- 28 Mayıs 2022
- 2.604
- 2.785
- 63
- 36
- Konu Sahibi mucizeOldu
-
- #5.621
İnşallah bebeişin seninledir canımMerhabalar kızlar bugün regl olmam gerekiyordu olmadım henüz son bir haftadır alt karnımda ağrı var normalde böyle bi ağrı yaşamazdım bakalım kısmet ne zaman test yaparım bilmiyorum biraz daha bekleyeceğim galiba
Duam seninle canımSağol canım cümlemize inşallah bol bol dua edin bana bebeğim sağlıklı olsun diye
Duam seninle canım
İnşallah bebeişin seninledir canımsen yarın sabah bi test yapta günümüz şenlensin
Desteğin için çok ama çok teşekkür ederim kesinlikle bu ay test almıcam ateş takibi falan hiçbir şey yapmıcam akışına salacamAynı şeyi yaşadığım için çok iyi anlıyorum ama lütfen canını sıkma her şeyin vakti var umudumuzu kaybetmeyelim
Canım ne oldu merak ettim sonucunuPaylaşırım canim
Canım biz çok seviyoruz sabah böyle çift çizgilerle uyanmayıAyy seni mi kırıcam tamam sabah ben bi test alayım eczaneden yapayım bakalım
Ya canımsın ben de sizi çok seviyorumfnd_50 canım hoşgeldin, her şey çok güzel olacak, seni seviyoruz adadan pozitif görüp başka bir adaya evlenene kadar kaçmak yokkk
Teşekkürler canım araştıtacağım:) YouTube bak nasıl profesyonel be iyi olduklarına bak cevat bayrak
Ve ekibi
Bana ekibi cekti
Echomar şişli
C kollu cihaz
Son teknoloji
Acıbademde çektirdim ben anestezisiz yapabilir miyim bilmem çok sancılı işlemmişKız anesteziye gerek yok 5 dk sürdü benım
Tabi cekılen yere göre değişir vallla benımkı on numara yer
Burda da herkes uazmıs asırı memnun echomar dan bunarada senın tup açılır mı bilmem ama adam ozellıkle sonucu ona götürüyorlarmış benım ki 5 dk somra çıktı doktorum baktı sonucuma
Bu ay çok radikal kararlar aldım kuzum test almıcam akışına salacağımCanım çok çok üzüldüm bu test olayı benimde psikolojimi çok bozdu ve senin ki resmen pozitifti artık test falan yapmıcam bende gecikince zaten ortaya çıkıcak sende lütfen kendini yıpratma Allah tarafından artık salalım olursa olur ;(
Damdan düşenin halinden damdan düşen anlar vallahi çok zor yani negatif çıksa ha tamam yok sanırım diyorsun umutlanmıyorsun ama bariz ikinci çizgiyi görüp de yok olduğunu anladığında o hayal kırıklığı çok kötüymüş ama Allahım hayırlısını versin sağlıklısını versin inşallah çok teşekkür ederim desteğin için canım benimHosgeldin tekrardan canım:) bende 2 ay önce yaşamıştım aynı şeyi kaset testte 2 dakika içinde ikinci çizgi belirginlesmisti ve 2 defa yaptım aynı sonuçtu.acele etmeyeyim dedim 2 gün sonrasına da kan vermiştim 6 çıkmıştı betam 1 gün sonrası da regl olmuştum. Belki kimyasaldi bilmiyorum ama o an pozitifi görünce bende çok sevinmiştim uyuyamamıştim heyecandan . Senin hayal kırıklığını anlayabiliyorum
Amin canım benim inşallah Allah razı olsunİşte bu yüzden burda bu kadar huzurlu oluyor insan çünkü gerçekten kocaman bir aileyiz rabbim tez zamanda versin mucizenizi dualarimdasiniz her biriniz
Bıraktık ateşi de kuzum bu ay hiçbir şey yapmıcam akışına bırakıcam gün geçerse kan vericem her gün her gün umutlanıp ateşlenmek yıpratıyor insanıKuzum ateşe devam ettınmı dustumu
Daha öncede test yapıyor muydun canım ona göre değerlendir diyecektim çünkü ikinci testin pike yakınKızlar bu nedir pik olmadan nasıl çizgi gider bilen var mıdır
Yazmıştım araya kaynamış galiba 31 ekim batDaha öncede test yapıyor muydun canım ona göre değerlendir diyecektim çünkü ikinci testin pike yakın
Bu arada görmemişim herhalde adet oldun yeni bat tarihin nedir canm kaydedeyim
1. Ve 2. Arasında yapmadım sanırım şehir dışındaydım o zaman çatlamış demekDaha öncede test yapıyor muydun canım ona göre değerlendir diyecektim çünkü ikinci testin pike yakın
Bu arada görmemişim herhalde adet oldun yeni bat tarihin nedir canm kaydedeyim
Bak öylede olabilir benim bu ay ilk defa öğlen pikti akşamına çatlamıştı1. Ve 2. Arasında yapmadım sanırım şehir dışındaydım o zaman çatlamış demek
Hastaneye gittim canim ama biraz geç gittim laboratuvar kapanmıştı tahlil yarına kaldı eve geldim kanamam oldu bende şaşkınım ne yapicam bilemedimCanım ne oldu merak ettim sonucunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?