Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar ovulasyon doneminde gogus hassasiyeti yasayaniniz var mi ? Ben normalde akintimdan anliyorum adetlerimde duzenli genelde dongumun 11 12.gunleri fark ediyorum o akintiyi. Suan 8.gunumdeyim yine yumurta aki akintim var dun sol kasigimda batma hissediyodum ve bugunde gogus hassasiyetim var biraz erken mi yumurtladim acaba gecen ay adetim 5 gun gecikmeli gelmisti oynatmis midir ?

Canim benim 15. Günüm. O akıntı bende de vardi dün ama ovulasyon silik çıktı 2 gündür. Yani akıntıyla yumurtlama her zaman eş zamanlı olmuyor

Kızlar yaa adetimin 22. Günü ve hâlâ testlerde pik göremedim. Bu ay farklı olarak çörekotu -bal -tarçın kürünü yapmıştım. Bu testi yapıp da yumurtlaması geciken oldu mu hiç aranızda? Nerdeyse adete 7 gün kaldı bende hâlâyumurtlama olmadı bu ay

Canım ne zamandır gebelik planlıyorsun

Canım ne zamandır gebelik planlıyorsun
Bu yıl şubatta başladım canım, klomenle nisanda gebelik oluşmuştu ama beta değerleri bi düşüp bi yükselince sağlıksız denildi ve kürtaj yapıldı malesef
Bir ay ara verip temmuzda yeniden ovulasyon testleriyle denemeler yapıyoruz ama olmadı . Fakat ilk kez bu ay yumurtlamam bu kadar gecikti. Kürden mi acaba diye merak ettim

Bazıları adet günlerinde yumurtluyor acaba sende onlardan biri mısın diye merak etmiştim

Bazıları adet günlerinde yumurtluyor acaba sende onlardan biri mısın diye merak etmiştim
Yok canım benim hep 14-15. Günler oluyordu.
ilk kez geçen ay 19. Gün oldu çok şaşırmıştım hormon testi yapıldı ciddi bir sorun yok denildi.
ama bu ay 22. Gün daha da pik yok bi terslik olsa hormon testlerinde çıkardı dimi?

Sadece hormon testi değilde detaylı bir takip gerekir ne olup bittiğini öğrenmek için, ama kürtaj olduğun için normal bence daha düzene oturmamıştır tam olarak

Canim benim 15. Günüm. O akıntı bende de vardi dün ama ovulasyon silik çıktı 2 gündür. Yani akıntıyla yumurtlama her zaman eş zamanlı olmuyor
Yaa biliyorum testlede takip ettim daha once genelde akintiyla tutuyo zamanlari ama kasik agrisi siskinlik falan yumurtlama doneminde yasadigim belirtileride yasayinca acaba mi dedim

Kızlarrrrrrr yumurtam çatlamış vatana millete hayırlı olsun

Eklentiler

• A9F3D832-1B1D-4A54-8AB9-F60128578F19.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 48
  • 4EB53323-72CC-4972-B206-3F26183038C8.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 45
  • E27D80D8-6CD7-49E3-89FB-60457D6F93AE.webp
    25 KB · Görüntüleme: 46
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…