Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah hamilesindir canım, yoğun derken kıvamı yoğun anlamında su gibi değil demek istedim losyon gibi kremsi doğru az az peçeteye geliyordu

Aynen cumaya kadar beklicem bende. cuma adet başlamazsa muayene olurum. Ordan anlarız. Inşallah adet olmayız da gebelik vardır. Ben uzun zamandır normal adet olamadığım için adet belirtilerini bile.unuttum. eskiden agrım sızım öncesinden olmazdı başladığı ilk gün bel ve ayak agrım olurdu. Şimdi anlamlandiramiyorum inşallah vardır birşeyler.

Yumurtlamadan 1 gün öncesi de iyi canım. Sperm 3 gün yaşıyor malum. İnşallah yumurtasına kavuşmuştur

İnşallah hamilesindir canım, yoğun derken kıvamı yoğun anlamında su gibi değil demek istedim losyon gibi kremsi doğru az az peçeteye geliyordu
Bende miktar olarak söyledin sandım. benimde öyle losyonumsu. inşallah öyledir. Dün belimin sol tarafından ağrı ayağıma vurdu hareket ederken zorlandım adet olacağım sandım birşey yoktu. Birde akşam 8de uyudum sabah 8e kadar şimdi bile gözümden uyku akiyor . Ama göğüslerde birşey yok hafif dolgunluk var. Oda normaldir herhalde

Yok canım ilk normal gebelik testi yapmıştım silik gördüm sonra erken test vardi onu yaptım onda da silik gördüm ama nasip değilmiş

Kızlar ben bata 1 gün kala erken gebelik testi yaptım bozuktu reglim 14-16 sonda bazen bi iki gün oynuyor ama bugün 18 ekim halen ne gelen var ne giden psikolojik olarak olmadığına inandıramıyorum sanırım o yüzden de regl olamıyorumo yüzden ilerleyen günlerde kan verip Sonra Clıfe kullanmak istiyorum Ginnys siz clıfe kullanmışmıydınız acaba bilginiz var mı yumurta kalitesini artırıyormu

Canim yok ya bildiğin regl oldum onu bende düşündüm ama değil. Şimdi sağlık ocağına gidip kan verip vermemekte de kararsız kaldım iki farklı marka test ikisi de mi hatalı anlamadım ki
Dün hastanede ultrasonda doktor birşey goremedi hem çok zayıf olduğun için hemde 6 haftadan önce görünmez dedi malum test de veremedim laboratuvar kapanmıştı bugün de sabah gitmedim ağrım var diye

İnşallah hayırlı haber gelir senden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…