Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Umutları ben olacaksam vay ki vay hallerine inşallah be canım, olmazsa da canım sağolsun napiyim hayatımın tadını çıkarırım ben de
Yav koyup durma işte Hamile de kalıyoruz yani napalım şansımız kötü gitti azıcık. Yine olacak dur bakalım kitaba başla sen sonunda bebik gelecek

Kızlar ilk defa ovulasyon testi kullanıyorum . 28 günde bir adet olurum yumurtlamayı 14 15 diye düşünüyordum hep. Testi bugün yeni yapabildim şu an 10. Günüm ve bugün yumurtlama günüm mü ?
Ben de 28 günde bir oluyorum ve 10. Gün yumurtlama oluyor genelde.senin de öyle sanırım pik yapmış testin.

Valla bebişim ben dongumun onuncu gunundeyim.bu akşam sümüksü yumurta akı kıvamında heralde on cm uzunluğunda akıntı geldi. Cinsel istek artması da var 2 gündür acaba bunlar bir işaret midir ki biliyor musun ben bugün 1 no bez aldım bazanin altına attım neden bilmem almam lazım gibi geldi ateş ölçüyorum biliyorsun o da hiç olmadığı kadar sabit gidiyor , 36.2 de bozulmuş gibi atesolcer sen naptin ?
Ne var ne yok hanimlar son durumlariniz nasil???

Yansın gecelerrrrr o zaman
Canim benim yumurtlamadan 2-3 gün önce geliyor o akıntı, sen bu haftayı güzel değerlendir

Çok silik bir çizgi görüyor gibiyim inşallah vardır

Daha ne desin bu bebe sana ben burdayım diye bağırıyor resmen kaset test bide kesin sonuç verir diye düşünüyorum hadi gözün Aydın sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim

Sen yinede yarın da yap ama ben ilk bebeğimi seçal dan aldığım 5 TL ilk test ile öğrenmiştim inşallah bebişin seninledir

Kızlar ilk defa ovulasyon testi kullanıyorum . 28 günde bir adet olurum yumurtlamayı 14 15 diye düşünüyordum hep. Testi bugün yeni yapabildim şu an 10. Günüm ve bugün yumurtlama günüm mü ?
Tabiki iyi yapmışsın benimde 12. 13.14. Bu günlerden birinde oluyor senin gibi sadece 14. De olur sanıyordum . evet pik olmuş değerlendir canım.
Canım ya sen hamiş değil miydin ben seni galiba öyle kaydetmişim gruba

Merhabalar kızlar bugün regl olmam gerekiyordu olmadım henüz son bir haftadır alt karnımda ağrı var normalde böyle bi ağrı yaşamazdım bakalım kısmet ne zaman test yaparım bilmiyorum biraz daha bekleyeceğim galiba

Sağol canım hepimiz inşallah ama benim sorunum hamilelik değil çok rahat gebe kalıyorum, bebek sağlıklı olsun diye dualarınıza çok ihtiyacım var bizde genetik sıkıntı var maalesef
Kafanı oraya yorma hep deki sağlıklı bi bebeğim olacak bebeğini en kısa zamanda sağlıkla huzurla kucağına alırsın inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…