Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hemem çıktı 1 dk içinde. Adet tarihim geçmedi henüz 19 unda.beni de şaşırtan o oldu.umarım bu sefer her şey güzel geçer
Hamilesin kuzum,tebrik ederim,bat tarihin geçsin yine yaparsin test sonra da kan tahlili
Erken döllenme olduğu için bu kadar net çıkmış bence

R Random3 senin sözleri not alıyoruz kitap basıcaz yakında Bir gariban akıntım vardı acaba mı dedim o da gitti iki gündür. Tek umudum bu sözün haklı çıkması
Serinin ilk kitabı - Nasıl hamile kalınmaz?
İkinci kitap - pozitifi görmeden pozitif olmak

Canım benim sağlıkla kucağına alırsın inşallah ilk düşük araştırıldı mı? Kan pıhtılaşma bozukluğu varsa kan sulandırıcı kullanman lazım ablamda ilk bebekte düşük yapmıştı sonraki gebeliklerde kan sulandırıcı kullandı hep, doktorla iyice konuş progesteron verebilir. Kendine iyi bak

Hahah ben de seni yirim kariyerimi zirvede bırakıcam aşkısı, henüz onu düşünmedim
Yok aşkım gelecek o kitap biliyorum ben nereye bırakıyorsun New York times bestseller olursun sen üçüncü kitapta. Bebek bekleyenlerin umudu

Evet dusukten 1 hafta sonra pıhtılaşma testi yapıldı.C677t heterozigot çıktı.doktorum gebelik pozitif olunca corasprin kullanacaksn dedi.sonra ben netten Türk doktorları dinledim aslında bu gen pıhtılaşma icin onemsizmis çoğu ulkede bakılmıyormuş bile sonra kontrol için gittiğim 2. Dr pıhtılaşma testinin dusukten 1 hafta sonra yapılamayacağını ,erken olduğunu soyledi. ve ilaca gerek duymadığımı belirtti. Sadece seni strese sokar dedi. Ne yapsam kararsızım.

Bende bilemedim canım hakkında hayırlısı güvendiğin bir doktor varsa o ne derse onu yap

Yok aşkım gelecek o kitap biliyorum ben nereye bırakıyorsun New York times bestseller olursun sen üçüncü kitapta. Bebek bekleyenlerin umudu
Umutları ben olacaksam vay ki vay hallerine inşallah be canım, olmazsa da canım sağolsun napiyim hayatımın tadını çıkarırım ben de

Tebrik ederim canimm

Kızlar ilk defa ovulasyon testi kullanıyorum . 28 günde bir adet olurum yumurtlamayı 14 15 diye düşünüyordum hep. Testi bugün yeni yapabildim şu an 10. Günüm ve bugün yumurtlama günüm mü ?

Eklentiler

• 21FEC746-2293-43B7-87AA-3B5EBD15186F.webp
    49,5 KB · Görüntüleme: 48
Kızlar ilk defa ovulasyon testi kullanıyorum . 28 günde bir adet olurum yumurtlamayı 14 15 diye düşünüyordum hep. Testi bugün yeni yapabildim şu an 10. Günüm ve bugün yumurtlama günüm mü ?
Çok güzel yumurtlamissin
Bugünü yarını bir güzel değerlendir

Hala şok içindeyim şu an iyiki ovulasyon testi kullandım bu ay diyorum. Bugünü değerlendirecem ama yarın 24 saat çalışıyoruz yokuz inşallah olur
Canim bu testi saat kaçta yaptın ?
Eşinde sprem sorunu yoksa, bir akşam, bir de sabah degerlendirme yapın isterseniz.

kızlar normal adetime 2 günvar ama erken yumurtlama dan dolayı bugün olmam lazımdı bu ay klomen kullanmıştımama acil işimden dolayı kontrole gidemedim dr bugün test yaptım silik çıktı elim ayağım titriyor teste güvenmiyorum ama çünkü 5 tl aldım miratech ve kutusuz eczacı oyle almış öylede satıyor yarın sabah yenileyeceğim bakalım ondada çıkacakmı sizde görüyormusunuz

Eklentiler

• C7D996EE-591E-4B1F-8D78-8C2EA1EBB506.webp
    72,7 KB · Görüntüleme: 66
  • 7AE7F7BA-3348-4548-AF00-0778718CEE13.webp
    39,5 KB · Görüntüleme: 63
  • 5461BC64-B91A-4DBA-9E6E-BAA59DB8BDB1.webp
    66,9 KB · Görüntüleme: 60
  • 2AD308DB-029E-41DC-9792-361B280BED0C.webp
    84 KB · Görüntüleme: 55
  • AAF0E23A-9791-4D7D-80D6-9988BC155738.webp
    120,2 KB · Görüntüleme: 54
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…