- 1 Ekim 2018
- 1.200
- 773
- 123
- Konu Sahibi mucizeOldu
-
- #5.701
İnşallah hamilesindir canım, yoğun derken kıvamı yoğun anlamında su gibi değil demek istedimYani mesela bende çok yogundegil ya iş yaparken geliyor yada ayakta iken. Çamaşırım ıslanıyor hemen regli oldum sanıp gidiyorum ıslaklık çamaşırda görünüyor peçete ile silince beyaz akıntı oluyor losyon gibi. Ama hiç böyle alıntım olmamıştı ovulasyondan beri hergun böyle az az geldiği için garipsedim.
Aynen cumaya kadar beklicem bende. cuma adet başlamazsa muayene olurum. Ordan anlarız. Inşallah adet olmayız da gebelik vardır. Ben uzun zamandır normal adet olamadığım için adet belirtilerini bile.unuttum. eskiden agrım sızım öncesinden olmazdı başladığı ilk gün bel ve ayak agrım olurdu. Şimdi anlamlandiramiyorum inşallah vardır birşeyler.Regle yakın akıntı oluyor ya ben ona yoruyorum yoksa tık yok ne kasık batması ne ağrıması bişeyciğim yok:) zaten biraz rahatsızım ağzımın tadı yok midem tuhaf geğiriyprum arada kahve seven bi İnsan hastalıktan kahve bile içemedim. Burnum akıyor bakalım canım bende test yapmıyorum cumayı bekliyorum bakalım gecikecek miyim yoksa kırmızılar gelecek mi :)
Yumurtlamadan 1 gün öncesi de iyi canım. Sperm 3 gün yaşıyor malum. İnşallah yumurtasına kavuşmuşturBu gece bende gördüm vallahaa. Ama test değil sonuç kağıdı gördüm. Ama pek olası değil yumurtlama dönemimde değeelendiremedik sanırım kasıma kalacağım. Yumurtlama günümden 1 gün önce ilişki oldu sonra yok.
Bende miktar olarak söyledin sandım. benimde öyle losyonumsu.İnşallah hamilesindir canım, yoğun derken kıvamı yoğun anlamında su gibi değil demek istedimlosyon gibi kremsi doğru az az peçeteye geliyordu
Rüyalarda bile rahat yok bize ya. Kafaya taktık baya bu işihayırlı sabahalar şeker bende rüyamda adet olduğumu gördüm artık ne kadar kurulduysa kafamne alemiz
Hadi inşallah bekliyorum bat a çok var zaman geçmiyor. Benim bata kadar burada kimse kalmayacak sanırımYumurtlamadan 1 gün öncesi de iyi canım. Sperm 3 gün yaşıyor malum. İnşallah yumurtasına kavuşmuştur
Yok kuzum sen paylaş burada biz görürürüz. Sonuç iyi de kötü de olsa birlikteyiz. İnşallah hamile ayrılalım hepimiz gruptanHadi inşallah bekliyorum bat a çok var zaman geçmiyor. Benim bata kadar burada kimse kalmayacak sanırım
evet evet vallaha ben bide kendimi kandırıyorum güya hiç aklıma getirmiyorum falan diyeRüyalarda bile rahat yok bize ya. Kafaya taktık baya bu işiinşallah rüyanın tersi çıkar kuzum
Yok kuzu kendimizi kandırmaya gerek yok hepimiz aynıyı. Rüyalar ele veriyo bizievet evet vallaha ben bide kendimi kandırıyorum güya hiç aklıma getirmiyorum falan diye
Kadin dogum yapiyo canim smear testi istedigini soylemen yeterli.Kızlar aranızda simir test yaptıran varmi nerede yaptırmam laizm hangisi kadın doğum hangi bölüm yapar
Teşekkür ederimKadin dogum yapiyo canim smear testi istedigini soylemen yeterli.
Tabi tabi suruntu aliyolar zaten anlamiyosun bile muayenem bitti doktora e smear almadiniz dedim guldu daha muayene basinda almis megerTeşekkür ederimkadın doğum da hangi alana randevu alsam yaparlar dimi
Yok canım ilk normal gebelik testi yapmıştım silik gördüm sonra erken test vardi onu yaptım onda da silik gördüm ama nasip değilmişAynısını yaşadım kullandığın erken gebelik testi ise uzak dur insanı umutlandırıp yere çakmaktan başka bir halta yaramıyor o testler aynısını bu ay yaşadım herkes şahit çizgileri gördüler ama gebelik yok adet oldum ve şok yaşadım biliyorum çok zor ama sağlıkla hayırla gelsin inşallah bebişin canım benim üzme kendini
İnşallahYok kuzum sen paylaş burada biz görürürüz. Sonuç iyi de kötü de olsa birlikteyiz. İnşallah hamile ayrılalım hepimiz gruptan
Canim yok ya bildiğin regl oldum onu bende düşündüm ama değil. Şimdi sağlık ocağına gidip kan verip vermemekte de kararsız kaldım iki farklı marka test ikisi de mi hatalı anlamadım kiM Mucizemibklyrm canım kanaman az sa yerleşme olabilirmiş
Dün hastanede ultrasonda doktor birşey goremedi hem çok zayıf olduğun için hemde 6 haftadan önce görünmez dedi malum test de veremedim laboratuvar kapanmıştı bugün de sabah gitmedim ağrım var diyeCanim yok ya bildiğin regl oldum onu bende düşündüm ama değil. Şimdi sağlık ocağına gidip kan verip vermemekte de kararsız kaldım iki farklı marka test ikisi de mi hatalı anlamadım ki
İnşallah hayırlı haber gelir sendenKızlar ben bata 1 gün kala erken gebelik testi yaptım bozuktu reglim 14-16 sonda bazen bi iki gün oynuyor ama bugün 18 ekim halen ne gelen var ne giden psikolojik olarak olmadığına inandıramıyorum sanırım o yüzden de regl olamıyorumo yüzden ilerleyen günlerde kan verip Sonra Clıfe kullanmak istiyorum Ginnys siz clıfe kullanmışmıydınız acaba bilginiz var mı yumurta kalitesini artırıyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?