- 26 Aralık 2015
- 12.511
- 20.754
- 398
- 35
- Konu Sahibi mucizeOldu
-
- #4.641
Benimde ara ara gelip gidiyor sancım benimde 4 günüm var göğüs hassasiyeti hiç yok anlam veremedimBugün okuldayken bir sancı geldi dedim tamam adaya veda ediyorum adet geliyor dedim ben adet olmadan beş on dakika önce bir sızı sancı girer karnıma sırtıma ılık ılık sonra adet olurum o sızı sancı geçer hatta oldum sandım sancı sızı geçti eve geldim baktım bir şey yok olmamışım. Dün erken gebelik yaptım negatif çıktı.(adete 4 kala) umutlanmak istemiyorum umutlanmak istemiyorum umutlanmak istemiyorum
Ben de aynı, dün erken gebelik yaptım malesef negatifBugün okuldayken bir sancı geldi dedim tamam adaya veda ediyorum adet geliyor dedim ben adet olmadan beş on dakika önce bir sızı sancı girer karnıma sırtıma ılık ılık sonra adet olurum o sızı sancı geçer hatta oldum sandım sancı sızı geçti eve geldim baktım bir şey yok olmamışım. Dün erken gebelik yaptım negatif çıktı.(adete 4 kala) umutlanmak istemiyorum umutlanmak istemiyorum umutlanmak istemiyorum
Yarın bata 2 kalmış oluyor bedenimiz oyun oynuyor sanırımBenimde ara ara gelip gidiyor sancım benimde 4 günüm var göğüs hassasiyeti hiç yok anlam veremedim
Sonunda çatlama gördüm bugün hayırlısıyla değerlendirmeye devam tabi yumurtlamadan sonramı gün saymalıyım çatlamadan sonramı test içinRica ederim
Benım 3 gündür testler kopkoyuyfu bugun çatlamış kuzumCanım yumurta catlayınca böyle T cızgısınde hiç birşey cıkmıyormu ben bu ay kullandım testim azdı pikten sonra az birşey silikleşince çatladı sandım pik almadım
Ben yaptım test negatif beybiler. Bidahaki aya kısmet artıkYarın bata 2 kalmış oluyor bedenimiz oyun oynuyor sanırım
Yarın sabah bir daha yapayım diyorum bir daha negatif olduğuna ikna olayım hajajjajajBen yaptım test negatif beybiler. Bidahaki aya kısmet artık
Ya ne zaman olacak bu golBen de aynı, dün erken gebelik yaptım malesef negatifKasıklarımda ağrı da başladı galiba bu ay da gol değil ((
Günun geçmeden hiç birşey belli olmuyor aslında çünkü ben oğlumda 3 gün günüm geçmesine rağmen test negatifti 1 hafta geçince bir daha yaptım ozamn pozitif cıkmıstıBen yaptım test negatif beybiler. Bidahaki aya kısmet artık
Hellooo 30undan selamlarKızlar bat ay sonu olanlar neredesiniz? Birbirimizi motive edelimgüzel haberleri aldıkça heyecanlanıyorum hayırlı sağlıklı evlatlar nasip olur isteyen herkese inşallah
Çatlama sonrası çünkü çatladıysa yumurta tüpe salındı döllenmek için bekliyor bugün değerlendirin ama bir kez yarın değerlendirin bir kez bunu neden diyorum çünkü değerlendirme günü üst üste yapmak sperm için faydalı değil etliyi azaltıyor tek sefer ama tam yapmak daha iyi .birde bana testlerin son fotosunu atarmısın kontrol edelim yaptığın saatler varsa yaz sabah akşam diyeSonunda çatlama gördüm bugün hayırlısıyla değerlendirmeye devam tabi yumurtlamadan sonramı gün saymalıyım çatlamadan sonramı test için
Of valla bilmiyorum nerdeyse bir sene olacak ümidimi kaybetmeye başlıyorumYa ne zaman olacak bu golartık hayırlısı ile gelsin inşallah bencillerimiz Allahım
Regli olmadan mi yumurtladin canım anlamadimKızlar size bişey soracam ama hemen daha erken belli olmaz demeyin bende biliyorum ama fikir almak istiyorumbenim adet gecikmemin bir haftasında yumurtlama gördüm ve çatlamanin 4 günü doktora gittim ultrasonda bakıp evet yumurtlama olmuş dedi gecikme yaşadığım içinde yine de beta istedi sonucum hep 0.100 olurken ilk defa 0.300 çıktı negatif ama yükselebilir mi
Evet kuzu çatlamışPapatyamveben-Mavi kuzum çatlamış benımkı
Ağustos'ta kürtaj olmuştum ben canm ilk adeti gününde oldum ikinci adet bir hafta gecikti ve yumurtlama gördüm catlamanin 4 günü doktora gittim oda onayladı çatlama olduğunu olabileceğini söyledi ilk defa yaşıyorum bende bunuRegli olmadan mi yumurtladin canım anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?