- 17 Mayıs 2022
- 521
- 528
- 53
- 36
- Konu Sahibi mucizeOldu
-
- #5.641
Amin inşDaha ne desin bu bebe sanaben burdayım diye bağırıyor resmen kaset test bide kesin sonuç verir diye düşünüyorum hadi gözün Aydın sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim
Hayırlı olsun canım, sağlıkla gelsin bebişşşşşAmin inşyarın sabah bir daha test yapicam yine de yani bazı belirtiler olsada psikolojik diye düşündüm. Kasık ve göğüs ağrısı ,akıntı ,uyku hali olmadi hatta uykusuzluk vardı.burda okuduklarimda olan belirtiler ben de yoktu.bi de sadece 2 gün degerlendirince pek umudum yoktu açıkcası hepimiz tez zamanda kavuşalım inş
İşte aslında umudumuz olmadığı anda gelir YaAmin inşyarın sabah bir daha test yapicam yine de yani bazı belirtiler olsada psikolojik diye düşündüm. Kasık ve göğüs ağrısı ,akıntı ,uyku hali olmadi hatta uykusuzluk vardı.burda okuduklarimda olan belirtiler ben de yoktu.bi de sadece 2 gün degerlendirince pek umudum yoktu açıkcası hepimiz tez zamanda kavuşalım inş
Canım benzer gibi duruyor ama bakalım sabahı beklicem inşallah yerleşmedirN nazende333 canım ben kızımda yerleşme anlaması yaşamıştım ama bunun öyle olduğunu çok sonra öğrendim. Adetim yakın mıydı adet zamanı mıydı yoksa geçtikten sonra mı hatırlamıyorum ve affedersiniz ama bir kere çamaşırı da avuç içi kadar kan görmüştüm. Ben de adetim başlayacak diye beklemiştim ama 3 gün bekleyip hiç bir şey olmayınca test yapmıştık ve çıkmıştı. Beklediğimiz için daha önce de test yapmıştım çıkmamıştı. Sonra AA adet oldum dedim ama devamı gelmedi.
Benimki lekelenme şeklinde değildi.
İnşallah hepimiz hamiş oluruz canım yorumun için teşekkür ederimCanım ben de yerleşme yaşadım ama lekelenme şeklindeydi. Silince gelecek şekilde bikaç sefer oldu. Ama 3 gün de sürebiliyormuş. Kan vermen iyi olur tabi ama idrar testi de gecikme olmuşsa çıkar bu kadar güvensiz olma testlereİnşallah hamilesindir canım çok seviniriz
inşallah öyledir canım rabbim herkesin muradını versin inşallahSen yinede yarın da yap ama ben ilk bebeğimi seçal dan aldığım 5 TL ilk test ile öğrenmiştiminşallah bebişin seninledir
Ben mide bulantısından mağdur yemek bile giyemeyen bir insan oldum yattım öyle o nedenle pek yokum aalında girip etiket varmı diye bakıyorum çünkü haberim olsun diye ama bir noktadan aonra onada bakamadım baya kötü benim bulantılar ya bakalım
günaydın sabahki testlerde böyle sanırım kan vermem lazımMucizem4564 , M Mucizemibklyrm , K kafamdadelisorular21 , lavinya ve batı yaklaşıp dayanamayan arkadaşlar görelim çift çizgileri inşallah
Ben her gece bu rüyadayım. Her gece pozitif testlerHerkeslere hayırlı sabahlar bol güneşlerhayırlara vesile olsun bu sabah rüyamda iki testte çift çizgi gördüğümü gördüm aç tavuk kendini darı ambarında sanırmış ya benimkide o hesap herhaldee bir neyime yetmiyor da iki tane yapıyorum
Alttaki ikisinde goremedim ama usttekinde bariz cizgi vargünaydın sabahki testlerde böyle sanırım kan vermem lazım
aynen alttakileri sonradan idrar soğuyunca yaprım gözle görülen çizgi var fotoda çıkmadıAlttaki ikisinde goremedim ama usttekinde bariz cizgi var
İnşallah çok uzun sürmez bulantilarBen mide bulantısından mağdur yemek bile giyemeyen bir insan oldum yattım öyle o nedenle pek yokum aalında girip etiket varmı diye bakıyorum çünkü haberim olsun diye ama bir noktadan aonra onada bakamadım baya kötü benim bulantılar ya bakalım
En üsttekinde vargünaydın sabahki testlerde böyle sanırım kan vermem lazım
İdrarın soğuk sıcak olması da önemliymiş demek testteaynen alttakileri sonradan idrar soğuyunca yaprım gözle görülen çizgi var fotoda çıkmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?