Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bir şey soracağım yaa hiç belirtisiz hamile kalan var mı yani belirti yok nadir bi ağrı hafif halsizlik le öylesine erken gebelik testi yapıp öğrenen ?

15 ekim bat yarın test yapsam çıkar mı acaba kızlar negatif görmekten çok korkuyorum
Hepimiz 15 ekimi dört gözle bekliyoruz benimde 14-15 ama erken diye yapmıyorum birde hiç belirtim yok mesela kasık agrısı,halsizlik arasıra oluyor hep devamlı değil

Ben adet oluyorum Ginnys kahverengi geldi adet başlangıcı gibi, lh piki yumurtlama da değilmiş demekki değil mi canım
Bekleyelim bakalım biraz karışık bazen üzerine Görme oluyor bu durumlar ayrılmıyor kolay kolay adete yakın yumurtalam görmüş olmak ta olabiliyor o kadar çok durum var ki bir birinden ayırmak bir anda mümkün değil

Benimde reglim gelmedi goguslerim agriyor karnımda ve belimde hic agri yok sadece tamam kesin oldu diye gidiyorum sadece sari renkte akıntı buda basima ilk defa geliyor gebelik testide negatif hic bisey anlamadim bu ay vücudum benimle oyun oynuyor herhalde

Ben bu ay gerçekten vücuduma anlam veremedim. Yumurtlama gününden beri kasık ağrım bel ağrım var. Ama hamile değilim. 2 gün önce beta verdim 0.2 çıktı. Akıntım var ve idrarımda yağ tabakası ve tortu şeklinde beyaz şeyler var. İdrar yolu enfeksiyonu yok. Kanda mikrop yok. Herhangi bir sağlık sorunu yok. Ama gebelik de yok. 15inde adet olmam gerekiyor. Beklemedeyim hala. Çok ilginç gerçekten.

Canim hamilelik beklentisinde oldukça, herşeyi takip ediyoruz, vücudunuz da bizimle oyun oynuyor

Canim 2 gün üst üste kırmızı olsu, pik in 11. Günü geldi benim.
Benimde 27 pozitif 28 pozitif oldu sonra gece siliklesti sanırım regli halen gelmedi bi önceki ay 31 Ağustos pozitifti 13 eylulde gelmisti simdi 27 den hesaplarsam 15 gün geçti ne regli olabildim nede hamileyim hicte boyle olmazdı sinir oldum bari regli olsam rahatlasam diyorum

ay bide dün ben doktordaydım ulrasonla baktı rahime ve yumurtalıklara bence yoktur diye düşündüm olsaydı çıkmaz mıydı ultrasonda
Kese 5.haftada falan görünüyo diye biliyorum seninki olsa da daha 3 haftalık çok çok erken yani

Yumurtalamadam 14 gün sonra regl geliyor deniyor ama her zaman öyle değil demekki.

Sen inşallah hamilesindir, umut her zaman var

Yok canım kullanmıyorum doktora gittim yumurta atmış kendini dışarı yada hiç oluşmamış şuan görünür bi yumurta yok dedi ovulasyon testi ile uğraşma boşuna sadece seni pskolojik olarak yorar test yanlış demekki dedibak şuan yumurta yok pik gösteriyor dedi laboquick kullanıyordum yorumları da hep iyi aslında bilmiyorum gün aşırı ilişkiye gir sadece ilişkiden zevk almaya bak bi zorunluluk gibi değil de dedi.

Canim asıl bugün yumurta çok büyük sanırım, catlayamiyor yada hamilesin
Gittim doktora canım yumurta görünmüyor dedi bugün içinn zaten şuan kese de olmayacağına göre bilmiyorum valla ay sonu görücez bakalım bu ay baya değerlendirdik. Tutarsa artık inşallah sağlıkla olur.

ben şubat ayında kimyasal gebelik geçirdim.adet tarihimden 1 hafta sonra test yaptım o zaman bildim 2 gün sonrası kanamam başladı

Kızlar bana ovulasyon testi daha rahat geliyo ya aylardır test yapıyodum değerlendirdim en azından o günleri kaçırmadım kafam rahat diyodum bu ay test yapmadım bı de böyle deniyim dedim yine olmadı çok fazla gün saymadım o yüzden rahattım ama içimde de hep güzel degerlendirmedim duygusu vardı yumurtlama ne zaman oldu onu bile bilmiyorum gibi sizce ben yanlış mı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…