- Konu Sahibi mucizeOldu
-
- #4.581
Olsun canım üzülme her şey bu kafaya taktığımız için oluyor kesinlikle hem daha var bata bizim napalım Rabbim tez zamanda nasip eder hayırlıca biZede İnşAllahNegatif canım yaptım
Hepimiz 15 ekimi dört gözle bekliyoruz15 ekim bat yarın test yapsam çıkar mı acaba kızlar negatif görmekten çok korkuyorum
Bekleyelim bakalım biraz karışık bazen üzerine Görme oluyor bu durumlar ayrılmıyor kolay kolay adete yakın yumurtalam görmüş olmak ta olabiliyor o kadar çok durum var ki bir birinden ayırmak bir anda mümkün değilBen adet oluyorumGinnys kahverengi geldi adet başlangıcı gibi, lh piki yumurtlama da değilmiş demekki değil mi canım
2 gün koyu çıktı demişsin peki regli hangi tarihe göre geldi canım ilk pozitif çıktıgindami siliklestikten sonramiBenim de 2 gün köyü çıkmıştı canim geçen ay.
Yarın siliklesir büyük ihtimal.
Canim asıl bugün yumurta çok büyük sanırım, catlayamiyorCanım merhaba bende bişeyler ters gidiyor sanırım bugün yine kıpkırmızı Eki Görüntüle 3143647
Canim 2 gün üst üste kırmızı olsu, pik in 11. Günü geldi benim.2 gün koyu çıktı demişsin peki regli hangi tarihe göre geldi canım ilk pozitif çıktıgindami siliklestikten sonrami
Canim hamilelik beklentisinde oldukça, herşeyi takip ediyoruz, vücudunuz da bizimle oyun oynuyorBen bu ay gerçekten vücuduma anlam veremedim. Yumurtlama gününden beri kasık ağrım bel ağrım var. Ama hamile değilim. 2 gün önce beta verdim 0.2 çıktı. Akıntım var ve idrarımda yağ tabakası ve tortu şeklinde beyaz şeyler var. İdrar yolu enfeksiyonu yok. Kanda mikrop yok. Herhangi bir sağlık sorunu yok. Ama gebelik de yok. 15inde adet olmam gerekiyor. Beklemedeyim hala. Çok ilginç gerçekten.
Benimde 27 pozitif 28 pozitif oldu sonra gece siliklesti sanırım regli halen gelmedi bi önceki ay 31 Ağustos pozitifti 13 eylulde gelmisti simdi 27 den hesaplarsam 15 gün geçti ne regli olabildim nede hamileyim hicte boyle olmazdı sinir oldum bari regli olsam rahatlasam diyorumCanim 2 gün üst üste kırmızı olsu, pik in 11. Günü geldi benim.
Kese 5.haftada falan görünüyo diye biliyorum seninki olsa da daha 3 haftalık çok çok erken yaniay bide dün ben doktordaydım ulrasonla baktı rahime ve yumurtalıklara bence yoktur diye düşündüm olsaydı çıkmaz mıydı ultrasonda
Yumurtalamadam 14 gün sonra regl geliyor deniyor ama her zaman öyle değil demekki.Benimde 27 pozitif 28 pozitif oldu sonra gece siliklesti sanırım regli halen gelmedi bi önceki ay 31 Ağustos pozitifti 13 eylulde gelmisti simdi 27 den hesaplarsam 15 gün geçti ne regli olabildim nede hamileyim hicte boyle olmazdı sinir oldum bari regli olsam rahatlasam diyorum
Benim adet olacakmışım gibi ağrım oluyor. Ama akıntı olmuyor meselaKızlar yumurtlama zamani yaşadiginiz belirtileri yaza bilirmisiniz?
Ginnys aşko yeni hamişimiz sensin bi el at bu mevzuya
Yok canım kullanmıyorum doktora gittim yumurta atmış kendini dışarı yada hiç oluşmamış şuan görünür bi yumurta yok dedi ovulasyon testi ile uğraşma boşuna sadece seni pskolojik olarak yorar test yanlış demekki dedibak şuan yumurta yok pik gösteriyor dedi laboquick kullanıyordum yorumları da hep iyi aslında bilmiyorum gün aşırı ilişkiye gir sadece ilişkiden zevk almaya bak bi zorunluluk gibi değil de dedi.Hımmm bu biraz karışık bir durum doktora randevu almak zorundasın beni aşar bence çünkü üst üste okey ama ikinci yumurta oldu desek Buda ihtimal yarın bakalımatlatmaya çalışalım çatlamazsa sen bi doktor git durumun ne olduğu u anlamak gerekli adetin gecikir ztn bu şekilde muayene gerekli şuanda kesinlikle ama ikinci yumurtaysa bu da güzel sen mfk falan kullanıyormusun
Gittim doktora canım yumurta görünmüyor dedi bugün içinn zaten şuan kese de olmayacağına göre bilmiyorum valla ay sonu görücez bakalım bu ay baya değerlendirdik. Tutarsa artık inşallah sağlıkla olur.Canim asıl bugün yumurta çok büyük sanırım, catlayamiyoryada hamilesin
ben şubat ayında kimyasal gebelik geçirdim.adet tarihimden 1 hafta sonra test yaptım o zaman bildim 2 gün sonrası kanamam başladıBi fark yok canım ocak ayında bi kimyasal gebelik oldu bende adetten 2 gün önce test yaptım pozitif çıktı 5 gün sonra düşük oldu yani adetimden 3 gün sonra test yapmasaydım haberim bile olmayacaktı 3 gün gecikmeli adet oldum diyecektim ne ağrısı ne miktarı adetten farklı değildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?