- Konu Sahibi mucizeOldu
-
- #4.661
Hayırlı olsun diyelim. Benim yaptıklarım kar gibi bembeyaz oluyor. Çok silik de olsa pozitif demek. Umarım sağlıkla büyürKimse yok muuu kizlar
Çatlamadan sonra diyorlar canımSonunda çatlama gördüm bugün hayırlısıyla değerlendirmeye devam tabi yumurtlamadan sonramı gün saymalıyım çatlamadan sonramı test için
Yani bence bizim durumumuzda olanların temel nedeni stres. Programlı olmak vs. Hani genel görüntüde bir problem yok eşler arası denge var ama o beklenen durum bir türlü gerçekleşmiyor. Gebelik o kadar natürel bir şey ki biz dışarıdan müdahalelerle, programlamalarla ve hissettiğimiz yoğun stresle o doğal akışa çelme takıyoruzÇok teşekkür ederim not aldım doktoru ne olur ne olmaz belki ileride fikrimiz değişir dursun kenarda
Yaa inşallah yetişir eşin ben de inanıyorum gerçekten 2023 te bebeklerimizin bizimle olacağına hangi ay olacak bilmem ama olacak hissediyorum
Bu ay gün saymadan stres yapmadan geçti umarım diğer aylar da böyle sakin kalmaya devam ederimhuzurlu huzurlu kendimi de eşimi de yormadan strese sokmadan beklemek, Allah'tan en iyisini dilemek istemek gerisini ona bıraktığını bilerek rahat olmak çok güzelmiş.
Güzel haberlerini bekliyorum canım o altın yumurta oraya gelecek eminimmm.
Yok canım siliklesiyorCanım yumurta catlayınca böyle T cızgısınde hiç birşey cıkmıyormu ben bu ay kullandım testim azdı pikten sonra az birşey silikleşince çatladı sandım pik almadım
Erken gebelik testlerine çokta guvenilmiyor canim. Adetin gecikmesini bekle en iyisi, ondan sonra normal test yap.Bugün okuldayken bir sancı geldi dedim tamam adaya veda ediyorum adet geliyor dedim ben adet olmadan beş on dakika önce bir sızı sancı girer karnıma sırtıma ılık ılık sonra adet olurum o sızı sancı geçer hatta oldum sandım sancı sızı geçti eve geldim baktım bir şey yok olmamışım. Dün erken gebelik yaptım negatif çıktı.(adete 4 kala) umutlanmak istemiyorum umutlanmak istemiyorum umutlanmak istemiyorum
Benim 26 si.Kızlar bat ay sonu olanlar neredesiniz? Birbirimizi motive edelimgüzel haberleri aldıkça heyecanlanıyorum hayırlı sağlıklı evlatlar nasip olur isteyen herkese inşallah
Gebesin tebrik ederim canım betanda 15-17 arasıdır muhtemelen daha çok yeni sağlıcakla tutunsun inşallahKızlar erken gebelik yaptım bata 5 gün var daha hemen belirdi ikinci çizgi ama rengi soluk pembe değil
Yok canım siliklesiyor
Erken gebelik testlerine çokta guvenilmiyor canim. Adetin gecikmesini bekle en iyisi, ondan sonra normal test yap.
Benim 26 si.
Yumurtlama bile olmadı henüz
Ben hiiç almadım daha. Günü yaklaştıkça duramaz alırım herhaldeHellooo 30undan selamlarsadece 1 erken gebelik testi aldim bu ay baska yapmicam onuda 25i gibi yapmayi planliyorum baskada yok
Kesinlikle öyleYani bence bizim durumumuzda olanların temel nedeni stres. Programlı olmak vs. Hani genel görüntüde bir problem yok eşler arası denge var ama o beklenen durum bir türlü gerçekleşmiyor. Gebelik o kadar natürel bir şey ki biz dışarıdan müdahalelerle, programlamalarla ve hissettiğimiz yoğun stresle o doğal akışa çelme takıyoruzhani elimizde mi asla değil ama bu birleşmeler doğal akışı ile düşünce perdelemeleri olmadan yaşansa çoktan hamile kalmış olurduk diye düşünüyorum.
Şunu Farkettim kendimle alakalı özellikle bu ay, ekim ayı beni olgunlaştırdı. Başka bir perspektif başka bir açı görüyorum. Asla zorlamadan asla modlanmadan naif bir şekilde hassas ruhumu incitmeden ilerlemeliyim. Belki her negatif bilinçaltımda kendimi suçlu hissettiğim bir şey oluşturuyordu, farkına varmadan anlamadan kendime haksızlık yapıyordum. Oysa bizim bu döngü ile ilgili fiziksel olarak yapabileceğimiz bir şey yok. Ben iyi biriyim, anne olmak bana farklı duygular hissettirecek ama beni daha iyi biri yapamaz. Neticesinde duygularımı yormadan ilerleyeceğim bir yol çiziyorum şimdi… umarım çoook güzel ilerleriz
Ovulasyon testi mi yapıyorsun? Ben direk takvim uygulamasından yüksek gebelik ihtimali yazan günleri gün aşırı değerlendiriyorum umarım denk gelir...Yok canım siliklesiyor
Erken gebelik testlerine çokta guvenilmiyor canim. Adetin gecikmesini bekle en iyisi, ondan sonra normal test yap.
Benim 26 si.
Yumurtlama bile olmadı henüz
Elinde test varsa 2 gün sonra tekrar yap ama tabi en iyisi sabırla batı beklemek umarım bu çizgi doğrudurKızlar erken gebelik yaptım bata 5 gün var daha hemen belirdi ikinci çizgi ama rengi soluk pembe değil
Cok şükürEvet kuzu çatlamış
Evet değiştim canımM mucizeOldu (nickin değişmiş sanırım canım) ben regl oldum ve elendim haber vereyim dedim, kendi adıma bu ayki grubu açtığın için teşekkür ederim umarım sen ve beklemeye devam eden herkes beklediğiniz güzel haberleri alırsınız
benimde 5 gün kaldı hiç bi belirti yokYarın bata 2 kalmış oluyor bedenimiz oyun oynuyor sanırım
Canim ben test aşamasına hic gelemedimSafransari canım daha önce böyle bir şey yaşadın mı peki çünkü bende buay 27 si gibi yumurtladım sanki yani bata yakın test yapmıyorum o yüzden günleri değerlendirip bekliyorum belirtimde yok anlamadım gitti bu ayı ya
Canik ovulasyon kullanmiyorsan 2 güne bir ilişki yasa bat a kadar. Çünkü takvimle yumurtlamamin her zaman denk gelmiyor.Ovulasyon testi mi yapıyorsun? Ben direk takvim uygulamasından yüksek gebelik ihtimali yazan günleri gün aşırı değerlendiriyorum umarım denk gelir...
Kuzum bende senin gibiydim 3 gün kala yaptım ve öğrendim bak testi de ekledim sonra kan verdim 68 çıkmıştı hayırlı sonuçların olsun insallabinşallahKızlar sabah test yapacak olan var mı bata 3 gün var ama ve regl sancıları çekiyorum resmen galiba olmadı bu ay
Kızlar aranızda Regli 5 gün kala prodoctor erken gebelik testi yapıp olumsuz olan sonrasında hamile olan var mıburada farkettiyseniz t c den bi tık koyu bence siz hamişsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?