Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah bebeişin seninledir canım sen yarın sabah bi test yapta günümüz şenlensin

Aynı şeyi yaşadığım için çok iyi anlıyorum ama lütfen canını sıkma her şeyin vakti var umudumuzu kaybetmeyelim
Desteğin için çok ama çok teşekkür ederim kesinlikle bu ay test almıcam ateş takibi falan hiçbir şey yapmıcam akışına salacam geçerse kan vereceğim direkt

Acıbademde çektirdim ben anestezisiz yapabilir miyim bilmem çok sancılı işlemmiş

Bu ay çok radikal kararlar aldım kuzum test almıcam akışına salacağım gün geçerse test yapacağım vallahi kısmeti gelince olur iyi olalım

Kızlar bu nedir pik olmadan nasıl çizgi gider bilen var mıdır

Eklentiler

• A61BD40C-100A-44A0-B599-F3DB4351E6A0.webp
    44 KB · Görüntüleme: 56
Damdan düşenin halinden damdan düşen anlar vallahi çok zor yani negatif çıksa ha tamam yok sanırım diyorsun umutlanmıyorsun ama bariz ikinci çizgiyi görüp de yok olduğunu anladığında o hayal kırıklığı çok kötüymüş ama Allahım hayırlısını versin sağlıklısını versin inşallah çok teşekkür ederim desteğin için canım benim

Kızlar bu nedir pik olmadan nasıl çizgi gider bilen var mıdır
Daha öncede test yapıyor muydun canım ona göre değerlendir diyecektim çünkü ikinci testin pike yakın
Bu arada görmemişim herhalde adet oldun yeni bat tarihin nedir canm kaydedeyim

1. Ve 2. Arasında yapmadım sanırım şehir dışındaydım o zaman çatlamış demek
Bak öylede olabilir benim bu ay ilk defa öğlen pikti akşamına çatlamıştı Ben normalde akşamları yapıyordum eğer öğlen yapmasaydım pik olduğunu anlamayacaktım düşün yani inşallah değerlendirmişsindir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…