- Konu Sahibi mucizeOldu
-
- #5.601
1 saat önce yaptım canımCanim bu testi saat kaçta yaptın ?
Eşinde sprem sorunu yoksa, bir akşam, bir de sabah degerlendirme yapın isterseniz.
YavUmutları ben olacaksam vay ki vay hallerineinşallah be canım, olmazsa da canım sağolsun napiyim hayatımın tadını çıkarırım ben de
Gelmezse kendi kaybeder benim gibi anneyi hıhhhYavkoyup durma işte Hamile de kalıyoruz yani napalım şansımız kötü gitti azıcık. Yine olacak dur bakalım kitaba başla sen sonunda bebik gelecek
Ben de 28 günde bir oluyorum ve 10. Gün yumurtlama oluyor genelde.senin de öyle sanırım pik yapmış testin.Kızlar ilk defa ovulasyon testi kullanıyorum . 28 günde bir adet olurum yumurtlamayı 14 15 diye düşünüyordum hep. Testi bugün yeni yapabildim şu an 10. Günüm ve bugün yumurtlama günüm mü ?
Ben 10. Günde yumurtladığımı bilmiyordum ya :)Ben de 28 günde bir oluyorum ve 10. Gün yumurtlama oluyor genelde.senin de öyle sanırım pik yapmış testin.
Ne var ne yok hanimlar son durumlariniz nasil???
Yansın gecelerrrrr o zamanValla bebişim ben dongumun onuncu gunundeyim.bu akşam sümüksü yumurta akı kıvamında heralde on cm uzunluğunda akıntı geldi. Cinsel istek artması da var 2 gündür acaba bunlar bir işaret midir kibiliyor musun ben bugün 1 no bez aldım bazanin altına attım neden bilmem almam lazım gibi geldi ateş ölçüyorum biliyorsun o da hiç olmadığı kadar sabit gidiyor , 36.2 de bozulmuş gibi atesolcer sen naptin ?
Doktorlar gün aşırı öneriyor zaten canım.Hala şok içindeyim şu an iyiki ovulasyon testi kullandım bu ay diyorum. Bugünü değerlendirecem ama yarın 24 saat çalışıyoruz yokuz inşallah olur
Canim benim de 15 te de oldu, 21 de de.Ben de 28 günde bir oluyorum ve 10. Gün yumurtlama oluyor genelde.senin de öyle sanırım pik yapmış testin.
Çok silik bir çizgi görüyor gibiyim inşallah vardırkızlar normal adetime 2 günvar ama erken yumurtlama dan dolayı bugün olmam lazımdı bu ay klomen kullanmıştımama acil işimden dolayı kontrole gidemedim dr bugün test yaptım silik çıktı elim ayağım titriyor teste güvenmiyorum ama çünkü 5 tl aldım miratech ve kutusuz eczacı oyle almış öylede satıyor yarın sabah yenileyeceğim bakalım ondada çıkacakmı sizde görüyormusunuz
Daha ne desin bu bebe sanaBugün bir halsizlik vardı evde test yapim dedim cift çizgi çıktıadetime de var aslında normal gebelik testi yaptığım erken tespit edenlerden değil bir yanlışlik olabilir mi? Inanın tam sevinemedim.yanlis pozitif cikabiliyor mu bu testlerde?
Evet canım bugün ve yarın ilişki önemliKızlar ilk defa ovulasyon testi kullanıyorum . 28 günde bir adet olurum yumurtlamayı 14 15 diye düşünüyordum hep. Testi bugün yeni yapabildim şu an 10. Günüm ve bugün yumurtlama günüm mü ?
Sen yinede yarın da yap ama ben ilk bebeğimi seçal dan aldığım 5 TL ilk test ile öğrenmiştimkızlar normal adetime 2 günvar ama erken yumurtlama dan dolayı bugün olmam lazımdı bu ay klomen kullanmıştımama acil işimden dolayı kontrole gidemedim dr bugün test yaptım silik çıktı elim ayağım titriyor teste güvenmiyorum ama çünkü 5 tl aldım miratech ve kutusuz eczacı oyle almış öylede satıyor yarın sabah yenileyeceğim bakalım ondada çıkacakmı sizde görüyormusunuz
Hayırlı haberlerle gel insallahKızlar bu gün benim bat tarihim adet olmayacak gibi hissediyorumama testi Çarşamba günü yapacağım.
Sağol canım hepimiz inşallahHayırlı haberlerle gel insallah
Tabiki iyi yapmışsın benimde 12. 13.14. Bu günlerden birinde oluyor senin gibi sadece 14. De olur sanıyordum . evet pik olmuş değerlendir canım.Kızlar ilk defa ovulasyon testi kullanıyorum . 28 günde bir adet olurum yumurtlamayı 14 15 diye düşünüyordum hep. Testi bugün yeni yapabildim şu an 10. Günüm ve bugün yumurtlama günüm mü ?
Kafanı oraya yorma hep deki sağlıklı bi bebeğim olacakSağol canım hepimiz inşallahama benim sorunum hamilelik değil çok rahat gebe kalıyorum, bebek sağlıklı olsun diye dualarınıza çok ihtiyacım var bizde genetik sıkıntı var maalesef
Kafanı oraya yorma hep deki sağlıklı bi bebeğim olacakbebeğini en kısa zamanda sağlıkla huzurla kucağına alırsın inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?