Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hiç belirtim yok kasık batması bel ağrısı vs yok :) kırmızıları bekliyorum
Günaydın lavinya. Akıntı falanda mi yok. Bende Sadece dün sol kasıktan bele vuran bir ağrı vardi yürürken hafif rahatsiz ediyordu bugün oda yok ama beyaz akıntı devam ediyor. Regli belirtilerim de yok işin garibi. Bat cuma Bekliyorum. Umarım bekleyen ve isteyen herkes pozitif görür

ayy inşallah beklenen ela gelir ozaman yaa kafaya taktıkça rüyalarımıza giriyor işte sabah sabah ne güldüm bize
Amin, Ah hiç sorma bende güldüm benim BAT dündü gelmedi, gebe kalmada sorunum yok ama genetik sorun var bizde iki gebelik sonlandırmak zorunda kaldık inşallah bu sağlıklı olur dualarınıza ihtiyacım var bebek sağlıklı olsun diye dua edin lütfen

Oda belirtimi anlamıyorum evet o var bak dün bugün yoğun bir şekilde geldi

Regle yakın akıntı oluyor ya ben ona yoruyorum yoksa tık yok ne kasık batması ne ağrıması bişeyciğim yok:) zaten biraz rahatsızım ağzımın tadı yok midem tuhaf geğiriyprum arada kahve seven bi İnsan hastalıktan kahve bile içemedim. Burnum akıyor bakalım canım bende test yapmıyorum cumayı bekliyorum bakalım gecikecek miyim yoksa kırmızılar gelecek mi :)

günaydın sabahki testlerde böyle sanırım kan vermem lazım
Koş kız koş ne duruyorsun maşallah canım hayırlı olsun

Bende ilk iki gebeliğimde, ilk belirtilerden biri beyaz yoğun kremsi akıntıydı
Yani mesela bende çok yogundegil ya iş yaparken geliyor yada ayakta iken. Çamaşırım ıslanıyor hemen regli oldum sanıp gidiyorum ıslaklık çamaşırda görünüyor peçete ile silince beyaz akıntı oluyor losyon gibi. Ama hiç böyle alıntım olmamıştı ovulasyondan beri hergun böyle az az geldiği için garipsedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…