- 7 Nisan 2022
- 3.337
- 2.956
- 53
- 30
- Konu Sahibi mucizeOldu
-
- #5.581
Hamilesin kuzum,tebrik ederim,bat tarihin geçsin yine yaparsin test sonra da kan tahliliHemem çıktı 1 dk içinde. Adet tarihim geçmedi henüz 19 unda.beni de şaşırtan o oldu.umarım bu sefer her şey güzel geçer
Teşekkür ederimHamilesin kuzum,tebrik ederim,bat tarihin geçsin yine yaparsin test sonra da kan tahlili
Erken döllenme olduğu için bu kadar net çıkmış bence
Canım benim sağlıkla kucağına alırsın inşallahYarın sabah tekrar yapcam emin olamıyorum bu ay beklemiyordum hiçteşekkür ederim.mesajlariniz için teşekkür ederim şuan eşim ve sizden baska kimse bilmiyor. ilk bebek düşük olunca 2.yi söylemeye cesaret edemiyor insan
Ya yiycem seni valla nasıl güldüm yaSerinin ilk kitabı - Nasıl hamile kalınmaz?
İkinci kitap - pozitifi görmeden pozitif olmak
Hahah ben de seni yirimYa yiycem seni valla nasıl güldüm yaAma her serinin üçüncüsü vardır. Üçüncü kitapta bomba bi son bekliyorum
Yok aşkım gelecek o kitap biliyorum ben nereye bırakıyorsunHahah ben de seni yirimkariyerimi zirvede bırakıcam aşkısı, henüz onu düşünmedim
Evet dusukten 1 hafta sonra pıhtılaşma testi yapıldı.C677t heterozigot çıktı.doktorum gebelik pozitif olunca corasprin kullanacaksn dedi.sonra ben netten Türk doktorları dinledim aslında bu gen pıhtılaşma icin onemsizmis çoğu ulkede bakılmıyormuş bileCanım benim sağlıkla kucağına alırsın inşallahilk düşük araştırıldı mı? Kan pıhtılaşma bozukluğu varsa kan sulandırıcı kullanman lazım ablamda ilk bebekte düşük yapmıştı sonraki gebeliklerde kan sulandırıcı kullandı hep, doktorla iyice konuş progesteron verebilir. Kendine iyi bak
Bende bilemedim canımEvet dusukten 1 hafta sonra pıhtılaşma testi yapıldı.C677t heterozigot çıktı.doktorum gebelik pozitif olunca corasprin kullanacaksn dedi.sonra ben netten Türk doktorları dinledim aslında bu gen pıhtılaşma icin onemsizmis çoğu ulkede bakılmıyormuş bilesonra kontrol için gittiğim 2. Dr pıhtılaşma testinin dusukten 1 hafta sonra yapılamayacağını ,erken olduğunu soyledi. ve ilaca gerek duymadığımı belirtti. Sadece seni strese sokar dedi. Ne yapsam kararsızım.
Umutları ben olacaksam vay ki vay hallerineYok aşkım gelecek o kitap biliyorum ben nereye bırakıyorsunNew York times bestseller olursun sen üçüncü kitapta. Bebek bekleyenlerin umudu
Tebrik ederim canimmBugün bir halsizlik vardı evde test yapim dedim cift çizgi çıktıadetime de var aslında normal gebelik testi yaptığım erken tespit edenlerden değil bir yanlışlik olabilir mi? Inanın tam sevinemedim.yanlis pozitif cikabiliyor mu bu testlerde?
TeşekkürlerTebrik ederim canimm
Bende bilemedim canımhakkında hayırlısı güvendiğin bir doktor varsa o ne derse onu yapin
İnşallah evet tekrar doktora danışıcamBende bilemedim canımhakkında hayırlısı güvendiğin bir doktor varsa o ne derse onu yap
Çok güzel yumurtlamissinKızlar ilk defa ovulasyon testi kullanıyorum . 28 günde bir adet olurum yumurtlamayı 14 15 diye düşünüyordum hep. Testi bugün yeni yapabildim şu an 10. Günüm ve bugün yumurtlama günüm mü ?
Hala şok içindeyim şu an iyiki ovulasyon testi kullandım bu ay diyorum. Bugünü değerlendirecem ama yarın 24 saat çalışıyoruz yokuz inşallah olurÇok güzel yumurtlamissin
Bugünü yarını bir güzel değerlendir
Canim bu testi saat kaçta yaptın ?Hala şok içindeyim şu an iyiki ovulasyon testi kullandım bu ay diyorum. Bugünü değerlendirecem ama yarın 24 saat çalışıyoruz yokuz inşallah olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?