Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar şimdi benden bir akıntı geldi tam kırmızı değil kahverengi değil bilmiyorum işte kanla karışık bir akıntı geldi kimyasal mı oldu yoksa sökülecek miyim
Canım sakin ol arttı mı kanaman Allah korusun kimyasal ise bildiğin kanarsın adet gibi, az az olmaz eğer az ise korkma yerleşme kanamasıdır

Bizim kızımız olsa torun da kolay olur zaten. Baya öğrendik bu işleri kuzum bilmek lazım zaten. Sen de baya içindeymişsin. İyi oluyor sana da danışıyoruz. Gerçekten iyi ki varsın

Tesadüfmü bilmiyorum oğluma hamile kaldigim ay incir kürü yapmistim

Kız ben kür olarak değilde günlük 2 tane yiyorum o da sayılır mı He de kız He de de içim rahatlasın bugüne kadar boşa yemişim demeyeyim bari kendime
Cok sanslisin diyeyim asko en azindan yiyebildin. Ben yiyemiyorum, inciri coook seviyorum ama prolaktinim sınırda. Ama bu ay taze alip tukettim pazardan, bebek zatn olmuyo en azindan dedim yiyeyim yarım kilo ben yarim kilo neredeyse kızım yedi

He işe yariyo hee

Bizim kızımız olsa torun da kolay olur zaten. Baya öğrendik bu işleri kuzum bilmek lazım zaten. Sen de baya içindeymişsin. İyi oluyor sana da danışıyoruz. Gerçekten iyi ki varsın
Saol canım sizde iyiki varsınız paylaştıkça güzel herşey benimde sizlerden çok öğrendiklerim oldu.bu sabah çok üzücü şeyler yaşadım yardımcı olduğum bir hanım günler sonra kendini kurmuş bana saymadığı kalmadı uyandım sabah sabah ya nasıl kötü oldum anlatamam oysa yardımcı olmaya çalıştım sadece.hayatta herşey insan için ben biran kötü oldum ama akşama toparladım tabi o sabah bu akşam ama herşey insan için bende öğrenmeliyim bazen bazı şeyleri… hop içimi döktüm insan faydalı oldukça seviniyor çok teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için

İnşallah canım amin çok teşekkür ederim
Senin nasıl gidiyor bebiş nasıl
Ben yorgun sürekli uykulu bir bugün aramızdadır bu saatte hayret ettim 9:30 da en geç uyuyorum bir ara uyanıp bakıyorum buttaysa etiket yapan varsa yazıyorum yoksa devam uykuya ama hep uyuyorum almama kursu ztn çile halinde sınava az kaldı bitsede kurtarsam bıktım beni çok etkiliyor zamanımı alıyor kendimi dinlemek istiyorum kaliteli zaman yapmak istiyorum bebek için ama derslerden mümkün değil ki neyse bakalım deneyeceğiz bir şekilde olacak başaracağız herşeyi az kaldı

Ginnys neler yapiyosn canim miniginle aran nasil
Minik iyi teyzoşu ama ben uykulu sürekli hep uyuyorum kurs zor vaktimi çok alıyor kendime zaman bulamıyorum şu sıra kaliteli vakit geçiremiyorum ama son ayın inşallah güzel biter bende rahat ederim onun dışında çok şükür iiyim sabah tadım yoktu tatsız bir olay yaşadım başka bir topicte ve acaip etkilendim üstelik etkilenmemek için çaba erdemde yok yani gebelik bu algılıyor sanki kramplar kramplar çok korktum kişiyide Allaha havale ettim neyse dedim artık Allah kalbindeki i versin onada ama yardımcı olmaktan korktum insanlara sabah gözümü kötü bir mesajla açtım.beyse bitti gitti şimdi iiyim şükür bir şey yok uykusuyuz hep işte kabızlık başladı mide ekşimesi yanması çekeceğiz bakalım gÜzel şeyler bunlar

Şifa olsunnnn evet şanslıyımmm oleyyy yarıyor yarıyor Allammmm

Strese sokmamaya çalış tabi yorucu bir süreç sınav bide hamilelik eklenince hepsi bir daha zor ama sıkma canını hiç birşey için yavrunu düşün öncelikle hep iyi düşün iyi olsun üstesinden gelirsin sen inşallah Allahım kolaylık versin

Canım Allah razı olsun buradaki herkesten nasipten öteye köy Yok zaten biz ne yapsak boş tedavi ile bir çocuğum var çok şükür 9 yıl önce evlendim iki buçuk yıl Dr git gel gebelik oldu çok şükür sonra kardeşi olsun diye tekrar üç yıl kadar Dr git gel gebelik oldu çokta yolundaydı herşey doğdu 55 gün yoğun bakım süreci kaybettik yaşasaydı 18 Ekim doğum günüydü sonrası bir kaos zaten iki yıldır uğraşıyoruz Dr git gel psk olarak çok yoruldum Haziran ayında çift çizgi gördüm değerler yükselmeden adet oldum gebelik oluyor ama yıllarca ugrasmak gerekiyor 9 yıldir evliliğimiz bebek muhabbeti üzerine tedaviler cabası iki ay sonra hastane olayını kapatmayı düşünüyoruz kendiliğinden gelirse basım üstüne dicem de yaş kırka dayanıyor korunuruz büyük ihtimalle rabbim herkese anneliği tattirsin ins

Kızlar devamı geldi kanamamın. Yine de miratech erken gebelik testi yaptım yine silik çıktı. Ya bu test aptal ya da anlamadığım bir şeyler oluyor. Moralim çok bozuk bir süre gelemeyebilirim

Eklentiler

• F5061E63-B415-4502-A16D-B504D4ECE651.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 66
  • 92FD279F-0CBD-49EC-A2EC-F107F025AD15.webp
    32,7 KB · Görüntüleme: 68
  • CD2A6DA6-0141-4A11-89F4-FAAC3BFDF5AD.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 70
Kızlar devamı geldi kanamamın. Yine de miratech erken gebelik testi yaptım yine silik çıktı. Ya bu test aptal ya da anlamadığım bir şeyler oluyor. Moralim çok bozuk bir süre gelemeyebilirim
Canim gunaydin belkide yerlesmedir. Kotu dusunme ve bugun daha belirgin geldi bana test.

Seni merak ettim bende uyanınca teli aldık hemen elime
.
Bu erken gebelik testinin yaşattığı kaçıncı hayal kırıklığı oldu burada

İnşallah inumuzdeki ay olur canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…