Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Daha ne desin bu bebe sana ben burdayım diye bağırıyor resmen kaset test bide kesin sonuç verir diye düşünüyorum hadi gözün Aydın sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim
Amin inş yarın sabah bir daha test yapicam yine de yani bazı belirtiler olsada psikolojik diye düşündüm. Kasık ve göğüs ağrısı ,akıntı ,uyku hali olmadi hatta uykusuzluk vardı.burda okuduklarimda olan belirtiler ben de yoktu.bi de sadece 2 gün degerlendirince pek umudum yoktu açıkcası hepimiz tez zamanda kavuşalım inş

Hayırlı olsun canım, sağlıkla gelsin bebişşşşş

İşte aslında umudumuz olmadığı anda gelir Ya hadi sabah sende yapta gözümüz gönlümüz açılsın yavf

Canım benzer gibi duruyor ama bakalım sabahı beklicem inşallah yerleşmedir

İnşallah hepimiz hamiş oluruz canım yorumun için teşekkür ederim Sabahı bekleyip görücem olmazsa da kasıma giderim artık napıyım saldım

Ginnys kuzum nerdesin gözüm seni arıyor M melek076 canım sen nerdesin
Kız Almanya’da internet yok da benim haberim mi yok ikiniz birden yoksunuz
Ben mide bulantısından mağdur yemek bile giyemeyen bir insan oldum yattım öyle o nedenle pek yokum aalında girip etiket varmı diye bakıyorum çünkü haberim olsun diye ama bir noktadan aonra onada bakamadım baya kötü benim bulantılar ya bakalım

Eklentiler

• D7D6A3BA-44ED-4842-8430-EAC0E2B32791.webp
    38,4 KB · Görüntüleme: 66
  • D3616119-3121-4BFF-86A5-2D89237E15FD.webp
    34,9 KB · Görüntüleme: 63
  • 37C79616-9F2B-4851-9008-232F5F25B48B.webp
    30,2 KB · Görüntüleme: 64
Ben her gece bu rüyadayım. Her gece pozitif testler

İnşallah çok uzun sürmez bulantilar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…