- Konu Sahibi mucizeOldu
-
- #5.681
evet hatta ben bir kere kan verdim eve geri dönmeden testim çıkmıştı <0.5 diyeÇok geç değil mi ya :) 2 saatte çıkar bence :)
Günaydın lavinya. Akıntı falanda mi yok. Bende Sadece dün sol kasıktan bele vuran bir ağrı vardi yürürken hafif rahatsiz ediyordu bugün oda yok ama beyaz akıntı devam ediyor. Regli belirtilerim de yok işin garibi. Bat cuma Bekliyorum. Umarım bekleyen ve isteyen herkes pozitif görürHiç belirtim yok kasık batması bel ağrısı vs yok :) kırmızıları bekliyorum
Amin, Ah hiç sorma bende güldümayy inşallah beklenen ela gelir ozaman yaa kafaya taktıkça rüyalarımıza giriyor işte sabah sabah ne güldüm bize
Yaa mecbur artik hayatim o kadar donuklasti ki bebek bebek diye nazli cikti sipa gelmiyosada simdiden tas gibi anasi olsunhahah azmine hayran kaldım bende o da yok
ahahah hadi inşallah kuzum yaYaa mecbur artik hayatim o kadar donuklasti ki bebek bebek diye nazli cikti sipa gelmiyosada simdiden tas gibi anasi olsun
Evet sanırım sıkıntı süreçler bu stres yapıyor tekrar girerim ama kısa sürede yapabilmem gerekliSınavı gecememek bir sorun olur mu canım ?
Kimyasal gebelik olabilir mi acabaKızlar devamı geldi kanamamın. Yine de miratech erken gebelik testi yaptım yine silik çıktı. Ya bu test aptal ya da anlamadığım bir şeyler oluyor. Moralim çok bozuk bir süre gelemeyebilirim
Canım doktora gitseneKızlar devamı geldi kanamamın. Yine de miratech erken gebelik testi yaptım yine silik çıktı. Ya bu test aptal ya da anlamadığım bir şeyler oluyor. Moralim çok bozuk bir süre gelemeyebilirim
ben kan verdim bakalım merakla bekliyorum yainşallah sende hamişsindirCanım hayırlı olsunikimizinde BAT'ı dündü ama ben daha test yapmadım yarın yapacağım.
Sağol canımben kan verdim bakalım merakla bekliyorum yainşallah sende hamişsindir
aminnn inşallahSağol canımsağlıkla alırız kucağımıza inşallah
Oda belirtimi anlamıyorum evet o var bak dün bugün yoğun bir şekilde geldiGünaydın lavinya. Akıntı falanda mi yok. Bende Sadece dün sol kasıktan bele vuran bir ağrı vardi yürürken hafif rahatsiz ediyordu bugün oda yok ama beyaz akıntı devam ediyor. Regli belirtilerim de yok işin garibi. Bat cuma Bekliyorum. Umarım bekleyen ve isteyen herkes pozitif görür
Canım 2'de çıkması lazım. Nerede yaptırdın sağlık ocağında mı? Yoksa hastahanede mi4 -4:30 gibi çıkar
Bende ilk iki gebeliğimde, ilk belirtilerden biri beyaz yoğun kremsi akıntıydıOda belirtimi anlamıyorum evet o var bak dün bugün yoğun bir şekilde geldi
Regle yakın akıntı oluyor ya ben ona yoruyorum yoksa tık yok ne kasık batması ne ağrıması bişeyciğim yok:) zaten biraz rahatsızım ağzımın tadı yok midem tuhaf geğiriyprum arada kahve seven bi İnsan hastalıktan kahve bile içemedim. Burnum akıyor bakalım canım bende test yapmıyorum cumayı bekliyorum bakalım gecikecek miyim yoksa kırmızılar gelecek mi :)Günaydın lavinya. Akıntı falanda mi yok. Bende Sadece dün sol kasıktan bele vuran bir ağrı vardi yürürken hafif rahatsiz ediyordu bugün oda yok ama beyaz akıntı devam ediyor. Regli belirtilerim de yok işin garibi. Bat cuma Bekliyorum. Umarım bekleyen ve isteyen herkes pozitif görür
Dün vardı akıntım ama çözemiyorum aetık ağrım olmayınca regle yakın olan alıntıdır diye düşündümBende ilk iki gebeliğimde, ilk belirtilerden biri beyaz yoğun kremsi akıntıydı
Ben mide bulantısından mağdur yemek bile giyemeyen bir insan oldum yattım öyle o nedenle pek yokum aalında girip etiket varmı diye bakıyorum çünkü haberim olsun diye ama bir noktadan aonra onada bakamadım baya kötü benim bulantılar ya bakalım
Koş kız koş ne duruyorsungünaydın sabahki testlerde böyle sanırım kan vermem lazım
Yani mesela bende çok yogundegil ya iş yaparken geliyor yada ayakta iken. Çamaşırım ıslanıyor hemen regli oldum sanıp gidiyorum ıslaklık çamaşırda görünüyor peçete ile silince beyaz akıntı oluyor losyon gibi. Ama hiç böyle alıntım olmamıştı ovulasyondan beri hergun böyle az az geldiği için garipsedim.Bende ilk iki gebeliğimde, ilk belirtilerden biri beyaz yoğun kremsi akıntıydı
İnşallah hamilesindir canım, sen Şubat ayında varmıydınDün vardı akıntım ama çözemiyorum aetık ağrım olmayınca regle yakın olan alıntıdır diye düşündüm
Tebrik ederim çok güzelgünaydın sabahki testlerde böyle sanırım kan vermem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?