Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar aranızda Regli 5 gün kala prodoctor erken gebelik testi yapıp olumsuz olan sonrasında hamile olan var mı
Ben 4 gün kala yaptım negatif çıktı Şuan 2 gün var ateş ölçümü de yapıyorum artarak devam ediyor prodoctor beni şüpheye düşürdü bugün başka marka yapmayı düşünüyorum

benimde 5 gün kaldı hiç bi belirti yok
Ben 4 gün kala test yaptım prodoctor negatif çıktı. Dün 3 gün varken okulda iken ılık ılık sancı geldi bana dedim tamam adet erken geliyor herhalde bu ayda olmadı çünkü ben adet belirtisi de yaşamam adet olmadan beş on dakika önce ılık bir sancı gelir sadece dün de ona benzer bir şey oldu ama adet olmamışım. Bugün 2 gün var acaba başka marka mı test yapsam diyorum

Yerleşme düşüşünden selamlarrr
Ya bata 4 gün kala negatif çıkınca bir de ateş düşünce umudumu çok kesmiştim ya elim ayağım titriyor Şuan comfort erken gebelik yaptım ince çizgi çıktı hemen 4-5 dakikada çok ince ben görüyorum ama fotoda görünür mü bilemiyorum

Eklentiler

• BEDA7BC7-39FC-4777-B4CB-B6B76869924E.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 91
  • 2E06BF56-47DB-4DCB-85FF-23291F0C2C45.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 99
Yaptıktan sonra bilgi verebilir misiniz
Ya yaptım elim ayağım titriyor ince bir çizgi çıktı 4-5 dakika içinde. Fotoda çok belli olmuyor ama ben çok net görüyorum gözlerimle bata 2 gün var siz görüyor musunuz kafayı yicem

Eklentiler

• 01D346EA-123A-4B10-8BE5-47A8DA032627.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 98
  • B5E3AD3E-D3D9-40E3-AE84-17882A229458.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 78
  • F451802C-1452-42E6-8BDD-35C24F69D716.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 87
Ya yaptım elim ayağım titriyor ince bir çizgi çıktı 4-5 dakika içinde. Fotoda çok belli olmuyor ama ben çok net görüyorum gözlerimle bata 2 gün var siz görüyor musunuz kafayı yicem
Ben de görüyorum canımmm bence kan ver bugün anlaşılsın net hadi inşallah hamilesindir

Ateşinizi neden ölçüyorsunuz acaba
Burada pozitifbiri bu işin ustası ondan öğrendim yumurtlamadan sonra sabahları aynı saatte ölçmeye başladım ateş yüksek giderse gebelik ihtimali artıyor adet günü ateş düşerse adet oluyorsunuz ilk testi yaptığım gün ateşim düşmüştü test de negatif çıkınca umudum kalmamıştı dün ateş geri yükseldi bugün bir daha yükseldi Umutlandım comfort test yaptım az önce ince çizgi çıktı hemen

Ben de görüyorum canımmm bence kan ver bugün anlaşılsın net hadi inşallah hamilesindir
Ya gören gözlerine kurban ya 4 gün kala negatif çıkınca Umutlarım sönmüştü bugün yine umutlandım bata 2 gün var cumaya kadar beklicem

Ya gören gözlerine kurban ya 4 gün kala negatif çıkınca Umutlarım sönmüştü bugün yine umutlandım bata 2 gün var cumaya kadar beklicem
Kız senin yerinde olsam beklemezdim ben. Ben 7 gün kala beta vermiştim 0.2 5 gün kala da test yaptım negatif bende hiç umut yok hele

Hayırlı olsun aşkım , benimde oğlumda düştü sonra yükseldi ondan sonraki test günümde belli oldu tebrik ederimmmmm

Eklentiler

• IMG_20221012_081343.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 87
Kan için bekle lütfen olurmu , ben böyle görüp gittim bana negatif dediler ertesi gün 38 olmuştu adet gününü bekle en azından testin varsa keyfine yapiver hepsini hergun koyulaşma varmi

A.selam canım amin inşallah hepimiz kavuşuruz bebişlere iyiyim teşekkür ederim evet değiştim böyle daha iyi kız daha ovülasyon testi yapmaya yeni başladım

Günaydın canım bende görüyorum inşallah bebişin seninledir Testin markasını bilemiyorum ama farklı bi test ile de yap istersen hem için rahat eder

Evet cok silik olarak görünüyor bekledikçe sanırım daha belirgin oluyoru bende geçen ay yapmıştım aynı sizin ki gibi oldu ama sonra benim ki kimyasal gebelik çıktı beta değerim 33 çıktı sonra 17 ye düştü inşallah sizinki benim gibi olmaz sağlıkla kucağınıza alırsınız darısı benim başıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…