan sonra?

Bende gebelik planlamaya başladığımız için jinekolojiden muayene için randevu almıştım.Dün gittik kan ve idrar testi verdim.Alttan muayene etti İlk kez böyle bir muayene yaşadığım için ben kendimi biraz kastım zor geldi.. Gebeliğe engel hicbisey olmadığını söyledi,rahim duvarında da kalınlaşma var dedi.(1 ve 3 ekimde denememiz olmuştu) Regenesis max verdi kullanmaya başladım..bat 20 Ekim bakalım hayırlısı neyse o olsun.Allah isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin insallah

Canım merhaba bende bişeyler ters gidiyor sanırım bugün yine kıpkırmızı Eki Görüntüle 3143647
Hımmm bu biraz karışık bir durum doktora randevu almak zorundasın beni aşar bence çünkü üst üste okey ama ikinci yumurta oldu desek Buda ihtimal yarın bakalımatlatmaya çalışalım çatlamazsa sen bi doktor git durumun ne olduğu u anlamak gerekli adetin gecikir ztn bu şekilde muayene gerekli şuanda kesinlikle ama ikinci yumurtaysa bu da güzel sen mfk falan kullanıyormusun

Tamam canım benim teşekkür ederim
Yinede panik yapma ikinci yumurta olabilir muayene bu nedenle gerekli aslında istersen bekle istersen testle takip devam et bakalım yine olacak mı bunu da değerlendir yada doktora görün muayenede görüşür atak yapan yumurta olabilir gebelik olabilir mistik durum olabilir ayrıştırmak için zaman lazım testle anlamak için yada muayenede daha çabuk anlaşılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…