- 22 Ağustos 2022
- 1.284
- 1.216
- 53
- 29
- Konu Sahibi mucizeOldu
-
- #4.621
İnşallah canım benimİnşallah güzel sonuçlar elde edersin arkadaşım
Anladım kuzucum o zaman bişey diyemicemİnşallah öyledir ama sanmıyorum niyeyseben de bekliyorum adeti olunca önümüze bakacağız artık
İnşallah canım amin teşekkür ederimOlsun canım üzülme her şey bu kafaya taktığımız için oluyor kesinlikle hem daha var bata bizim napalım Rabbim tez zamanda nasip eder hayırlıca biZede İnşAllah
Canim benim 15. Günüm. O akıntı bende de vardi dün ama ovulasyon silik çıktı 2 gündür. Yani akıntıyla yumurtlama her zaman eş zamanlı olmuyorKizlar ovulasyon doneminde gogus hassasiyeti yasayaniniz var mi ? Ben normalde akintimdan anliyorum adetlerimde duzenli genelde dongumun 11 12.gunleri fark ediyorum o akintiyi. Suan 8.gunumdeyim yine yumurta aki akintim var dun sol kasigimda batma hissediyodum ve bugunde gogus hassasiyetim var biraz erken mi yumurtladim acaba gecen ay adetim 5 gun gecikmeli gelmisti oynatmis midir ?
Benimde yazın adetim bir gün geçti 1551 çıktı beta14 Ekim
Bat günümüz aynı mı?benim de aynı,umarım hepimiz istediğimiz sonuçları alırız
Canım ne zamandır gebelik planlıyorsunKızlar yaa adetimin 22. Günü ve hâlâ testlerde pik göremedim. Bu ay farklı olarak çörekotu -bal -tarçın kürünü yapmıştım. Bu testi yapıp da yumurtlaması geciken oldu mu hiç aranızda? Nerdeyse adete 7 gün kaldı bende hâlâyumurtlama olmadı bu ay
Bebişim bir yere gitmedim yazlık evi kiraya vermek için işlemlerimiz vardı şehirdışındaydım bırakmadım kız sizi korkma :) sor bakem şimdi, Ateşin düşüp yükseldi mi sorun ne tam olarak? Hala da mirenim var dünden beri kafamı patlatıcam az kaldı, odaklanamıyorum
Evet dün ateşim pat diye 3 derece birden düştü bugün tekrar ölçtüm iki derece geri yükseldi. Ama benim umudum kalmadı dünkü test negatif cıktı bata 4 vardı dün
Yarın son 2 gün bebişim ay ağzından bal damlıyor keşke öyle olsaBu bir yerleşme düşüşü olabilir. Bundan sonra yükselmesi umut verici. bata kaç günün var bebiş
Bu yıl şubatta başladım canım, klomenle nisanda gebelik oluşmuştu ama beta değerleri bi düşüp bi yükselince sağlıksız denildi ve kürtaj yapıldı malesefCanım ne zamandır gebelik planlıyorsun
Bazıları adet günlerinde yumurtluyor acaba sende onlardan biri mısın diye merak etmiştimBu yıl şubatta başladım canım, klomenle nisanda gebelik oluşmuştu ama beta değerleri bi düşüp bi yükselince sağlıksız denildi ve kürtaj yapıldı malesef
Bir ay ara verip temmuzda yeniden ovulasyon testleriyle denemeler yapıyoruz ama olmadı . Fakat ilk kez bu ay yumurtlamam bu kadar gecikti. Kürden mi acaba diye merak ettim
Yok canım benim hep 14-15. Günler oluyordu.Bazıları adet günlerinde yumurtluyor acaba sende onlardan biri mısın diye merak etmiştim
Sadece hormon testi değilde detaylı bir takip gerekir ne olup bittiğini öğrenmek için, ama kürtaj olduğun için normal bence daha düzene oturmamıştır tam olarakYok canım benim hep 14-15. Günler oluyordu.
ilk kez geçen ay 19. Gün oldu çok şaşırmıştım hormon testi yapıldı ciddi bir sorun yok denildi.
ama bu ay 22. Gün daha da pik yok bi terslik olsa hormon testlerinde çıkardı dimi?
Yaa biliyorum testlede takip ettim daha once genelde akintiyla tutuyo zamanlari ama kasik agrisi siskinlik falan yumurtlama doneminde yasadigim belirtileride yasayinca acaba mi dedimCanim benim 15. Günüm. O akıntı bende de vardi dün ama ovulasyon silik çıktı 2 gündür. Yani akıntıyla yumurtlama her zaman eş zamanlı olmuyor
Catlattik sonundaKızlarrrrrrr yumurtam çatlamışvatana millete hayırlı olsun
Kuzu dün yapmadık bufun yapcaz insCatlattik sonunda
Bugün sabahlar olmasın
Canım yumurta catlayınca böyle T cızgısınde hiç birşey cıkmıyormu ben bu ay kullandım testim azdı pikten sonra az birşey silikleşince çatladı sandım pik almadımKızlarrrrrrr yumurtam çatlamışvatana millete hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?