Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yani bence bizim durumumuzda olanların temel nedeni stres. Programlı olmak vs. Hani genel görüntüde bir problem yok eşler arası denge var ama o beklenen durum bir türlü gerçekleşmiyor. Gebelik o kadar natürel bir şey ki biz dışarıdan müdahalelerle, programlamalarla ve hissettiğimiz yoğun stresle o doğal akışa çelme takıyoruz hani elimizde mi asla değil ama bu birleşmeler doğal akışı ile düşünce perdelemeleri olmadan yaşansa çoktan hamile kalmış olurduk diye düşünüyorum.
Şunu Farkettim kendimle alakalı özellikle bu ay, ekim ayı beni olgunlaştırdı. Başka bir perspektif başka bir açı görüyorum. Asla zorlamadan asla modlanmadan naif bir şekilde hassas ruhumu incitmeden ilerlemeliyim. Belki her negatif bilinçaltımda kendimi suçlu hissettiğim bir şey oluşturuyordu, farkına varmadan anlamadan kendime haksızlık yapıyordum. Oysa bizim bu döngü ile ilgili fiziksel olarak yapabileceğimiz bir şey yok. Ben iyi biriyim, anne olmak bana farklı duygular hissettirecek ama beni daha iyi biri yapamaz. Neticesinde duygularımı yormadan ilerleyeceğim bir yol çiziyorum şimdi… umarım çoook güzel ilerleriz

Canım yumurta catlayınca böyle T cızgısınde hiç birşey cıkmıyormu ben bu ay kullandım testim azdı pikten sonra az birşey silikleşince çatladı sandım pik almadım
Yok canım siliklesiyor
Erken gebelik testlerine çokta guvenilmiyor canim. Adetin gecikmesini bekle en iyisi, ondan sonra normal test yap.
Kızlar bat ay sonu olanlar neredesiniz? Birbirimizi motive edelim güzel haberleri aldıkça heyecanlanıyorum hayırlı sağlıklı evlatlar nasip olur isteyen herkese inşallah
Benim 26 si.
Yumurtlama bile olmadı henüz

Yok canım siliklesiyor

Erken gebelik testlerine çokta guvenilmiyor canim. Adetin gecikmesini bekle en iyisi, ondan sonra normal test yap.

Benim 26 si.
Safransari canım daha önce böyle bir şey yaşadın mı peki çünkü bende buay 27 si gibi yumurtladım sanki yani bata yakın test yapmıyorum o yüzden günleri değerlendirip bekliyorum belirtimde yok anlamadım gitti bu ayı ya

Kesinlikle öyle
Bugün bir doktoru dinledim, bebek sahibi olmak gibi iyi şeyler için heyecanlanirken bile çok odağı oraya kaydirirsak bedene stres yüklüyoruz ve stres yüklenen beden ilk hangi sistemi kapatiyor bilin, üreme sistemi tabii ki dedi...
Gerçekten çok çok önemli rahat olmak.
Bu arada ben bu aydan resmi olarak elendim, regl oldum bugün ne yazık ki ve Kasım a doğru gidiyorum umutlarimla birlikte

Yok canım siliklesiyor

Benim 26 si.
Ovulasyon testi mi yapıyorsun? Ben direk takvim uygulamasından yüksek gebelik ihtimali yazan günleri gün aşırı değerlendiriyorum umarım denk gelir...

M mucizeOldu (nickin değişmiş sanırım canım ) ben regl oldum ve elendim haber vereyim dedim, kendi adıma bu ayki grubu açtığın için teşekkür ederim umarım sen ve beklemeye devam eden herkes beklediğiniz güzel haberleri alırsınız

Evet değiştim canım rica ederim canım güzel dileğin içinde teşekkür ederim inşallah sende en kısa zamanda (kasımda ) bebişinin haberini alırsın canım

Canim ben test aşamasına hic gelemedim
Erken gebelik testi kulllanmiyorum, normal testleri de yapamadan kırmızı kart görüyorum hep
Ovulasyon testi mi yapıyorsun? Ben direk takvim uygulamasından yüksek gebelik ihtimali yazan günleri gün aşırı değerlendiriyorum umarım denk gelir...
Canik ovulasyon kullanmiyorsan 2 güne bir ilişki yasa bat a kadar. Çünkü takvimle yumurtlamamin her zaman denk gelmiyor.

Kızlar sabah test yapacak olan var mı bata 3 gün var ama ve regl sancıları çekiyorum resmen galiba olmadı bu ay
Kuzum bende senin gibiydim 3 gün kala yaptım ve öğrendim bak testi de ekledim sonra kan verdim 68 çıkmıştı hayırlı sonuçların olsun insallabinşallah

Eklentiler

• 20220824_091658.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 40
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…