Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar erken gebelik yaptım bata 5 gün var daha hemen belirdi ikinci çizgi ama rengi soluk pembe değil

Eklentiler

• 20221011_154132.webp
    5 KB · Görüntüleme: 88
  • 20221011_154050.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 92
Çok teşekkür ederim not aldım doktoru ne olur ne olmaz belki ileride fikrimiz değişir dursun kenarda
Yaa inşallah yetişir eşin ben de inanıyorum gerçekten 2023 te bebeklerimizin bizimle olacağına hangi ay olacak bilmem ama olacak hissediyorum
Bu ay gün saymadan stres yapmadan geçti umarım diğer aylar da böyle sakin kalmaya devam ederim huzurlu huzurlu kendimi de eşimi de yormadan strese sokmadan beklemek, Allah'tan en iyisini dilemek istemek gerisini ona bıraktığını bilerek rahat olmak çok güzelmiş.
Güzel haberlerini bekliyorum canım o altın yumurta oraya gelecek eminimmm.

kızlar ben regl oluyorum sanırım az önce lavaboda söylemesi ayıp özür diliyorum peçeteye kahverengi pembemsi akıntı geldi , beklemedeyim akşama doğru tam anlamıyla gelir artık

Ne diyelim canım hayırlısı inşallah kasımda aşk başkadır o zaman

Bizde test ile zaten bunu yorumladık bazı doktorlar testlere karşı çünkü iş baltalıyor onlar için neyse.. değerlendirmeye devam et ikinci kez yumurtlamış olabilirsin teste göre gidelim( doktorların ilişkiden zevk almaya bak lafını hiç anlamam insan eşinden zaten zevk almaz mı bazı doktorlar iyice şaşırdı görev mi yapıyoruz arkadaş çocuk yapmak istemek planlı yapmak işe gelmiyor çünkü olmazsa ve tedavilere baş vurursak daha iyi onlar için daha çok kazançlı neyse.. değerlendir canım sen muayene olman bir şey katmamış

kızlar ben regl oluyorum sanırım az önce lavaboda söylemesi ayıp özür diliyorum peçeteye kahverengi pembemsi akıntı geldi , beklemedeyim akşama doğru tam anlamıyla gelir artık
Benimde bugün kahverengi geldi devamını bekliyorum hayırlısı hakkımızda

Aynen öyle canım çok teşekkür ederim sanada senide yordum sürekli.

Aynen öyle canım çok teşekkür ederim sanada senide yordum sürekli.
Yok sorun değil de yani bazı doktorlara kızıyorum arkadaş kişinin kendi sıvısı bu lh ve ordan ölçülüyor bir çok doktorun yanlış yumurtlama hesapladığını bir çok kişiye kaçırttığı biliyoruz çok duydum.ama bizi çaresiz kılmalarına üzülüyorum kime neye güvenelim ben testlerimi çok seviyordum gerçekten hiç yanıltmadı beni kalitesi şahaneydi laboquik güzel test gebelik testinde Ovulasyon için kullanmadım ama yorumları iyi diyorsun mutlaka iyidir biz testle yumurta çıkmış çatlamış vs diyoruz oda aynısını diyor ozman doktora neden para veriyorum nasıl çocuk yapılır kısmı için mi birde akıl veriyorlar zevk için yap gibi gerçekten çok tuaf senin yerinde olsam bir daha o doktora gitmem ya çocuk sahibi olmak isterken öyle psikolojilerden geçiyoruz ki bazı şeyler sebepsiz diye açıklana biliyor rahatlıklarına hayranım akılları kendilerine kalsın bence

Çok haklısın.

Haklısın canım benim ben elimden geleni yapmaya devam ediyorum bakalım. Sonuç ne olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…