- 26 Aralık 2015
- 12.511
- 20.754
- 398
- 35
- Konu Sahibi mucizeOldu
-
- #4.681
Ben 4 gün kala yaptım negatif çıktı Şuan 2 gün var ateş ölçümü de yapıyorum artarak devam ediyor prodoctor beni şüpheye düşürdü bugün başka marka yapmayı düşünüyorumKızlar aranızda Regli 5 gün kala prodoctor erken gebelik testi yapıp olumsuz olan sonrasında hamile olan var mı
Yerleşme düşüşünden selamlarrrYa bir şey dicem adete kaldı 2 gün geri artmaya başladı ateşim bugün de 36.9 oldu ay noluyoooopozitifbiri Papatyamaviss
Ben 4 gün kala test yaptım prodoctor negatif çıktı. Dün 3 gün varken okulda iken ılık ılık sancı geldi bana dedim tamam adet erken geliyor herhalde bu ayda olmadı çünkü ben adet belirtisi de yaşamam adet olmadan beş on dakika önce ılık bir sancı gelir sadece dün de ona benzer bir şey oldu ama adet olmamışım. Bugün 2 gün var acaba başka marka mı test yapsam diyorumbenimde 5 gün kaldı hiç bi belirti yok
Ciddi misinnnnn sonra pat diye düşmez dimiiiiiYerleşme düşüşünden selamlarrr
Ya bata 4 gün kala negatif çıkınca bir de ateş düşünce umudumu çok kesmiştim ya elim ayağım titriyor Şuan comfort erken gebelik yaptım ince çizgi çıktı hemen 4-5 dakikada çok ince ben görüyorum ama fotoda görünür mü bilemiyorumYerleşme düşüşünden selamlarrr
Yaptıktan sonra bilgi verebilir misinizBen 4 gün kala yaptım negatif çıktı Şuan 2 gün var ateş ölçümü de yapıyorum artarak devam ediyor prodoctor beni şüpheye düşürdü bugün başka marka yapmayı düşünüyorum
Ateşinizi neden ölçüyorsunuz acabaYerleşme düşüşünden selamlarrr
Ya yaptım elim ayağım titriyor ince bir çizgi çıktı 4-5 dakika içinde. Fotoda çok belli olmuyor ama ben çok net görüyorum gözlerimle bata 2 gün var siz görüyor musunuz kafayı yicemYaptıktan sonra bilgi verebilir misiniz
Ben de görüyorum canımmmYa yaptım elim ayağım titriyor ince bir çizgi çıktı 4-5 dakika içinde. Fotoda çok belli olmuyor ama ben çok net görüyorum gözlerimle bata 2 gün var siz görüyor musunuz kafayı yicem
BuradaAteşinizi neden ölçüyorsunuz acaba
Ya gören gözlerine kurbanBen de görüyorum canımmmbence kan ver bugün anlaşılsın net hadi inşallah hamilesindir
Kız senin yerinde olsam beklemezdim ben. Ben 7 gün kala beta vermiştim 0.2 5 gün kala da test yaptım negatif bende hiç umut yok heleYa gören gözlerine kurbanya 4 gün kala negatif çıkınca Umutlarım sönmüştü bugün yine umutlandım bata 2 gün var cumaya kadar beklicem
Ahahah senin vücudun bu bilemem ama tablo Yu okuyorum ben sadeceCiddi misinnnnn sonra pat diye düşmez dimiiiii
Hayırlı olsun aşkım , benimde oğlumda düştü sonra yükseldi ondan sonraki test günümde belli oldu tebrik ederimmmmmYa yaptım elim ayağım titriyor ince bir çizgi çıktı 4-5 dakika içinde. Fotoda çok belli olmuyor ama ben çok net görüyorum gözlerimle bata 2 gün var siz görüyor musunuz kafayı yicem
Kan için bekle lütfen olurmu , ben böyle görüp gittim bana negatif dediler ertesi gün 38 olmuştu adet gününü bekle en azından testin varsa keyfine yapiver hepsini hergun koyulaşma varmiYa yaptım elim ayağım titriyor ince bir çizgi çıktı 4-5 dakika içinde. Fotoda çok belli olmuyor ama ben çok net görüyorum gözlerimle bata 2 gün var siz görüyor musunuz kafayı yicem
Ateşinizi neden ölçüyorsunuz acaba
A.selam canım amin inşallah hepimiz kavuşuruz bebişlereSelam kızlaar nasılsınız umarım her şey yolundadirdilerim hepimiz bir an önce bebeğimize kavuşuruz , M mucizeOldu canım nasılsın son durum nedir adını değiştirmişsin yoksaaaa düşündüğüm gibi mii
Günaydın canım bende görüyorumYa bata 4 gün kala negatif çıkınca bir de ateş düşünce umudumu çok kesmiştim ya elim ayağım titriyor Şuan comfort erken gebelik yaptım ince çizgi çıktı hemen 4-5 dakikada çok ince ben görüyorum ama fotoda görünür mü bilemiyorum
Evet cok silik olarak görünüyor bekledikçe sanırım daha belirgin oluyoru bende geçen ay yapmıştım aynı sizin ki gibi oldu ama sonra benim ki kimyasal gebelik çıktı beta değerim 33 çıktı sonra 17 ye düştü inşallah sizinki benim gibi olmaz sağlıkla kucağınıza alırsınız darısı benim başımaYa yaptım elim ayağım titriyor ince bir çizgi çıktı 4-5 dakika içinde. Fotoda çok belli olmuyor ama ben çok net görüyorum gözlerimle bata 2 gün var siz görüyor musunuz kafayı yicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?