- 24 Eylül 2022
- 747
- 380
- 33
- 36
- Konu Sahibi mucizeOldu
-
- #4.601
benim de aynı,umarım hepimiz istediğimiz sonuçları alırızBenim bat 17 Ekim, ama bence en iyisi adet gecikmesini beklemek kızlar.
Yumurtlama gününden sonra ilişki olmadı canım eşim yoktu yani olsaydi çıkardı diye düşünüyorum dun yaptim kaderim kadar beyazdı testYumurtalamadam 14 gün sonra regl geliyor deniyor ama her zaman öyle değil demekki.
Sen inşallah hamilesindir, umut her zaman var
Çok teşekkür ederim not aldım doktoru ne olur ne olmaz belki ileride fikrimiz değişir dursun kenardaSizin ile ilgili kararı duygularınız size verdirecektir. Hislere çok inanırım. Yapmak istemiyorsanız en doğrusu budur
Ama benim keşkelerim oldu bu süreçte. Çok dra gitmiştim başka bir problem vardı ama her dr vizyonu farklı olabiliyor ve bazen farklı bir açıdan bakmamıza yardımcı olabiliyor. Keske uzmanlık alanı histoloji olan bir dr ile öncesinde görülseymişim dedimbir de tecrübeli hekimler farklı oluyor genelde görece olarak genç hekimlerle yol almıştım.
yani kader kısmet bazı şeyler bundan sonra yol haritasını daha dikkatli oluşturacağım kendi açımdan.
Dr Sevtap hamdemir. Ankara medicanın dr.
Bakalım şimdi nasıl ilerleyeceğiz. Yeterli bir yumurta oluşturabilirsem sonrasında işler daha kolaylaşacak gibi hissediyorumEn azından yaş parametresinin olumsuzluklarına daha dirençli olabilirim
Ben de test yaptım benim de negatif ama gel gör ki hala kırmızı kart yemedim. Eşim de şehir dışına çıktı yetişebilirse bu ay gideceğiz adetin 2. Gününde yetişmezse sonraki ayı bekleyeceğiz.
Güzel bir dönem beni seni hepimizi bekliyor. Sıfırdan kendimizi hazırlayacağız ve 2023 olmadan güzel haberleri alacağız inşallah. Aşırı pozitifimÇünkü bir şey düşünüyorsam, aklıma yatıyorsa vardır bir hayır elbet
Kimse yok muuu kizlarKızlar erken gebelik yaptım bata 5 gün var daha hemen belirdi ikinci çizgi ama rengi soluk pembe değil
ben göremiyorum ay gerçi ben normalde de çok görmem aldırış etme banaKızlar erken gebelik yaptım bata 5 gün var daha hemen belirdi ikinci çizgi ama rengi soluk pembe değil
Bende cok silik goruyorum yada gormek istedigim icin oyle goruyorumben göremiyorum ay gerçi ben normalde de çok görmem aldırış etme bana
Ne diyelim canım hayırlısı inşallah kasımda aşk başkadır o zamanTest yapmıştım negatif çıkmıştı ya o yüzden biliyodum regl olacağımı ve dediğim oldu cidden bu sabah regl oldum çok fena ağrım var bu ay da olmadı artık inşallah önümüzdeki ay umudumu kaybetmek yok
Bizde test ile zaten bunu yorumladık bazı doktorlar testlere karşı çünkü iş baltalıyor onlar için neyse.. değerlendirmeye devam et ikinci kez yumurtlamış olabilirsin teste göre gidelim( doktorların ilişkiden zevk almaya bak lafını hiç anlamam insan eşinden zaten zevk almaz mı bazı doktorlar iyice şaşırdı görev mi yapıyoruz arkadaş çocuk yapmak istemek planlı yapmak işe gelmiyor çünkü olmazsa ve tedavilere baş vurursak daha iyi onlar için daha çok kazançlı neyse.. değerlendir canım sen muayene olman bir şey katmamışYok canım kullanmıyorum doktora gittim yumurta atmış kendini dışarı yada hiç oluşmamış şuan görünür bi yumurta yok dedi ovulasyon testi ile uğraşma boşuna sadece seni pskolojik olarak yorar test yanlış demekki dedibak şuan yumurta yok pik gösteriyor dedi laboquick kullanıyordum yorumları da hep iyi aslında bilmiyorum gün aşırı ilişkiye gir sadece ilişkiden zevk almaya bak bi zorunluluk gibi değil de dedi.
Benimde bugün kahverengi geldi devamını bekliyorumkızlar ben regl oluyorum sanırım az önce lavaboda söylemesi ayıp özür diliyorum peçeteye kahverengi pembemsi akıntı geldi , beklemedeyim akşama doğru tam anlamıyla gelir artık
Aynen öyle canım çok teşekkür ederim sanada senide yordum sürekli.Bizde test ile zaten bunu yorumladık bazı doktorlar testlere karşı çünkü iş baltalıyor onlar için neyse.. değerlendirmeye devam et ikinci kez yumurtlamış olabilirsin teste göre gidelim( doktorların ilişkiden zevk almaya bak lafını hiç anlamam insan eşinden zaten zevk almaz mı bazı doktorlar iyice şaşırdı görev mi yapıyoruz arkadaş çocuk yapmak istemek planlı yapmak işe gelmiyor çünkü olmazsa ve tedavilere baş vurursak daha iyi onlar için daha çok kazançlı neyse.. değerlendir canım sen muayene olman bir şey katmamış
Yok sorun değil de yani bazı doktorlara kızıyorum arkadaş kişinin kendi sıvısı bu lh ve ordan ölçülüyor bir çok doktorun yanlış yumurtlama hesapladığını bir çok kişiye kaçırttığı biliyoruz çok duydum.ama bizi çaresiz kılmalarına üzülüyorum kime neye güvenelim ben testlerimi çok seviyordum gerçekten hiç yanıltmadı beni kalitesi şahaneydi laboquik güzel test gebelik testinde Ovulasyon için kullanmadım ama yorumları iyi diyorsun mutlaka iyidir biz testle yumurta çıkmış çatlamış vs diyoruz oda aynısını diyor ozman doktora neden para veriyorum nasıl çocuk yapılır kısmı için mi birde akıl veriyorlar zevk için yap gibi gerçekten çok tuaf senin yerinde olsam bir daha o doktora gitmem ya çocuk sahibi olmak isterken öyle psikolojilerden geçiyoruz ki bazı şeyler sebepsiz diye açıklana biliyor rahatlıklarına hayranım akılları kendilerine kalsın benceAynen öyle canım çok teşekkür ederim sanada senide yordum sürekli.
Canim ben erken gebelik testlerine pek güvenmiyorum. Burda çok arkadaşlarını yanılttı. Ondan yorum yapamıyorum. İnşallah pozitiftir.Kızlar erken gebelik yaptım bata 5 gün var daha hemen belirdi ikinci çizgi ama rengi soluk pembe değil
Çok haklısın.Yok sorun değil de yani bazı doktorlara kızıyorum arkadaş kişinin kendi sıvısı bu lh ve ordan ölçülüyor bir çok doktorun yanlış yumurtlama hesapladığını bir çok kişiye kaçırttığı biliyoruz çok duydum.ama bizi çaresiz kılmalarına üzülüyorum kime neye güvenelim ben testlerimi çok seviyordum gerçekten hiç yanıltmadı beni kalitesi şahaneydi laboquik güzel test gebelik testinde Ovulasyon için kullanmadım ama yorumları iyi diyorsun mutlaka iyidir biz testle yumurta çıkmış çatlamış vs diyoruz oda aynısını diyor ozman doktora neden para veriyorum nasıl çocuk yapılır kısmı için mi birde akıl veriyorlar zevk için yap gibi gerçekten çok tuaf senin yerinde olsam bir daha o doktora gitmem ya çocuk sahibi olmak isterken öyle psikolojilerden geçiyoruz ki bazı şeyler sebepsiz diye açıklana biliyor rahatlıklarına hayranım akılları kendilerine kalsın bence
Haklısın canım benim ben elimden geleni yapmaya devam ediyorum bakalım. Sonuç ne olucakYok sorun değil de yani bazı doktorlara kızıyorum arkadaş kişinin kendi sıvısı bu lh ve ordan ölçülüyor bir çok doktorun yanlış yumurtlama hesapladığını bir çok kişiye kaçırttığı biliyoruz çok duydum.ama bizi çaresiz kılmalarına üzülüyorum kime neye güvenelim ben testlerimi çok seviyordum gerçekten hiç yanıltmadı beni kalitesi şahaneydi laboquik güzel test gebelik testinde Ovulasyon için kullanmadım ama yorumları iyi diyorsun mutlaka iyidir biz testle yumurta çıkmış çatlamış vs diyoruz oda aynısını diyor ozman doktora neden para veriyorum nasıl çocuk yapılır kısmı için mi birde akıl veriyorlar zevk için yap gibi gerçekten çok tuaf senin yerinde olsam bir daha o doktora gitmem ya çocuk sahibi olmak isterken öyle psikolojilerden geçiyoruz ki bazı şeyler sebepsiz diye açıklana biliyor rahatlıklarına hayranım akılları kendilerine kalsın bence
İnşallah güzel sonuçlar elde edersin arkadaşımHaklısın canım benim ben elimden geleni yapmaya devam ediyorum bakalım. Sonuç ne olucak
Amin canim insallah tesekkur ederimMerve3553 ben görüyorum canım sen yarın veya bir iki gün sonra tekrarla bence, imkanın varsa kan da verebilirsin o daha net olur. Hayırlısıyla gelsin minnoşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?