- 18 Eylül 2022
- 139
- 202
- 18
- 28
- Konu Sahibi mucizeOldu
-
- #4.901
Ben elendim hadi sizden umutluyumEvet uyuyamı kaldınfnd_50 gunlerimiz aynı Benimkide 15 ekim seninki 14 ekim yazıyor gerçi bende heyecanlamdım hadi bugünde patlat bir test günümüz şenlensin
Pembelik var mi cizgide? Soluk kaliyosa kuruma cizgisi dicem ama pembelik varsa yeni yukselen hcg olabilirDünkü testimde böyle olmuş sanki daha belirginleşmiş ama bugün ki kaset test bembeyazdı
KuZum dünkü testim daha soluk bir ince gölge vardı bugün o test daha belirginleşmiş pembelik var ancak sabah yaptığım kaset testte hiç bişey çıkmadı kafam karıştıPembelik var mi cizgide? Soluk kaliyosa kuruma cizgisi dicem ama pembelik varsa yeni yukselen hcg olabilir
Peki diger testleri neden çekmedin at bakalimKızlar sabah sabah 5 tane test yaptım 4 ü erken gebelik 1 tanesi laboquickcomfort, prodoctor, miratech olan erken gebelik testleri silik çıktı en belirgin miratech idi. Açıkçası ben daha kötü bekliyordum sonuçta dün de silikti o yüzden korkuyorum. Normal kaset test olan laboquick de silik çıktı. Artımed erken gebelik testinde bir şey çıkmadı. Sizce 4 testin yanlış bir testsin doğru olma ihtimali nedir sevinemedim bir türlü çok korkuyorum. Laboquick ve Artımed testlerinin fotosunu çekmedim
Sen ateşini söyle ben sana net söyliycemKızlar sabah sabah 5 tane test yaptım 4 ü erken gebelik 1 tanesi laboquickcomfort, prodoctor, miratech olan erken gebelik testleri silik çıktı en belirgin miratech idi. Açıkçası ben daha koyu bekliyordum sonuçta dün de silikti o yüzden korkuyorum. Normal kaset test olan laboquick de silik çıktı. Artımed erken gebelik testinde bir şey çıkmadı. Sizce 4 testin yanlış bir testsin doğru olma ihtimali nedir sevinemedim bir türlü çok korkuyorum. Laboquick ve Artımed testlerinin fotosunu çekmedim
Yüklenmedi ya tekrar düzenledim bir bakar mısın çıktı mıPeki diger testleri neden çekmedin at bakalim
Bugün de 36.9 :)Sen ateşini söyle ben sana net söyliycem
Kuzum bence senin net yani artık git ve kan ver hemde koşarakkkkkKızlar sabah sabah 5 tane test yaptım 4 ü erken gebelik 1 tanesi laboquickcomfort, prodoctor, miratech olan erken gebelik testleri silik çıktı en belirgin miratech idi. Açıkçası ben daha koyu bekliyordum sonuçta dün de silikti o yüzden korkuyorum. Normal kaset test olan laboquick de silik çıktı. Artımed erken gebelik testinde bir şey çıkmadı. Sizce 4 testin yanlış bir testsin doğru olma ihtimali nedir sevinemedim bir türlü çok korkuyorum. Laboquick ve Artımed testlerinin fotosunu çekmedim
Evet fotolari gördüm galiba 2 testYüklenmedi ya tekrar düzenledim bir bakar mısın çıktı mı
Hergune bitanesin yapsaydın kizzzz bı günde koyulaşma okdr ama filtresiz daha gorunurKızlar sabah sabah 5 tane test yaptım 4 ü erken gebelik 1 tanesi laboquickcomfort, prodoctor, miratech olan erken gebelik testleri silik çıktı en belirgin miratech idi. Açıkçası ben daha koyu bekliyordum sonuçta dün de silikti o yüzden korkuyorum. Normal kaset test olan laboquick de silik çıktı. Artımed erken gebelik testinde bir şey çıkmadı. Sizce 4 testin yanlış bir testsin doğru olma ihtimali nedir sevinemedim bir türlü çok korkuyorum. Laboquick ve Artımed testlerinin fotosunu çekmedim
Kan da veremiyorum şimdi okula gidiyorum öğretmenim 3 gibi evde olacağım ama eşim çalışıyor yoğun ancak cumartesi vereceğim gibi duruyor ama korkuyorum ya gözlerim inanamıyor bebeğim benle değil miKuUm bence senin net yani artık git ve kan ver bende koşarakkkkk
Aaalaa mıhteeşeemmmBugün de 36.9 :)
Kan vermek için daha çok erkenKan da veremiyorum şimdi okula gidiyorum öğretmenim 3 gibi evde olacağım ama eşim çalışıyor yoğun ancak cumartesi vereceğim gibi duruyor ama korkuyorum ya gözlerim inanamıyor bebeğim benle değil mi
Yok beşe yakın foto yükledim geri bak bir daha :)Evet fotolari gördüm galiba 2 test
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?